Panowie… Jak to podłączyć ? co do czegoś… Najlepiej w paincie zróbcie mi wykres
Foto :
Proosze o szybką pomoc;)
1.Podciśnienie
2.Olej
3.przewód cieczy chłodzącej idące od głowicy
4.przewód cieczy chłodzącej idące od głowicy
Tylko w LC, W przypadku AC zaślepić bądź spiąć 3 i 4 jednym przewodem
5.Linka Ssania
6.Linka gazu
Gdzieś po drugiej stronie powinien być jeszcze jeden dinks do podłączenia przewodu z benzyną.
ok… dzięki chłopki… a tam te przewody chłodzące od głowicy too nie ma różnicy który do którego?
Na szybkiego
Myślę że pomogłem
dobra dziekować wielkie !!. a panowie ta cienka rureczka co do króćca to może się różnić niż w gaźniku 21mm?
no a na wężyk z wachą brakło już miejsca ^^
a panowie ta cienka rureczka co do króćca to może się różnić niż w gaźniku 21mm?
Nie, jeżeli miała by się róźnić to dealer powinien poinformować o tym, w każdym innym przypadku powinny być dodawane adaptery, ten co masz na zdjęciu na 100% pasuje do oryginalnego krućca
obczajcie, mam LC ale nie mam tych do podgrzewania od głowic . Myśle że jednym wężykiem połącze je dwa ;D
Jedynie Mafioz poprawnie opisał wejście/wyjście cieczy grzejącej :roll:
Ponawiam pytanie bo też chce znać odpowiedź
kondzio94 napisał:
a tam te przewody chłodzące od głowicy too nie ma różnicy który do którego?
nie ma znaczenia który do którego
Ja mam to podłączone tak: Z prawego wyjścia/wejścia na głowicy (jak patrzysz od strony tylnego koła) do dolnego wyjścia/wejścia w gaźniku i od lewego wyjścia/wejścia na głowicy do górnego wyjścia/wejścia w gaźniku.
Ale to raczej tak jak mówi przemas chyba nie ma znaczenia
te przewody do głowicy to nie ma większego znaczenia który do którego
Chłopaki, założyłem gaźnik, okazało się że za krótka linka jest… co teraz zrobić?!
Kup nową albo skróć rurke linki gazu w gaźniku.
kondzio94 napisał:
okazało się że za krótka linka jest.
skręć do końca te regulacje przy manetce .. miałem to samo głowiłem się jak inni to robią że kurde normalnie wsadzają i chodzi i że ja mam takiego pecha że u mnie linia jest krótsza , ale po prostu w gaźniku 12mm przepustnica jest krótsza i dlatego tam jest to trochę odkręcone / zakręcone ( nie pamiętam czy trzeba odkręcić czy dokręcić żeby poluzować )
daj zdjęcie linki, końcówki dokładniej.
ja w keeway miałęm na końcu przyczepioną taką końcówkę właśnie i trzeba było to rozwalić bo ta końcówka to taki element gaźnika jakby był i przez nią też miałem krótką linkę, wziąłem to oderwałem i mam czystą linkę i git było ;p
http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?cPath=818&products_id=2756&osCsid=a9f99cb723630207518f3a959d394c74 czy taka linka będzie pasować do mojego piaggio?
jeśli średnica i długość się zgadzają z twoją to tak