Wspomnienia super. Ja jestem na tych fotach w moraczu i czarnej koszulce.
Tak myślałem, że to Ty!! ;D
Znikam w kimono - o 5 rano trza wstać.... Do następnego
Spokojnej nocy:)
ja też spadam- jutro dość rano na uczelnie;p tzn. na 10.30 jednak;D
Leszku, bo widzę, że czytujesz ten temat - czy mógłbyś mi wysłać swój numer gg na maila? Chciałbym Cię poznać trochę i pogadać o Skuterowie - nalegam, ciekawi mnie to bardzo :) majker@skutery-info.pl
Majker, czyżby jakaś chęc kooperacji, tudzież spółki? ;p
U mnie od nocy znowu strasznie leje;(
Qaz, poradzilem mu przestudiowanie regulaminu allegro i się zamknął .
No i bardzo dobrze zrobiłeś;P
Qaz, chęć wymiany spostrzeżeń :) Mamy ten sam priorytet - wiesz o czym mówię :P
Siema jestem ! xD
Brew, polecam pedagoga szkolnego. Z maty miałem srednią 1.43 bodajze a teaz mam 1.57 ! mam kurwa 2 ! Ciągne jak moge same proste rzeczy zdaje z maty. Zostało pare przedmiotów. Musze dac rade ! <3
Maty to ja sobie nawet nie chcę liczyć, tak samo fizy... :mrgreen:
Ehee :D
A ja jem sobie spagetti <3 :D
A ja sobie piszę arta, ale akurat takiego, że nie omieszkam Wam wkleić linka. :)
No to sie ciesze :D Ciekawe ło czym xD
Dowiys sie :D
Ołkej :D
http://www.smog.pl/wideo/35876/dziwaczny_taniec_co_to_ma_byc/
Patrzcie to ! Poczułem lekki ból na moim nosie xD
http://skutery-info.pl/wiadomosci/ciekawostki/154-serwis-skuterowy-po-polsku.html
Muszę tylko pogadać z informatykiem, który robi nam tą stronę(bo jeszcze nie skończona), żeby przestawił spowrotem domyślne formatowanie tekstu na bez pogrubienia ;]
Majker - Ciekawie napisane, aż przeczytałem całe :-]
No cóż, sk.net to kolos na glinianych nogach, na dodatek idący prosto na strunę - potykacza, jeżeli nikt go nie zawróci odpowiednio wcześnie, (od biedy jeszcze czas się znajdzie na to, choć już niewiele) po prostu przyglebi i to z hukiem. (Co z resztą obaj dobrze wiemy).
Co do tych statystyk, są co najmniej dziwne, nie mam bladego pojęcia jak są wyliczane, ale raczej bym im nie zawierzył.
Ale dobra, czas na 2 dni wolnego, przyda się po dzisiejszej gonitwie :-D
Btw. wczoraj na ciekawego usera trafiłem, (na sk.net) miał 3 konta, z których sam sobie odpowiadał, chyba miał nadzieję, że zmienne IP mu w czymś pomoże :-P (Pomimo zmiennego IP, jest ono cykliczne, niekiedy ten sam adres się powtarza i na tym go trafiłem).
TheVill // FenixxPl
Arcio, chyba 420 z przesyłką, nie wiem jak gość to wysłał, ale zamówiłem w piątek o 23 w poniedziałek rano było, dodam, że to pocztą polską szło o_O
Fenixx, a to rzeczywiście ciekawy przypadek xD
Złożyłem wszystko do kupy, nawet plastiki pozakładałem i to nieszczęsne nadkole teraz na śruby zamocowałem, ale teraz są takie szpary między nim a plastikami.
Niby wszystko cacy, ale nie pali;/
A nie chce mi się kopać tyle :P
Paliwo pod świece lałem ale też bez efektu.
Teraz go odstawie, może przelałem gaźnik niech sobie do jutra odpocznie.
Elo
Ja parę h temu wróciłem z wycieczki nad morzem i powiem, że fajnie, było... (by było lepiej gdyby nie lipna pogoda)
"Ale osobiście teraz już i tak nigdy nie kupie innego telefonu niż z windowsem, no jeszcze androida muszę ztestować. To są naprawdę nieograniczone możliwości. "
Nieograniczone możliwości to ma Maemo. Dla mnie to jeśli chodzi o system to:
1. Iphone
2. Symbian
3. Windows
Andka nie wstawiłem tutaj ze względu na to, że się nim jeszcze nie bawiłem. Myślę, że by zajął może miejsce Symbiana :P