Mnóstwo prezentów, ogromny grill, skutery testowe, dobra muzyka i wyprzedaże. To wszystko czeka na Was w sobotę 9 kwietnia podczas rozpoczęcia sezonu które organizuje Scooterland wraz ze Skuterowo.com w Warszawie na Modlińskiej 103a.
Sobota, 09.04.2011, od 12.00. Scooterland, Warszawa, Modlińska 103a
w sensie takim, że tyłek by tak bolał... że nie wiem, czy byłbym taki twardy, żeby jeszcze wytrzymać na imprezie:))) Ale jakbyście to zrobili to niesamowity szacun.
chętnie bym się wybrał jednak z Lublina do Warszawy to trochę daleko na 50 :mrgreen: Ciekawia one dwie sprawy: - Jaka jest średnia wieku? - Czy ta zamiana kasku to za darmo jest? :P
Ja nie wpadnę. Mam nadzieję oczywiście. Na razie nas nie stać z żoną na drugie dziecko :D Ale najprawdopodobniej przyjadę. No chyba żeby mała zachorowała czy coś ale na 85 procent będę.
Ja nie wpadnę. Mam nadzieję oczywiście. Na razie nas nie stać z żoną na drugie dziecko :D Ale najprawdopodobniej przyjadę. No chyba żeby mała zachorowała czy coś ale na 85 procent będę.
Kisiu, co ma dziecko do skutera?? przyjazd na spotkanie z nami nie musi od razu oznaczać ciąży... chyba :-D