Picie wody pod szkołą w butelce po piwie :)

Mam zamiar 1 września z kumplami skoczyć pod naszą dawną szkołe, nalać wody do pustych butelek/puszek po piwie i pić pod szkołą.
Mieliśmy w tej szkole wiele przypału z policją, dlatego jesteśmy pewni że dyrek zadzowni na policję że pijemy pod szkoła.
Tak naprawde to będzie woda,więc policja nam nic nie powinna zrobić, prawda? :slight_smile:

nie powinni przecież nic złeego nie robicie apropo dobry pomysł :smiley:

Piwo sobie gdzieś źlejemy to będzie na później;]

zlejecie sobie gdzieś piwo na późnieją?. Żal, będzie któryś w stanie wypić potem te siki :lol: :roll:

ciepłe niegazowane piwo to trucizna :573:

lepiej wypić i poczekać aż wyparuje żeby w razie przypału pały się nie miały do czego czepiać ani żeby nie zalatywało piwkiem ani nic ;D

dzień wcześniej najlepiej skosztować :smiley: Żeby w razie co na badaniach nie wykazało xD

corey93 napisał:

zlejecie sobie gdzieś piwo na późnieją?. Żal, będzie któryś w stanie wypić potem te siki :lol: :roll:

Uruchom mózg, jeśli źleję do innej butelki którą zakręcę to mi wygazuje? Zaraz padne ze śmiećhu:]

[ Dodano: 08-08-2009, 23:54 ]

jacob555 napisał:

ciepłe niegazowane piwo to trucizna :573:

Wydawało mi się że wymyślili coś takiego jak lodówka.

A nie lepiej wypić najpierw? :smiley: To co masz wypić jutro, wypij dzisiaj :slight_smile:

Uruchom mózg, jeśli źleję do innej butelki którą zakręcę to mi wygazuje? Zaraz padne ze śmiećhu:]

Grzeczniej trochę... :roll: ta... źlej do butelki, zakręć i wypij to sobie np. po 6h, nawet łyka nie wypijesz :lol: :573:

Weź butelkę od wódki nalej wody i rozlewajcie z kumplami… Będziecie kozakami którzy skończyli podstawówkę albo GIM :573: :DD

a nie lepiej wziąść puste puszki po piwie ? po ch** kupować przelewać i nalewać ? :lol:

a jak nie macie pustych puszek/butelek, to się odezwijcie mam na działce tego w pi… bardzo dużo xP
Jak chcecie być na prawde kozakami to bierzcie prawdziwy trunek pod szkołe ;]
Ja dla przykładu na egzamin z angielskiego ten na koniec gimnazjum kupiłem szampana, podczas pisania chłodził się w szafce, po czym wykorkował w kiblu, a butelka skończyła pod szkołą ^^

Bosh… :smiley: Ciężko dzień przed wypić piwo a następnego dnia wziąć puste butelkiż To nie jest trudne xD Nic nie trzeba źlewać itp… Ogólnie pomysł ciekawy :smiley:

E tam xP
Lepiej jakiś biały proszęk :smiley:

albo zrobić topy z herbaty i spróbować sprzedać przed szkołą xDD

wescie lepiej herbaty do strzykawki nalejcie i w zyle dajcie … lepszy efekt, bardziej spontaniczny :573:

Weście się tam najlepiej powieście od razu >_<

JacoPL napisał:

wescie lepiej herbaty do strzykawki nalejcie i w zyle dajcie ... lepszy efekt, bardziej spontaniczny :573:

Hm. Ja sobie kiedyś wprowadziłam do krwi pół kieliszka czerwonego wina. XD Były jazdy.

Carmen napisał:

Hm. Ja sobie kiedyś wprowadziłam do krwi pół kieliszka czerwonego wina. XD Były jazdy.

Co się działo ? :D

Najpierw utrata przytomności, a potem uczucie latania. Zupełnie jak po butelce dobrej wódki. :smiley: Przynajmniej u mnie.