Mam zamiar 1 września z kumplami skoczyć pod naszą dawną szkołe, nalać wody do pustych butelek/puszek po piwie i pić pod szkołą.
Mieliśmy w tej szkole wiele przypału z policją, dlatego jesteśmy pewni że dyrek zadzowni na policję że pijemy pod szkoła.
Tak naprawde to będzie woda,więc policja nam nic nie powinna zrobić, prawda?
nie powinni przecież nic złeego nie robicie apropo dobry pomysł
Piwo sobie gdzieś źlejemy to będzie na później;]
zlejecie sobie gdzieś piwo na późnieją?. Żal, będzie któryś w stanie wypić potem te siki :lol: :roll:
ciepłe niegazowane piwo to trucizna :573:
lepiej wypić i poczekać aż wyparuje żeby w razie przypału pały się nie miały do czego czepiać ani żeby nie zalatywało piwkiem ani nic ;D
dzień wcześniej najlepiej skosztować Żeby w razie co na badaniach nie wykazało xD
corey93 napisał:
zlejecie sobie gdzieś piwo na późnieją?. Żal, będzie któryś w stanie wypić potem te siki :lol: :roll:
Uruchom mózg, jeśli źleję do innej butelki którą zakręcę to mi wygazuje? Zaraz padne ze śmiećhu:]
[ Dodano: 08-08-2009, 23:54 ]
jacob555 napisał:
ciepłe niegazowane piwo to trucizna :573:
Wydawało mi się że wymyślili coś takiego jak lodówka.
A nie lepiej wypić najpierw? To co masz wypić jutro, wypij dzisiaj
Uruchom mózg, jeśli źleję do innej butelki którą zakręcę to mi wygazuje? Zaraz padne ze śmiećhu:]
Grzeczniej trochę... :roll: ta... źlej do butelki, zakręć i wypij to sobie np. po 6h, nawet łyka nie wypijesz :lol: :573:
Weź butelkę od wódki nalej wody i rozlewajcie z kumplami… Będziecie kozakami którzy skończyli podstawówkę albo GIM :573: :DD
a nie lepiej wziąść puste puszki po piwie ? po ch** kupować przelewać i nalewać ? :lol:
a jak nie macie pustych puszek/butelek, to się odezwijcie mam na działce tego w pi… bardzo dużo xP
Jak chcecie być na prawde kozakami to bierzcie prawdziwy trunek pod szkołe ;]
Ja dla przykładu na egzamin z angielskiego ten na koniec gimnazjum kupiłem szampana, podczas pisania chłodził się w szafce, po czym wykorkował w kiblu, a butelka skończyła pod szkołą ^^
Bosh… Ciężko dzień przed wypić piwo a następnego dnia wziąć puste butelkiż To nie jest trudne xD Nic nie trzeba źlewać itp… Ogólnie pomysł ciekawy
E tam xP
Lepiej jakiś biały proszęk
albo zrobić topy z herbaty i spróbować sprzedać przed szkołą xDD
wescie lepiej herbaty do strzykawki nalejcie i w zyle dajcie … lepszy efekt, bardziej spontaniczny :573:
Weście się tam najlepiej powieście od razu >_<
JacoPL napisał:
wescie lepiej herbaty do strzykawki nalejcie i w zyle dajcie ... lepszy efekt, bardziej spontaniczny :573:
Hm. Ja sobie kiedyś wprowadziłam do krwi pół kieliszka czerwonego wina. XD Były jazdy.
Carmen napisał:
Hm. Ja sobie kiedyś wprowadziłam do krwi pół kieliszka czerwonego wina. XD Były jazdy.
Co się działo ? :D
Najpierw utrata przytomności, a potem uczucie latania. Zupełnie jak po butelce dobrej wódki. Przynajmniej u mnie.