prośba o ocenę skutera

Adam Ornowsk... napisał:

no tak , też muszę przyznać rację co do zmęczenia , ostatnio motorkiem 72ccm w niedziele zrobiłem trase około 120km z drobnymi przystankami i już zaczynałem odczuwać zmęczenie . Ja nocować będę tylko i wyłącznie w hotelach ponieważ będzie trzeba zrzucać nagrane materiały na laptopa żeby miejsca nie zabrakło , będzie trzeba naładować kamerę , telefon bo cały dzień będzie odpalona nawigacja więc też pewno będzie szybko padał . Ja na dłuższą przerwę będę mógł się zatrzymać w świnoujściu i w gdańsku ponieważ tam mam rodzinę .

Dlaczego ma ci padać nawigacja lub telefon? Po to wymyślono gniazda 12V w skuterach

no ale w moto które będę chciał kupić czyli wstępnie myśle o suzuki gs500/kawasaki gpz500 nie widziałem tak owego gniazdka .

można dorobić

do wyboru, do koloru
http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=gniazdo+usb&search_scope=category-156&bmatch=base-relevance-popul-aut-1-3-0408

a okej , to mi wyleciało z głowy :x w takim układzie można by zabrać jakiś mały namiocik i trochę zmniejszyć koszta

Adam ale w namiocie jak sie popodpinasz z calym sprzętem to rano mozesz czasem nie odpalić :-)) ale na podladowanie sprzetu podczas jazdy wystarczy...

skoro chce jechać 8 godzin dziennie to na ładowanie ma czasu aż nadto. Tylko notebooka by trzeba ładować przetwornicą bo ze zwykłego USB go nie nabijesz

no bo laptopa myślałem brać po to aby nie zabrakło mi miejsca na karcie w kamerze , ale ewentualnie mogłbym kupić parę kart i tylko je wymieniać .

No raczej branie całego laptopa mija się z celem. Dokup więcej nośników pamięci i tyle.