lukasz8 wrote:
k800i jet nie do zdarcia, miałem takowego.
Widziałem ;)
Niby jest nie do zdarcia, łatwo się go tuninguje, no ale jednak chciałbym coś z Wi-Fi.
lukasz8 wrote:
k800i jet nie do zdarcia, miałem takowego.
Widziałem ;)
Niby jest nie do zdarcia, łatwo się go tuninguje, no ale jednak chciałbym coś z Wi-Fi.
No tego wifi to mu brakuje.
Ale osobiście teraz już i tak nigdy nie kupie innego telefonu niż z windowsem, no jeszcze androida muszę ztestować. To są naprawdę nieograniczone możliwości.
Android to jak będziesz dużo z internetu korzystał, bo to jest system do tego stworzony. Tak słyszałem.
Łukasz, a za ile Ty tego TyTN'a kupiłeś?
Nikt Patryka nie wezwie do sądu, bo żeby ktoś przyjął to zgłoszenie to sprawa musiałaby iść o więcej niż 250zł- jest to próg karalności i ewentulanej egzekucji komorniczej. Mniejszych kwot poporstu państwo nie ściga, bo się to nie opłaca.
nerazzurri wrote:
"skutery.net wczoraj wykryło nową stronę o skuterach: skuterowo.com. Nie znam zupełnie i nie przyznają się kto to prowadzi, ale jak każdy chwalą się że są najwięksi. Ocene pozostawiam Wam, choć statystki niezależne typu Alexa.com pokazują że wciąż na pierwszym miejscu jest skutery.net, na drugim skuterowo.com, a na trzecim skutery-info.pl."
by skutery.net, fejsbukowe konto.
Ciekawe gdzie wyczytali, ze największy, chyba pierwszy... pierwszy serwis społecznościowy... Tak czy siak podziękował za reklamę:)
Mówiłem :mrgreen:
Dobry ktoś jest tu z biologii? Chodzi mi o krzyżówki genetyczne konkretniej dziedziczenie 2 i większej liczby cech oraz choroby sprzężone z płcią :roll:
Chodzi może o częstotliwość odwiedzin lub ilość użytkowników.
Dzieki Qaz za info :P.
Doszedlbym z nim do jakiegos porozumienia, ale jest taki kozaczek,ze zal z nim gadac.
Patrykk, napisz do czego z nim doszedłeś?
Siema wróciłem.
Wgl to juz spadam. ;D
Pozdro ;*
Marcin, coś ostatnio mało spamujesz;p
Uczy się na poprawy :twisted:
Ja tak samo... mam nadzieje że z bioli zaliczę i z języka wroga również.
W tym tygodniu mam tylko jeszcze egzamin z WF'u jutro i w piątek z infy.
Ale przyszły tydzień to rzeźnia: egzamin z maty, 2 egzaminy z fizy i 2 geologii;p a ja jeszcze nic się nie uczę.
Ja to nie mam wyjścia w sierpniu nie mam zamiaru latać i poprawiać na komisie :roll: musze jakoś zapanować nad nieróbstwem i lenistwem.
Jakieś propozycje? Pedagog szkolny? Psycholog? O.o Jakoś się nie moge przełamać :roll: rodzina cały czas mi wjeżdża na psyche jacy to inni są a ja dalej nic ;/
To prawie u mnie w mieście:) Skutermaniacy też byli :)
http://www.youtube.com/watch?v=9x7C04oScno
Musisz olać takie gadki!
Jak Ci w inny sposób nie potrafią pomóc, to niech się odpiepszą i nie przeszkadzają;p
WODZU sprawdź materiały na YT z racka o tematyce motocyklowej!
Zacny kawałem jednośladowej kinematografii;D
qazwsxedc wrote:
WODZU sprawdź materiały na YT z racka o tematyce motocyklowej!
Zacny kawałem jednośladowej kinematografii;D
JA zaczynam :) Ale pomijając ten fakt wziąść udział w czymś takim ::)
Osobiscie nie przepadam za takimi masówkami;p
Lubie kameralne spotkania i atmosfere:) taki indywidualista ze mnie;p
Ja w tamtym roku osobiście byłem organizatorem tego zlotu: (odlot)
http://picasaweb.google.pl/Baka78/PBT_Jaroslawki_2009?authkey=Gv1sRgCK7Q6IuAxrGqAw#
W tym roku spotykamy się nad jeziorem Nakło-Chechło.
Widze, że dość liczebna Bibka była;D najważniejsze, że udana i są wspomnienia;)