Picie wody pod szkołą w butelce po piwie :)

Carmen napisał:

Najpierw utrata przytomności

Znajomi na pewno już byli nieźle zestresowani :D

Troszeczkę xD Szkoda że ich nie widziałam :stuck_out_tongue:

Carmen, haha :stuck_out_tongue: stary numer stosowany przez rosyjski wywiad, gdy któryś z ich szpiegów był niewygodny xD. Prosili na rozmowę, strzykawka koniaku w żyłe i koleś po minucie był nawalony jak meserschmit xD potem już tylko prosta droga do pieca ;]

To tak samo jak najebać się nie pijąc wódki ani nic, po prostu nalewasz wannę wódki, lub lepiej spirytu, kładziesz się na 10-15 minut i … no właśnie, to możesz na drugi dzień dowiedzieć się od kogoś :smiley:

corey93, Mnie na szczęście nie wysłali do pieca xD Ze mną nie tak łatwo. Nawet pijana w cztery ‘strony świata’ potrafię wyjechać komuś z kopa. Tak załatwiłam kolegę, cierpiał ze dwa dni … Podobno w jajka boli :mrgreen:

Carmen napisał:

Podobno w jajka boli

NIE CIESZ SIÊ!!! Taki, boli.

Nie znam się, nie posiadam jajek. Ale się nie cieszę, jak zasłuży to musi dostać. :slight_smile:
[offtop-wiem]

To nie tamat o jajkach…

Pomysł dobry :wink:

Nie lepiej zrobić to na zakończeniu roku? Na rozpoczęciu będziecie mieli przesrane jeśli traficie na kogoś kto będzie chciał was udupić, a nnajgorzej jak nauczyciel zawzięty zobaczy to już po was.

Ale to ich stara szkoła. Praktycznie nic nie mogą im zrobić. No chyba że wykryć ilość promili wody mineralnej we krwi. :roll:

Carmen napisał:

Tak załatwiłam kolegę, cierpiał ze dwa dni ... Podobno w jajka boli :mrgreen:

Gdzie szacunek do naszych najcenniejszych SKARBÓW?? Jak dziewczyna takie coś praktykuje to z reguły już do niej nie podchodzę!!:D

Skarbów?:smiley: Praktykuję jak się należy. Jeszcze nikt nie zarobił bez powodu. No chyba ze na treningu, przypadkiem. :smiley:

Nonsens, to schodzimy z tematu :stuck_out_tongue:

Carmen, trenujesz taekwon-do? żółty pasą

Dywersant skąd wieszł

I zielona belka btw.

Carmen, dziewczyny najpierw katuja jajca a potem maja pretensje ze nie stoi ?? xD dziwne myslenie xD

Danielson, Nie wnikam czy masz tak skatowanego, ze Ci nie staje xD

I już wiem skąd Dywesant wie jaki mam pas i co trenuję. xD z fbl :stuck_out_tongue:

nie ja nie mam skatowanego :wink: puki co moja dziewczna jak mnie kocha to dba ;PP mowie tak ogolnie o innych ;PP a ty masz jakieś moto czy cos ?

Carmen napisał:

z fbl

Eeee, skąd?

Że jaż Tymczasowo nie. Czekam na fundusze i prawdopodobnie coś się niedługo pojawi.

[ Dodano: 13-08-2009, 00:45 ]

Kowal napisał:

Carmen napisał:

z fbl

Eeee, skąd?

z fotobloga xD w podpisię masz link.

Carmen, dla chcącego nic trudnego xD

Danielson, nie tłumacz się :stuck_out_tongue:

EDIT: Ładna z ciebie blondynka Carmen :wink: