tak sobie, ale dalej mi się nie chce ;p, to co jeszcze nie zdarte, to tam będzie pomalowane w tych miejscach na czarno.
Polerka mogła by być lepsza ale zła nie jest
Robertus napisał:
Polerka mogła by być lepsza
I tak się upierdoli ;)
Courte, ty masz zbiornik paliwa pod podłogą i z przodu? Bo się zastanawiam czy wszystkie typhoony tak mają czy tylko u starego tak jest. Nie dość że ma normalny zbiornik to jeszcze pod podłogą i przechodzi na przód :mrgreen:- dla mnie dziwne.
Flyp, ten zbiorniczek z przodu to na płyn hamulcowy ;p
TPH się trochę zmieńiło ;), oceńcie sami :
aaaa i ; D :
http://www.allegro.pl/item1139343892_piaggio_typhoon_98_tph_pilne_f12_sr_aerox_zip.html
No teraz jest sweet
I czemu sprzedajesz parówko !
bo mam trochę kasy to kupuję coś z biegami ;).
bo mam trochę kasy to kupuję coś z biegami ;) .
:564:
bo mam trochę kasy to kupuję coś z biegami ;) .
No to jednak Cię pogłaszczę :P <głask głask> :D
słuchajcie mam problem, tylko proszę mnie od razu tutaj nie gasić, że każdy skuter inaczej się reguluje itd… Chodzi mi o mniej więcej. Aktualnie jest to full seria (wcale nie ma żadnej 70) z rolkami 5g, leci 60-65, co zrobić żeby jechał nawet to 40, tylko żeby jak najlepiej wchodził na gumę?? Dać jeszcze lżejsze rolki ;dł aa właśnie, czy wytarty przeciwtalerz wariatora może być przyczyną słabszych osiągów?
no raczej na pewno, pasek ma wieksze luzy i się slizgać może, a jeszcze jak masz pasek do dupy to juz calkiem…
serii w ogóle nie warto ruszać , chcesz żeby lepiej szedł na gume , to kup se wydech daj trochę twardsze sprężynki sprzęgła i ciskaj … i jak mocno pasek i przeciw talerz wyjechane to osiągi spadają
nowe obszycie siędzenia :
Łatne
Dawałeś do tapicerzaż?
tak do tapicera oddałem ;).
a i patrzcie, mała metamorfoza ;).
kasa jaka w niego włożyłem to : 100zł …
Do zamknięcia, sprzedany.
Ładnie go odnowiłeś. A ile dałeś za obszycie siędzeniaż?
6 dyszek.
a ile zyskałeś na tph??
kupiłem za tysiąc, włożyłem ok.100zł, no i sprzedałem za 1400, czyli 300zł do przodu ;). Nie tak źle w miesiąc. Mogłem trochę więcej dostać w sumie, ale chciałem szybko sprzedać :D…
I jeszcze se pojeździłeś Dobra to zamykam