Nie mam władzy tworzenia Powitalni
więc pozostaje mi tylko apelować o stworzenie jej
z takim o to regulaminem
Napisz coś o sobie , z kad jesteś ile masz lat itp
Powiedz czym jeździsz , pokaż zdjęcia , twojego skuta możesz coś o nim krótko napisać
Jeżeli masz dziewczynę i się jej nie wstydzisz, pokaż ją nam
Dlaczego zdecydowałeś się akurat na ten a nie inny skut / moto
NIE PISZ W CUDZEJ POWITALNI pisać w niej mogą tylko customerzy i wyżej
A dla nas
, w powitalni pisać mogą tylko =customerzy i wyżej
Simon powiedział że świeżacy od razu mogą pisać , myślę że jednak warto dla Świeżaków nie przeszłych przez powitalnie zablokować dostęp do pisania , ale traktujemy wszystkich bardzo łagodnie bo jak powiedział simon to my chcemy żeby do nas przychodzili
warn za pisanie w powitalni dla każdego kto nie ma rangi customer i wyżej a gdy świeżak napisze w cudzej powitalni grzecznie go tylko upominamy , chyba że sytuacja się powtórzy , do warn
jak se cos przypomnę to dopiszę
a i myśle żeby zrobić tak żeby mody mogły wpuszczać ale nie na własną ręke tylko się dogadujemy , znaczy na początku i tak będziemy wpuszczać prawie każdego to potem będziemy się zastanawiać
wrona napisał:
Jeżeli masz dziewczynę i się jej nie wstydzisz, pokaż ją nam
wrona cholera ... odsyłam Cię na redtube.com ! To jest chory pomysł !
wrona napisał:
, w powitalni pisać mogą tylko =customerzy i wyżej
A jeśli ktoś zna kolege który chce dołączyć i chce go polecić a nie ma rangi customera to co ? Niech wszyscy tam piszą
Więc ja zostaje przy tym co pisałem już wcześniej w temacie Simona:
Zrobić grupę o nazwie jakiejśtam która będzie mogła pisać tylko w powitalni, a inne działy tylko przeglądać...
Później stworzy temat z:
Imię:
Motocykl obecny (krótki opis i parę fotek):
Motocykle które miał wcześniej:
Zainteresowania:
Słowo od siebie(nieobowiązkowe):
RudY napisał:
odsyłam Cię na redtube.com
ale tam są brzydkie angielskie pasztety .. a ja chce popatrzeć na ładne polskie koleżanki
RudY napisał:
A jeśli ktoś zna kolege który chce dołączyć
na chuj świeżak ma polecać świeżaka , a poza tym , jak ktoś tam powiedzmy o randze tuner czy jakos tak się wypowie, mówiąc że zna typa itp ogarnięty itd , to nie ma problemu ... ale ogólnego dostępu mieć nie będą
wrona napisał:
a ja chce popatrzeć na ładne polskie koleżanki
No to na NK.pl
Panikujesz ... jak dla mnie wszyscy już zaakceptowani mogą mieć prawo do pisania ...
Może lepiej jak już zrobić rangę, z którą można pisać tylko w powitalni, a po 1 poście zmieniała by się na kolejną, z którą można by już pisać wszędzie? To by było sprawniejsze, bo takie przepuszczanie przez modów bardzo by zniechęcało potencjalnych userów…
No najlepiej będzie tak jak jacob napisal, ziomek napisze w powitalni i automatycznie ma wjazd a jak cos to ban i niech się wali :lol:
Na forum klubu moto takiego kolezenskiego do ktorego naleze jest to rozwiazane tak ze “gosc” widzi tylko dzial regulamin i powitalnia i dopiero po zarejestrowaniu się i napisaniu czegos o sobie w powitalnie jest akceptowany i widzi reszte. tam robi to admin ale tam nei ma takiego ruchu
tutaj by moglo to byc tak samo zrobione tylko ze bez akceptacji
Czy ja wiem … to by pisali byle co, żeby tylko mieć dostęp do reszty
A niby co ambitnego mają pisać w powitalniż
KruczeK napisał:
widzi tylko dzial regulamin i powitalnia
ale simon specjalnie odblokował całe forum żeby łatwiej było nas znaleźć w szukajce google
No to na NK.pl
ale tak 75% to solarki , robiące foty z poziomu gały .. 5% to przerośnięte paniusię a reszta tylko jest fajna ..
a poza tym nie ede musiał przebierać jak tu wrzucą jakieś fajne foto .. myślę że jednak osobne działy i akceptacja przez modów to najlepsze rozwiązanie .. ale jeżeli większości się to nie widzi to trudno .. :) będzie tak jak większość chce ;p
Tu nie chodzi o to, czy widzi, tylko w obecnej chwili musi być coś, co nie będzie zniechęcać potencjalnych userów, chociażby dodatkowym czasem oczekiwania. Stąd podtrzymuję moją propozycję
zresztą róbta co chceta to nie moje forum , jak będzie tak będzie , ja się tylko do tego przystosuje , swoją propozycje dałem i wykłócać się nie zamierzam a czy pasuje to wam czy nie to sami wiecie
wrona jak stara baba … przecież chodzi o to, żeby tak te propozycje połączyć, żeby wyszło jak najlepiej ! Po to jest forum, zeby dyskucić
O proszę, właśnie rejestruję się na forum Audi i jest dokładnie tak jak mówiłem:
“Jako nowy użytkownik (0 postów) możesz przeglądać wszystkie działy, ale nie masz możliwości odpowiadania ani zadawania pytań.Musisz najpierw spełnić 2 punkt regulaminu (czyli się przywitać).
W dziale: Audi A4 Klub Polska > Forum Główne > Newbie kliknij przycisk “Nowy Wątek” znajdujący się w prawym górnym rogu.
Proszę również uzupełnić profil, pozwala to na lepszą pomoc, którą możesz od nas uzyskać.”
“
2. Każdy nowy użytkownik po zarejestrowaniu jest zobowiązany do przedstawienia się na forum. Treść takiego posta powinna zawierać kilka podstawowych informacji: jak masz na imię, skąd jesteś, jakie autko posiadasz itp. Należy to zrobić w dziale „Newbie”. Przyjęty został szablon tematu wątku, w którym się przedstawiasz – najpierw podajesz miasto, a potem dodajesz tekst powitania: np.: [Kraków] Witam wszystkich."
Czyli automatycznie i sprawdza im się to najwyraźniej…
Kruczek,
Zrob proszę powitalnie.
Prosilbym rowniez o to aby kazdy wypisal podzial na dzialy na forum jaki by widzial.
a jaki regulamin tam zastosować ?
dostęp ogólny czy jaki ?
Simon napisał:
podzial na dzialy na forum jaki by widzial.
tzn??
Hmm mam wrażenie, że Simon już coraz mniej się tym interesuje znowu
Nawet nie potrafimy się dogadać co ma być i jak ma być zbudowana powitalnia, a już KruczeK ma ją zrobić
zobaczył ze taka zgraja dzieciaków to se odpuścił
KruczeK napisał:
a jaki regulamin tam zastosować ?
dostęp ogólny czy jaki ?
Co do regulaminu to niech tam będzie ogolny forumowy.