Aktualnie zrobione:
Optyka:
Siedzenie obite naturalną skórą
Stelaż do stuntu
Kiera BMX
Zapalniczka samochodowa xD
Odpalanie na USB (z powodu zgubionego kluczyka xD)
Malowanie( szprejem, chociaż nikt w to nie wierzy )
Mechanika:
Leoś ZX (troszkę pospawany bo popękał i rdza go powoli chwyta musiałbym się wziąść za pomalowanie go jakimś lakierem)
cylek Airsala 80cc
Gazbox (Z puszki po dezodorancie
aktualnie mam zamiar zrobić:
- nowe małowanie, bo farba się trochę zdarła, przedewszystkim po nieumiećjętnej jeździe mojego starszego xD
-pomalować tłumik
-zrobić nadkole (prawdopodobnie będzie zrobione jeszcze dzisiaj)
-rejestracja na przekładni (będzie na pewno robione dzisiaj)
-kupić jakieś migacze przyklejane np. TNT
-Kupić jakieś ładne lusterka (aktualnie mam jedno orginalne)
-porobić coś z mechaniki
Zdjęcia wstawie prawdopodobnie jeszcze dzisiaj, bo będę robić sesje podczas roboty a wgl muszę skoczyć po baterie .
edit:
fotki:
tylko nie śmiać się z filtra powietrza
Hah widzę, że sam się lubisz bawić
Gazbox (Z puszki po dezodorancie
Simonell napisał:
Zapalniczka samochodowa xD
Simonell napisał:
Odpalanie na USB (z powodu zgubionego kluczyka xD)
e właśnie kurde jak USB ?
A no mam swoje sposoby :P.
Nie no dobra. Wtyczka i gniazdko USB i odpowiednio połączone kabelki .
Wrzuć fotki, bo się fajnie zapowiada :mrgreen:
[ Dodano: 05-08-2010, 18:06 ]
I opisz dokładnie z tym USB
właśnie jadę robić rejke na przekładnie i może nadkole do ojca, jak wrócę to będą foty ;D .
A co do USB, to niewiesz jak się na kabelki odpalaż? musisz rozpracować jak odpala się skuter kabelkami i dajesz gniazdko usb i we wtyczce łączysz odpowiednio kable, proste jak świński ogon xD .
Daj jakieś fotki tego USB albo chociaż jakiś szkic, bo mnie to ciekawi jak to może być a jeszcze nie słyszałem o takim sposobie.
Normalnie jak np kluczyk masz w pozycji włączonego zapłonu to te same kabelki będą musiały się stykać przy usb. usb będzie łączyło kable i będzie tak jak by był kluczyk.
Ja już ogarniam ale chce to widzieć
Fotki już się przesyłają na imageshak, ale to jest jeszcze przed zakładaniem USB jutro jak będe miał aparat to zrobie nowe foty.
usb ma 4 styki czyli 4 kable 1 , 2 , 3 ,4 wczepiasz gniazdo i łączysz np 1 i 3 kabel do zapłonu wtykając wtyczkę z złączonymi kablami 1 i 3 dale pozycje ON
Dzisiaj gdy wybije 6 jadę trochę pomęczyć ludzi dźwiękiem mojego sqtera ehm, to znaczy postuncić :mrgreen: .
Z USB to mi już flyp rozjaśnił
Jedyne, co mi się nie podoba, to kolor i naklejka mielocha.
Wrzuć jakieś foty, jak stuncisz na tym
fakt kolor pozostawia wiele do życzenia.
a ten cin&cin na ostatnim foto pod ścianą to Twóją XDDD
Butelka tylko, potrzebuję żeby domowe wino w czymś trzymać :mrgreen: . a jaki kolor proponujecie, bo i tak miałem małować .
Jak tym stuncisz to coś oczoje.bnego
Zielony fluo proponuje :-D, albo pomarańczowy, żeby się odrużniać
Uczę się dopiero stuncić ;p
Kolor? Takie ładny niebieski daaaj.
<3
Ooo taki jaki nick masz
a powiedzcie mi jeszcze jakie spręzynki, centralke i rolki dać przy takim setupie??
Proszę was o szybką odpowiedź bo jutro jadę do Poznania i prawdopodobnie wstąpie do mielocha .