Pierwszy Skuter!

eadem z klasyki tylko ta jak że śliczna i też dla pań ze względów na gabaryty [Karolina Zet twoja siła by się na niej przydała i byście do siebie pasowały Ty ładna ona też:)
https://www.youtube.com/watch?v=HWaUv2ZnA6o

dlaczego zakładacie że avatar to real photo? Bo ja jestem Marek i też mam 12 lat... :D

Dla jasności mojego avatara... na zdjęciu jestem ja :) Co do wyglądu (pisze odnośnie przypasowania skutera :D) to mam 170 :) Budowa nie chuda ale chyba szczupła choć bardziej sportowa - siłę więc mam. Całkiem nieźle radzę sobie też z równowaga choć nigdy na skuterze nie jeździłam i nie mam pojęcia jak wygląda ten pierwszy raz z nim ;) Jakieś wskazówki bardzo by pomogły!

Tak jak z każdym innym. Niby tak samo, a jednak inaczej. :-)
*
Danielu, a to ty nie znasz jeszcze opcji wyszukiwania obrazem? :-)
-
Spoko, ta dziewczyna jest żywa i prawdziwa...
...
https://www.youtube.com/channel/UClE1fgEtaKNeVZEs9BTVPAQ

Tak wsiadać i jechać tu jakieś specjalne umiejętności nie są potrzebne:)jak jeździłaś na rowerku to dasz radę ewentualnie boczne kółka zakombinujemy i git:D

Tak, tak, boczne kółka polecam, przydają mi się :-)
W korku trochę słabo, bo jak się o autobus zaczepisz, to już jedziesz według rozkładu, a nie tak, jak chcesz :-)))
A serio, to chłopaki ostrzegali, żeby się teraz w zakrętach nie pochylać, bo ślisko... ale kiedy to największa frajda, jak na nartach...
No i faktycznie uważać trzeba, bo u Ciebie chyba więcej śliskiej kostki na ulicach, niż w Wawie.

Szpiedzy :) Ale mnie nie jest znaleźć trudno :) Co do jazdy - żadnych dodatkowych kółek! A mieszkam w Centrum, dziury wszędzie ;)

wiem że żywa i prawdziwa. też sobie zweryfikowałem zanim to napisałem ale tak sie chłopaki nakręcili że fajnie by było jakby sie musieli gwałtownie zatrzymać :)

To nie dość, że szpiedzy, to jeszcze prowokatorzy i hamulcowi... :(((

Przy Twoich 170cm nie kupił bym skuterka,i jeszcze piszesz że jesteś silna kobita :D

Paci, czy Ty wiesz jak ja się teraz czuję...? :-)

Po latach od czegoś trzeba zacząć, no i miejsce do trzymania - nie za duże, również prawka na A nie mam jeszcze (może kiedyś, raczej...!). Musze sprawdzić czy nadal tak mnie to kręci jak kiedyś :) Choć właściwie już kręci ;) Nie ukrywam, że też mój kręgosłup potrzebuje relaksu i odpoczynku, a ciało wygody - stąd taki pomysł :)
Arasz.... :D

relaks kręgosłupa i wygoda na skuterze ?
eghm.. tyam.. no.. ten tego.. ten..

No fakt, tak przy okazji nieco Cię sponiewierał.... Cóż, uporał się z Francuzeczką... Ma dzisiaj dobry dzień... ;)))))
+++
No tak, z tą wygodą kręgosłupa, to trochę tak jak na chopperze... :)

arasz74 ty jesteś wyjątkiem :) tobie pasuje skuter lub osioł więc wybrałeś lepiej:D wiesz wiek,dziadek te sprawy.
Druid z francuzem to chłopiec do bicia jest:)
Karolina sportowe na B też są w tej cenie ,tylko jaką przykrość byś sprawiła zgredom w swojej oklicy jak byś i mijała na sporcie a oni na kibelkach:D

Nie chce zbudzać zazdrości... albo... jeszcze nie.. ale też porywać się z motyką na słońce... wszystko z rozsądkiem :)
No i miałam na myśli komfort i w porównaniu do motocykli... :) Bo generalnie nie szukam jeżdżącego SPA :D

Nie daj się zgredom są starzy i wszystko ich boli to latają na skuterach a jeszcze troche to grzejniki pozakładają pierzyny itp:D

No i już temat marudzenia mamy z głowy... :)))
Pozostaje oczywiście temat dziurawych dróg i już sobie na ten temat z Araszem ucięliśmy pogawędkę. Po roku jeżdżenia zdecydowanie wolę nadłożyć drogi, bo jazda sprawia mi przyjemność - nawet z korkami, niż robić slalom pomiędzy dziurami, bo to tylko kwestia czasu, kiedy się w nie wpadnie. Wszystko jednak na skuterze idzie pionowo przez kręgosłup i dlatego dziury, lub garby nie są mile widziane... :)))
+++
Paci, ty draniu... Kiedy zrozumiesz, że to tuż przed Tobą.... :D

Paci, rozumiem, że tak mnie widzisz:
http://sshadee.uchwycone-chwile.pl/files/2013/06/osio%C5%82.jpg

araszu tak bardziej kozacko cię widzę:)
http://swiat-obrazkow.pl/obrazy/3/254/zolnierz_na_osiolku.jpg