hehe .... tak mnie naszło trzeba by zebrać mnóstwo podpisów , i wyslac do sejmu czy prezydenta aby 9 kwietnia był oficjalnym świętem skuterowców i oczywiście wolnym od pracy i nauki.. kiedyś podobne akcje robiła pomarańczowa alternatywa wymyślając różne absurdy ,a prawo jest prawem i ktoś by się musiał tym zająć. Oczywiście nic by z tego nie było ale za to jaka reklama ,obiło by się przez dzień o TV , taki mały Happening ...... ech wali mi na dekiel :mrgreen:
Kisiu1981 napisał:
Oj, Ryglos, moja żona już w tym wieku świnie zabijała więc co to jest 360 km :lol:
Hahaha szacun :mrgreen:
Ja mam 180 km, prawdopodobnie przyjadę 4oo, jeżeli ktoś by chciał mogę zabrać po drodze na trasie Kielce - Warszawa
UPG napisał:
Ja mam 180 km, prawdopodobnie przyjadę 4oo, jeżeli ktoś by chciał mogę zabrać po drodze na trasie Kielce - Warszawa
Będziesz przejeżdżał przez Grójec :D
Ja jadę koło 10, będę przelatywać przez Mokotów i Siekierki....
Na mnie ZTM czeka, btw Leszku, będzie jakiś sprzęt do jazd testowych?A jak tak to jaki?
Chwilowo nic wolnego do pożyczenia niestety.
Szkoda :( Ale i tak wpadnę :P
tomi127 napisał:
chętnie bym się wybrał jednak z Lublina do Warszawy to trochę daleko na 50 :mrgreen: Ciekawia one dwie sprawy:
- Jaka jest średnia wieku?
- Czy ta zamiana kasku to za darmo jest? :P
Pozdrawiam
Co to jest te 180km ? Ja w tą sobotę co była zrobiłem prawie 200 jednego dnia i nie było źle. Jakbym mieszkał w Lublinie tak jak Ty napewno bym był ale z racji iż mam ponad 300km a dodatku jeszcze nie ma 18 to rodzicie napewno się nie zgodzą ;/
mam identycznie ;DKapuchon napisał:
tomi127 napisał:
chętnie bym się wybrał jednak z Lublina do Warszawy to trochę daleko na 50 :mrgreen: Ciekawia one dwie sprawy:
- Jaka jest średnia wieku?
- Czy ta zamiana kasku to za darmo jest? :P
PozdrawiamCo to jest te 180km ? Ja w tą sobotę co była zrobiłem prawie 200 jednego dnia i nie było źle. Jakbym mieszkał w Lublinie tak jak Ty napewno bym był ale z racji iż mam ponad 300km a dodatku jeszcze nie ma 18 to rodzicie napewno się nie zgodzą ;/
Kto będzie jechał od południowej strony Warszawy,jak Piaseczno i te okolice?
i dooopka, nie dam rady przyjechać w sobotę, muszę jechać w inny rejon Polski :(
Hugo, więc jednak wpadniesz?
Nie napisalem ze wpadne tylko kto jedzie od poludnia :P Zresztą na sobotę zapowiadają 7°C i deszcz ze śniegiem. Nie można było w zeszłą sobotę zrobić tej imprezy :( Teraz pogoda do dupy. Być może sporo osób nie przyjedzie właśnie ze względu na pogodę w tym ja.
Kto w końcu jedzie?
Ja i KOS niestety ZTM :D I Kisiu ma być.A reszta to nie wiem.
Ja już się szykuję. Nawet ładnie ryj ogoliłem i się umyłem żeby być czystym i świątecznym skuter-off-cem :lol:
ja tez jednak nie wpadnie:( kiepska pogoda,myslalem ze bedzie lepiej
Wróciłem. Nie było źle ale mało osób i nie było konkursów. Leszek mówił, że nie będzie fotorelacji.
uuu, to troche lipnie ;(