Potrzebna pomoc

Chce wymienic zarowki podswietlenia zegarow i mam takie pytanko czy to bd pasować? i ile takich pozdrawiam
zarowek potrzebuje do city line'a?
Edit: PS: bym zapomniał ;D http://allegro.pl/r5-t5-zarowka-diodowa-led-do-zegarow-tuning-plaska-i2504860444.html

bylem sprawdzic jak wygladaja te zarowki i wgl. Wiec po I nie wiem ktore srobki odkrecic ;D po II podswietlaja mi sie osobno tarcze predkosciomierza i paliwa na 2 kolory kawalek czerwony kawalek tarczy zielony to oznacza ze potrzebuje 4 zarowek?

[sorki za jakosc zdj. robione ziemniakiem bez flasha xD]

-tak wygladaja zegary :

-a tak śróbki [ta zaznaczona z kolorem zielonym jest tez z drugiej strony obudowy na tej samej wysokosci]:

naprawne potrzebuje pomocy jeszcze dzis!

odkręć te ci masz przy wskazówce prędkościomierza i bodajże paliwa-tak mi się wydaje a jak odkręcisz to będziesz widział ile jest diod

to chyba tylko trzyma a w jaki sposob mialbym lampe sciagnac zeby do tego dosc? dzieki za aktywnosc

mi się wydaje że ten klosz jest na zatrzaski

na tym filmiku masz wymianę żarówki i podświetlenia zegarów spróbuj zrobić tak
http://www.youtube.com/watch?v=41x4ykIVd08

korzystałem z tego ale to jest całkowicie inna lampa w innny sposob zakladana i nie mam pojecia jak jest z ta moja;D

tamten to zipp

ale lampe masz taka bardziej hulajnogowa xD i schodzi cała a u mnie z ta obudowa by sie nie dalo sciagnac bo przez nia wychodza mi lusterka

to powinno się na 2 cześci rozłożyć bo jak by włożyli lusterka do tego

one sa nakrecane ale nie chcialbym ich ruszac

Bierz młota, lub ful maneta i pierwsze lepsze drzewo. Samo Ci się odkręci, ewentualnie rozwali xD

Odkręć wszystkie śruby które widzisz na kierownicy a potem podważaj śrubokrętem bo masz tam zatrzaski i powinno zejść.

heh kurcze troszke sie boje ze go tak nie skrece spowrotem "do kupy" xD

wiem ja też tak mam. może nagraj to a potem puścić od tylu

Co za problem skręcić do "kupy" ? xD Jedziesz widzisz "kupe" skręcasz w nią i już xD haha

Pomału na pewno skręcisz :)

;D pomysle jeszcze nad tym nie powiem wolalbym miec instruktaz video od kogos kto juz wyciagal lampe w city line

skąd jesteś ? Podjedź do mnie do Limanowej to zrobię ci to w 20 min ;]

Wielkopolskie;d

Wyjedź dzisiaj, to może na jutro dojedziesz ;D

heh ;D szkoda ze nikt z posiadaczy tego bzyczka nie moze pomoc;]