Witam. Proponuję utworzyć na skuterowo.com taką funkcję jak moderator. Będzie on panował nad spamowaniem i offtop-owaniem na forum. Wszelkie odpowiedzi nie na temat lądowałyby w takim temacie jak Śmietnik.
Parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze nie... Skromnie na moda podaję swoją osobę.
Kto jest za tym aby "WODZU" był modem i zaprowadził porządek? :)
Ja proponuję moderatorom zbanować Pana o nicku Wodzu. Tylko się pojawia i wylewa swoje frustracje. Pomyśl która firma da człowiekowi z zewnątrz prawa administratora? Na innych forach owszem dzieci bawia sie w moderowanie (kompleks wladzy i chęć zaimponowania "jestem moderatorem")
Ja proponuję moderatorom zbanować Pana o nicku Wodzu. Tylko się pojawia i wylewa swoje frustracje. Pomyśl która firma da człowiekowi z zewnątrz prawa administratora? Na innych forach owszem dzieci bawia sie w moderowanie (kompleks wladzy i chęć zaimponowania "jestem moderatorem")
Nie wiem ile masz lat i nie chcę wiedzieć :) Ja mam calutkie 37 wiosen. Jestem administratorem... sorki, obsługuję odpłatnie parenaście stron, zarabiam na tym..
Mam parę swoich stron, na kilkunastu jestem moderatorem - ze względu na współpracę handlową. Coś o tym wiem. Tak mi sie wydaje ... ale widzę po wypowiedziach że jestem ciemniakiem :)
Ot to następna odpowiedź osoby która napisała przez rok 18 postów :) Z całym szacunkiem - Pozdrawiam i życzę obniżki w abonamencie Neostrady :)
No to ponawiam pytanie czy to oznacza, ze ta firma która jest właścicielem tej strony ma zatrudnić Ciebie z tego powodu? Z tego co widzę to chyba musiałbyś sam moderować swoje wpisy.
No to ponawiam pytanie czy to oznacza, ze ta firma która jest właścicielem tej strony ma zatrudnić Ciebie z tego powodu? Z tego co widzę to chyba musiałbyś sam moderować swoje wpisy.
moderator = zatrudnienie? - Pozdrawiam i życzę sukcesów....
A która firma daje status moderatora osobom niezatrudnionym od których nie można wymagac i nie można na jakiejkolwiek podstawie wyciągać ew. konsekwencji?
A która firma daje status moderatora osobom niezatrudnionym od których nie można wymagac i nie można na jakiejkolwiek podstawie wyciągać ew. konsekwencji?
Poproszę o zaznajomienie z podstawą netykiety która łamiesz:
Martuś, moderator to użytkownik danego forum, który sam się zgłosił do pełnienia tej funkcji i nie pobiera za to opłat. Nie jest to forma zatródnienia.
To idź to interii, wp i onetu. Może Cię wezmą i zaspokoisz swoje władcze ego. Przeanalizuj swoje ostatnie wypowiedzi na forum a następnie kliknij tu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie
piotr1008 napisał: stanowczo mówimy NIE idź do pis i zapisz się na moda albo modela te forum nie potrzebuje pana z biczem
Masz rację: ..te forum nie potrzebuje pana z biczem .... 22 posty ..... i wiesz co potrzeba na tym forum :) ....
no właśnie kolego już się kierujesz kto lepszy a kto gorszy kto ile ma postów, a to jest początek jak masz tyle fuch na innych forach to ręce precz od tego, a zmotoryzowani niech piszą co chcą i nie potrzebują capo- bez obrazy
Suawek masz racje poniekąd ale zdrugiej strony widać ze moderatorzy ze strony właściciela i tówrcy portalu są bardzo tajemniczy i niezbyt reaguja w chwili kiedy zaczyna sie dziać jakaś awantura wywoływania przez nas samych.
Witam. Proponuję utworzyć na skuterowo.com taką funkcję jak moderator. Będzie on panował nad spamowaniem i offtop-owaniem na forum. Wszelkie odpowiedzi nie na temat lądowałyby w takim temacie jak Śmietnik. Parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze nie... Skromnie na moda podaję swoją osobę. Kto jest za tym aby "WODZU" był modem i zaprowadził porządek? :) p.s. Ten wpis trąci narcyzmem :)
Zgadzam się z Tobą i popieram Twoją kandydaturę ,, WODZU ''
Tak, tylko moderator, musi być kilka razy dziennie na stronie, żeby to ogarnąć ;) Ja jestem praktycznie cały dzień, ale nie piszcie, że piszę tak bo sam chcę zostać, tylko po prostu wakacje ;D Nawet nie myślę o tym, aby zostać, bo wiem, jeśli bym został jakie by było "echo", że nie mam 18 lat itd ;)