Mysle, juz wszyscy Ci co wygrali zostali poinformowani :P.
Ja się juz obszedlem smakiem .
A Ty zaś psujesz dziecku radochę :P
Heh, wybacz :lol:.
Jakiemu dziecku? xd
Mnie :P
Aha xD
Eh, szkoda no.. ;x
Ja sie nie spinam.
Ze nie wygram, to wiedzialem :P.
Ciekawe jest to, że na jednym ze zdjęć, z losowania jest widoczna moja karteczka :-P (Dość prosto rozpoznać, początek imienia i nr-u telefonu :-D)
No ale nic, kask i tak mam, ten by był dla dziewczyny, a tak będzie dalej w Jet-cie śmigać :-]
Dzisiaj w szkole Golfem byłem, bo lano lało okropnie (nie ma to jak globalne ocieplenie, co? :-P) a więc suchą nogą dotarłem, choć jednak czegoś mi tu brak, w jeździe samochodem :-P (już pomijając to, że samochodem jeżdżę wolniej niż Vitalką :-D)
TheVill // FenixxPl
"skutery.net wczoraj wykryło nową stronę o skuterach: skuterowo.com. Nie znam zupełnie i nie przyznają się kto to prowadzi, ale jak każdy chwalą się że są najwięksi. Ocene pozostawiam Wam, choć statystki niezależne typu Alexa.com pokazują że wciąż na pierwszym miejscu jest skutery.net, na drugim skuterowo.com, a na trzecim skutery-info.pl."
by skutery.net, fejsbukowe konto.
Wyglada na to , ze bede musial latac po sadach.
Kupilem telefon na allegro ( dwa w sumie na jednej aukcji).
W jednym mial byc uszkodzony wyswietlacz a w drugim soft.
W pierwszym oprocz wyswietlacza okazal sie charczacy glosnik, uszkodzone jakies piny na plycie odpowiadajace za sluchawki i usb , a w drugim zamiast softu cala plyta walnieta .
Koles mi mial go wyslac za pobraniem , ale sie pomylil i wyslal mi normalnie. Paczke odebralem i wystawilismy sobie po pozytywie .
Oczywiscie on pieniedzy nie ma ( i mial nie bedzie ) a ja mam od niego pozytywa.
Teraz sie pluje o kase, ale jako , ze telefony sa bardziej uszkodzone niz pisalo kasy mu nie wysle. Moze sobie isc gdzie chce - policja, sad etc .
Ciekaw jestem, co to za statystyka ;] Nie żebym jakoś bronił wielce swego, ale wydaje mi się, że s-i.pl jest jednak większe od Skuterowa, natomiast przewagą s.net bym się nie podniecał, bo na pewno jest ona na tą chwilę śladowa...
Wystawienie pozytywnego komentarza jest chyba traktowane jako zakonczenie transkacji, wiec nie wiem co to za koles, ze nie otrzymawszy jeszcze hajsu konczy transakcje samemu strzelajac sobie gola :lol:
Ej, a żeby wystawić komentarz na FB, to trzeba "lubić" dany profil?
Strzelil sobie gola i grozi mi sądem . Idiota :roll:.
Przeciez jakbym nie mieszkal 180 km od niego , to .... :|.
Jeszcze tekst, ze dobrze, ze ma w rodzinie policjanta i sędziego .
Hahahaha.. ; D. Kretyn .
Wystawienie komentarza to jest jak złożenie podpisu na umowie.Teraz niech weźmie koło i jebnie się w czoło.Dokładny idiota.
Pojdzie do sadu :lol:.
Wlasnie .. co mi moga zrobic, jak sie nie wstawie na rozprawe?.
Maam do niego 180 km .
Hhe matoł xd Pewnie myslał ze jesteś jakis inny i ze poprostu nic nie zrobisz ;d a tu jednak niespodzianka ;D
A jak on chce to udowodnić że nie dostał pieniędzy? A spora jest ta kwota(jeśli to nie tajemnica).
Nie mam zielonego pojecia.
150 zl
Wątpliwe żeby cokolwiek zrobił.Jego błąd i jego strata.Będzie OK.