No bo są ! Wytrzymał mi do 3k i siadl ^^ xD
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13171395
Wypasowy <3
http://www.autokrata.pl/artykul/geely-panda-w-amp-nsp-akcji-8595 Cóz za reklama ^^
Ide na plac. Pozdro :D
Cześć panowie!
Po dzisiejszych zmaganiach z Rometem chyba już nie powiem złego słowa na niego :-P
Mimo wszystko, prowadzi się dupiato, pojemności CBR-ki nie ma, wygody też nie, sprzęgło żyje własnym życiem, ale jak odkręci się do oporu, wszystkie te wady znikają i aż czuć, że powkręcałby się wyżej :-]
marcin - Rodzice mają Hyundai-a I30CW, też dobra maszynka, 115km (1,6CRDI) naprawdę ciekawe samochody :-] (Nie tak pancerne jak Golfy, ale dobrze się nimi jeździ).
TheVill // FenixxPl
wy na skuterach wynocha do tajwanu z tymi pierdzikółkami!!!!!!
skutrowca wrote:
wy na skuterach wynocha do tajwanu z tymi pierdzikółkami!!!!!!
Punkt 5 regulaminu. Dziękujemy, żegnamy.
Ty, skuterowca! Wynocha do rusa z tym Twoim katamaranem!
Na dniach Zippa nie było nic :P
Skoro wspomniano o puszkach, zauważyłem ostatnio że 'mobilki' jakoś chętniej robią miejsce w korkach. Przez ostatni korek w Katowicach, co to zamknęli tunel w stronę Mysłowic, przejechałem w jakieś 15 minut. Czyżby jakaś akcja rysowania pojazdów tych 'nieustępliwych'? ;]
qazwsxedc, faktycznie, strasznie słabe słuchawki, jeszcze w mono... Trzeba będzie się w wakacje pobawić, może uda się coś wykombinować ;]
Powili chamstwo ustępuje :P zaczynają się przyzwyczajać.
Mnie to wkurza i to ostro jak jedzie dziewczyna czy tam chłop co dostał prawko i boi się jeździć normalnie masakra 8O tylko wysiąść i opierd*#ić takie czajniki
Oj, ustępuje chamstwo, sam się przekonuję :)
Pany, pogoda dzisiaj stanowi przeciwieństwo barowej, co więc tak słabo? :)
Siemano Panowie ;D
Wrocilem 15min temu do haty ;D
Z kumplem do południa robilismy jego apacza. Zrobiliśmy i wynik prędkości był baaaardzo zadawaljący, a wiec tak to wyglądalo.
110 w jedną osobe
85 na prostej w 2 osoby czyli jakies 95 w jedną pojedzie.
a teraz jechalismy do haty i sie przejechac tak kawałek wieczorem, swiatła migały to ladnie droga lekko minimalnie z gorki. Wiec full pizda i 100 na blacie ^^ Hamulce ciulate długa droga hamowania. Trzeba zrobic. Ale i tak zajebista apka <3 xD
a ja sie czuje o niebo lepiej, ale dalej mnie nerka naparza :mrgreen: czekam tylko az przestanie calkiem i w koncu bede mogl sie nacieszyc Hornetem 8)
Soho, mówiłem Ci:) trzeba by tam zrobić generalną wymiane głośników i okablowania, ale nie wiem czy gra jest warta świeczki?
Fenix, i30 jeździ identycznie jak golf-może troche twardsze, do tego ma nawet taki sam kolor podświetlenia centralnego wyświetlacza co golfiarz, jednak samochodzik który można kupić za rozsądne pieniądze i nie drogo utrzymać. Ja jeździłem i30 z silnikiem 1,6 w benzynie- koników ponad setka, ale średnio to było czuć. Osobiście nie podobały mi się elementy skórzane- kierownica i lewarek, które po 30tyś.km przebiegu, niestety wyglądały na zużyte. Po za tym, bardzo fajne auto.
Właśnie wróciłem do domu;p
ide spać. Spokojnej nocy:)
Będzie (prze)kozacka czapka na zimę! Anzug, do tego hełmofon, jeszcze tylko maski p.gaz typu słoń brakuje i można by do szkoły latać! :E
No i branoc ;]
Ide spac. bo jestem wyjebany jak korek xD
Dobranoc ;**
xdd
Soho w tej masce to dychać nie idzie;p nie polecam!
Ja zaraz ide do kościoła, a potem bede picował skuter;p
Qaz, kiedyś mówiłeś, że masz takiego sąsiada, co się rzuca jak się coś robi na placu w niedzielę - prawda? :mrgreen:
Gilera w miarę czysta, zamówię te plastiki, co miałem porozwalane odkąd ją kupiłem, no i tak sobie myślę, żeby ją dać na serwis na jaką regulację, odblokowanie i sprawdzenie rolek+wymianę oleju przekładniowego.
Już zaciskam pośladki, tak lubię swój skuter :)
Majker, Ty tego Ice'a masz zablokowanego?
Umyłem sobie wczoraj rower, bo mama mi kazała ;D
Trzaby jeszcze skuter umyć, ale mama się rzuca, że w niedzielę nie mogę.
No i buty sobie kupiłem :D
Majker, mam na niego wyjebane!
Jade sobie na myjnie ręczną, wrzucam 5 zł i mam wszytsko pomyte jak ta lala!
qaz to po myciu za piątaka weź biały ręcznik papierowy i przetrzyj samochód zobaczysz swoją lale wtedy :twisted:
A to za 5 lecisz z woskiem i nabłyszczaczem czy bez?
Siemano, co tam ? :d Ja jem sniadanie, praktycznie juz skonczyłem xd
Niedziela.. pogoda pochmurna lekki wiatr..