Otwarcie sezonu Scooterland i Skuterowo.com 2011

Mnóstwo prezentów, ogromny grill, skutery testowe, dobra muzyka i wyprzedaże. To wszystko czeka na Was w sobotę 9 kwietnia podczas rozpoczęcia sezonu które organizuje Scooterland wraz ze Skuterowo.com w Warszawie na Modlińskiej 103a.

Sobota, 09.04.2011, od 12.00.
Scooterland, Warszawa, Modlińska 103a

Kto wpadnie?

Extra impreza:)

wpadlibyśmy z zagłębia ale w sobotę o o 5 rano byśmy musieli wyruszyć:)

Osobiście jestem za wyruszyć z Zagłębia koło 4 rano ale musiałoby być jeszcze ze 2 osoby:)

To by była impreza po takiej wycieczce:D

a kto nas zbunkruje po imprezie:) bo do domu wrócilibyśmy koło .... nie napisze:)

A w ilu?

Leszek napisał:

To by była impreza po takiej wycieczce:D

Ponoć skuterowo organizuje otwarcie sezonu:)

w sensie takim, że tyłek by tak bolał... że nie wiem, czy byłbym taki twardy, żeby jeszcze wytrzymać na imprezie:))) Ale jakbyście to zrobili to niesamowity szacun.

chętnie bym się wybrał jednak z Lublina do Warszawy to trochę daleko na 50 :mrgreen: Ciekawia one dwie sprawy:
- Jaka jest średnia wieku?
- Czy ta zamiana kasku to za darmo jest? :P

Pozdrawiam

Eeee.. 180 km to wcale nie tak źle dla skuterka. widzisz że Wodzu z Zagłębia chce jechać...

Średnia wieku to 17-18l :D Ja niestety dużo powyżej :D

No jedni młodsi inni starsi.. ja będę..kurna ale nie zdąże zrobić sprzęta..ehh ale będę na pewno z Vezyr'em!!!

Ja nie wpadnę. Mam nadzieję oczywiście. Na razie nas nie stać z żoną na drugie dziecko :D Ale najprawdopodobniej przyjadę. No chyba żeby mała zachorowała czy coś ale na 85 procent będę.

A może jednak i na Piaggio wpadne ;) tylko nie patrzeć na wygląd jak coś, do skończenia :mrgreen:

Haha to żeś dowalił xD No jak wpadnie to będzie okazja pogadać :)

Chciałbym wpaść ale mam ponad 360km, a to dla 14-latka na skuterze troche dużo :D

Mnie niestety nie będzie :(

Oj, Ryglos, moja żona już w tym wieku świnie zabijała więc co to jest 360 km :lol:

Kisiu1981 napisał:

Ja nie wpadnę. Mam nadzieję oczywiście. Na razie nas nie stać z żoną na drugie dziecko :D Ale najprawdopodobniej przyjadę. No chyba żeby mała zachorowała czy coś ale na 85 procent będę.

Kisiu, co ma dziecko do skutera?? przyjazd na spotkanie z nami nie musi od razu oznaczać ciąży... chyba :-D

Nic, żartowałem. Na razie okoliczności są sprzyjające więc powinienem się zjawić.

Ja też przyjadę 8)