Poranne wycieczki Paciego:
http://content.debile.pl/iWIkEUT0g3jE/1.jpg
:-)))
Na wycenę szkód jechałem a nie po browar,baba na parkingu na moto wjechała i chciała bez policji za gotówkę to załatwić a że mnie zna [nie wiem skąd ja tej czarownicy nie] to zadzwoniła.
To Ty lokalny kosztorysant jeszcze jesteś :-)
Człowiek orkiestra :-)))
I do tego tajemniczy, jak Don Pedro... Baby go znają, a on ich nie... Tania wymówka Paci... :))))
Lepiej się skup Bracie i sobie przypomnij... zanim komornik od traktora za alimenty Cię ścignie... :D
Nie jestem kosztorysant ale jak się dostanie w d w życiu jak ja to żaden pieniądz nie śmierdzi:)
Don Pedro może ale nie taki chudy:)
Pewnie, że nie śmierdzi. Podziwiam tylko aktywność.
Nareszcie ktoś, komu się chce, a nie jak reszta, co dupy nie ruszy, bo się nie opłaca.
*
A jak nasza Amazonka?
Skuter odpalony? Pierwsza podróż zaliczona?
Mi się zawsze chce Moje byłe o tym wiedzą:D
Ale Ty jedziesz na ziołowych wspomagaczach, to się nie liczy :-)
*
Sorki Paci, liczy się, pomyliłem Cię z Druidem.
Wybacz, oczy już nie te :-)))
Oj Araszu, Ty to u niewłaściwego weterynarza byłeś... tego od oczu trzeba było odwiedzić... może by kompresik z rumianku wystarczył, zamiast ta lista długa anabolików...
I wreszcie... czy ja jestem podobny do Paciego?... :)))))
A skąd ja mogę wiedzieć... Widziałeś Paciego? :-)
*
Weterynarz OK, tabletek dał dużo, wszystkie kolorowe, przez tydzień wesoło będzie :-)))
Sobie zobacz mnie w galerii.[sorry za ubiór ganiałem kundla już go nie mam wydalem w dobre rece] mam drugiego jak mi pozwoli to mu fotke cyknę:)a i jak by się ktoś decydował na psa to polecam kundelka z schroniska]
Eeee... tam, tutaj wizerunek okrutnego Lorda Sithów... a Ty w sumie dobry człowiek jesteś... pieski lubisz... kotka nie kopniesz... :)))))
Kota kopnę bo się nie słuchają i nie dają tresować i leja śmierdząco :D jak na 72r sie trzymam:)
no, jak na 72 lata to całkiem spoko :)
Fakt, jak na 72 lata, to luz :-)
Na skuterze razem też zabawnie wyglądacie:
http://potworek.com/sites/default/files/imagecache/polaroid_nt_standard/images/aab3c668ca390b0a4631c29719917697.jpg
http://i.widelec.org/zdjecia/2063/pies_na_skuterze_02_s.jpg
Ale serio, serio, to jak na 72 rocznik, to faktycznie mało się zużyłeś.
Ja znacznie bardziej zgredowaty jestem, a rocznikowo młodszy. Penie jestem starszy model :-)))
arasz74 napisał:
Pewnie, że nie śmierdzi. Podziwiam tylko aktywność.
Nareszcie ktoś, komu się chce, a nie jak reszta, co dupy nie ruszy, bo się nie opłaca.
*
A jak nasza Amazonka?
Skuter odpalony? Pierwsza podróż zaliczona?
*
Wczoraj skończyłam zmiane po 19:00 a później okazało się, że ta ramka jest potrzebna :) Dzis jeśli pogoda pozwoli - spróbuje wyjechac :) maksymalnie będzie to jutro ale wole dzis :)
Paci po prostu jest po tuningu... no i te maseczki z komarów... skórki po skopanych kotach na nereczki... od kasku tylko mu się peruka nieco wytarła... ale... psa jeszcze podniesie! :))))))))
Arasz kobita i potomstwo z ciebie życie wyssały a ja widzisz free:)Trzymam się bo się nie puszczam:)I nie śmiać sie z psa ze mnie można:D
O, Amazonka zagadała :-)
A udało Ci się ramkę zakupić i zamontować blachę?
No to śmigaj dziewczyno, bo jakieś śniego od południa idą :-)))
*
Paci, z Ciebie oczywiście, nie z psa :-)
*
Ta, nie kobieta i dzieci, tylko sam się tak załatwiłem. Zgredoza to też cecha charakteru i może się odbijać na fizjonomii (jak widać) :-)))
... to za oknem to...GRAD...?!
Wrocławianie do schronów ,achtung Babajaga auf einem Roller:D