Prawo jazdy kat. A1

Ostatnio ogladałem program w TVP INFO o prawku i na razie priorytetem jest dla nich uregulowanie sprawy z quad’ami i prawko na 50ccm, a praca nad większymi pojemnościami jest tymczasowo wstrzymana.

heh czyli a1 na razie zostaje xd<radocha>

A1 było, jest i będzie bez zmian

Ale mi chodzi o to że od 16:)

A1 BYŁO, JEST i BÊDZIE BEZ ZMIAN!

Co oznacza, że od 16 lat, 125ccm i 11kW(15KM) mocy! ;/

A nei miało być w nowej ustawie przypadkiem od 18?

Od 18 ma być A2 …

Czyli do mocy 35kw

I stosunku mocy do masy nieprzekraczającym 0,2 kW/kg

Aha:)

I stosunku mocy do masy nieprzekraczającym 0,2 kW/kg

No i to jest poje***e >_<
Ale z drugiej strony ... kto na to będzie patrzył ?

No to pewnie będzie nieco martwy przepis tak jak teraz z mocą 125ek :slight_smile:

Ja tam w TDRze mam nieograniczona moc xD (czyt. nie mam wpisane w dowód ;p)

jutro zapisuje się na A1.

macie jakieś fajne testy zeby porozwiazywac w necie i się sprawdzić ? w sumie to i tak wiem dobrze ale wole pocwiczyc. (teoria). to prawda ze jak musimy przejechac 30 godzin np to mozemy przejechac np 5 godzin i zdawac od razu egzamin i jak zdmy to koniec ?
jak np nie zdam za pierwszym razem to ile 2 podejscie ksoztuje ? jak się rozwiazuje testy ?

2 lata jezdzenia odblokowanym skuterem po miescie i poza miastem + zero wypadkow + nawet nie mialem zadnego szlifa + przejechalem ponad 16tyś km = A1 zdane za pierwszym razem :stuck_out_tongue:

Mam nadzieje, że nie w twoim wypadku ;]

Idz na prawko to się wszystkiego dowiesz, a jeżeli w OSK nie jeździsz wszystkich godzin, nie pilnuja tego, to ja bym tam nie poszedł :lol:

Można tak zrobić, bo i tak wpiszą w kurs, że wyjeździłeś 20h (teorii jest 30), ale to jest nieuczciwe bo:
1. zapłaciłes za 20 jezdzisz 5
2. w swietle prawa nie ukonczyłes kursu (nie masz godzin)

Co do testów -> http://grupa33.jgora.pl/

w moim ;p pewnie myslisz ze po tym temacie co do biegow to ze ejstem kompletnym idiota a tak naprawde skrzynia byla zepsuta ;p dzis z kolegOM xd naprawilem.

Uuuuuuuuu ;]

Skoro nawet nie wiesz co to przegazówka no to wybacz :lol:

Naprawiłeś tak ?
I niby co tam takiego było ?

jakas sprezynka poszla heh przez takie gowno nie można bylo latac.

a co to ta przegazowka ?

omg w twoim temacie było tłumaczone już co to jest

Cytat Kowala:
A ja przypomnę, Spróbuj dodać gazu i wtedy w miejscu zmienić bieg.

Wracać do Tematu a nie robicie syf :evil: .