Jakby telefony byly uszkodzone w takim stopniu, jakim oznajmial opis na allegro, to bym mu wplacil. Nie zeruje na cudzych bledach, ale , ze telefony sa bardziej uszkodzone - o pieniadzach moze zapomniec.
Dokładnie, kazdy płaci za swoje błędy ^^
Fenix, dostałes jakis kask ? Bo cos wspominałes ? xD
Nie dostal.
Wspominal , ze bylo widac tylko jego dane .
Bo on musiał dobrze znać stan tych telefonów i wystawił szybciutko pozytywa.Ale się troszkę pośpieszył.
Aha ;D Ale gdzie to było widac ? Bo zamulam @_@ xD
O 150zł to nikt Cię nie będzie ścigać chyba że do cb przyjedzie to też może Ci na wycieraczkę narobić. Ja bym zapakował wszystko do 1 paki i mu odesłał złom. Tam groszowe sprawy a będzie święty spokój.
Odeslalbym mu , ale juz w nie wlozylem kilkadziesiat zl - wyswietlacz wymienilem i kto mi teraz za to odda .
A no chyba że. Tzn udało się je jakoś do ładu doprowadzić?
Ja to bym chciał takiego HTC jak ma łukasz8 ^^
Tej jednej sie nie udalo - sprzedalem juz .
Ta druga w miare ...
marcinwrk W arcie o wygranych, pierwsze zdjęcie (to wnętrza kasku z losami) otwórz je w nowej karcie (np. środkowym przyciskiem myszki, jeżeli masz FF) i przybliż się do niego, widać tam dane niektórych osób, w tym początek moich :-]
Patrykk - Troszkę wtopiłeś z tym, że sprzedałeś jeden z tych telefonów, gdybyś miał jeszcze oba, mógłbyś wystosować do sprzedającego list, z oświadczeniem, że za cenę zwróconych poniesionych kosztów (w tym wymiany wyświetlacza) odeślesz mu je, a tak, sprawa jest dość trudna, choć jeżeli w aukcji wyraźnie napisał, co jest uszkodzone, powinieneś ją wygrać.
Co do odległości, sprawę zakładasz w najbliższym sądzie (w twoim/najbliższym mieście) więc co najwyżej on by się o dojazd musiał martwić :-P
TheVill // FenixxPl
Z tym, ze dlaczego mam ja zakladac te sprawe , on nie ma pieniedzy za fona, a nie ja :lol:.
Troszkę źle sformułowałem zdanie, chodziło mi o to, że gdyby on takową tobie wytoczył, możesz napisać pisemko do sądu, o przeniesienie sprawy do najbliższego tobie sądu :-P
Co do tej wysyłki, rzeczywiście, nieźle się machnął, tym bardziej, że to 2 całkowicie różne druczki, więc nawet nie bardzo wiem, jak jest możliwe, tak się pomylić :-D
Co do tego pisemka o którym Ci napisałem, dobrze jest coś takiego zrobić, bo to mimo wszystko zawsze jakiś dupochron, który można przedstawić, jako próbę polubownego załatwienia sprawy. (Sądy to lubią, często jest to plusem w twoją stronę).
TheVill // FenixxPl
Ja to bym chciał iPhone'a 3GS ;D
A taki, na który ewentualnie byłoby mnie stać to HTC Touch Pro (Ew. iPhone 2G).
Teraz mam k800i, dosyć spoko telefon, ale wiadomo, są lepsze ;)
Ale jestem wkurzony.
Brat mnie się pyta czy idziemy na rowery. No spoko. Wychodzimy, a tam leje, co on kuźwa, idzie na rowery, a nawet nie sprawdzi czy nie pada?!
Potem jeszcze mama mi kazała iść z nim do piwnicy, z jego rowerem (swojego nie zdążyłem wyciągnąć). On jest dwa lata młodszy ode mnie, a jakoś ja dwa lata temu, jak miałem dużo cięższy rower, sam sobie znosiłem i wnosiłem rower...
I w ogóle to czemu leje..? Czerwiec jest. No ja pierdole...
Hah, moją karteczkę też widać, nawet dosyć wyraźnie - niebieska z imieniem Damian. ;]
Nie sądziłem, że aż tyle osób weźmie udział w tym konkursie.
Majker wrote:
Ej, a żeby wystawić komentarz na FB, to trzeba "lubić" dany profil?
Hm?
Nie chcę lubić od razu s.net ;]
Prawdopodobnie tak, zależy jak jest ustawione konto. Jeżeli nie widzisz pola, gdzie można wpisać wiadomość, musisz zostać "fanem" ;].
Trudno...
Zaraz będę coś kminił, wprawdzie punkt kulminacyjny weny już minął, ale coś czuję, że mi krew na paluszki ciekawe rzeczy przyniesie ;]
k800i jet nie do zdarcia, miałem takowego.
Ale mój htc tytnik II jest słitaśny :*
Cholera;/ Kranik mi się jednak rozpadł...
Kupiłem drugi, a że chciałem na szybko wydałem 28 zł o_O
Ale jak wróciłem to postanowiłem po raz pierwszy w życiu gaźnik wyczyścić, jest cały rozebrany i zalany benzynką w wiaderku po lodach :P
Jutro susze i skręcam, tylko jak go rozpierałem to mi pływak się rozsypał i wypadł taki "guziczek" i pręcik metalowy. Nie wiem jak to było ułożone;/
Ale może dam rade...
Chyba sobie kupie kolorowe przewody paliwowe, fajnie się prezentują.
Ta szczególnie jak masz je zakryte nadkolem xD
Patrykk, jeśli ci się nie chcę jechać 180 KM możesz powiedzieć, że mieszkasz na terenach zalanych powodzią i nie masz możliwości dojechania do sądu :twisted: