br3w, widać, że amator myjnowy z Ciebie;p Najpierw wrzucasz 3złotki, płukasz całe auto aktywną pianią i ciepłą wodą. Następnie szamponem i gąmką(z woskiem), które przyniosłeś sobie z domu, myjesz całe auto. Potem wrzucasz 2zł i płukasz auto zimną wodą. Wyjeźdzasz z boxu, czekasz aż auto troche odkapie i całe polerujesz do sucha. Ze skuterem algorytm jest taki sam. Jak chcesz to możesz nawet całą rolkę papieru zużyć, a i tak brudu na karoserii nie znajdziesz;D jeśli oczywiście to porządnie zrobiłem.
Marcin, popołudniu mają przechodzić gwałtowne burzu:(
No u nas raczej też siedzi, ale jak nie ma w tygodniu ruchu to nic nie mówi. Wiadomo, w sobote to Ci nie pozwoli, ale w niedziele go nie ma, więc looz:)
Elo panowie :P. Tyle co schowałem moto zaczęło lać :P. Miałem jeździć oszczędnie, a całe 10 km trasą zapierdzielałem full pi... żeby zdążyć przed deszczem ; d .
Łohoho, ale lało, dwie rzeki miałem - jedną na placu, drugą przed :P
Patryk, kiedyś też jeździłem oszczędnie, ale teraz mi się to znudziło :P Może jak odblokuję i poczuję przypływ mocy to będę ją łagodniej wykorzystywał :)
Podczas, gdy pierwszą falę powodziową spowodowały ulewy trzydniowe, to tym razem padać będzie prawie przez tydzień, a przy tym spadnie tyle samo deszczu, co wtedy. Przeważnie od 80 do 120 litrów na metr kwadratowy ziemi, a lokalnie ponad 150 litrów.
Intensywne opady przez cały tydzień. Zagrożone południe kraju.
Najmocniej padać będzie w woj. śląskim i małopolskim.
Sytuacja atmosferyczna i powodziowa jest niezwykle niebezpieczna.
Jakas promocja jest w croppie :P. Niby druga rzecz za zeta ( tansza ). Ciekawe o ile musi być tańsza :P. Bo jak nawet o pare gr tylko wystarczy,to za 100zł kupie sobie dwie pary spodni :lol:
Majker to mój Typhoon też 60 km/h leci :p moze zablokowany jest xD Skuter ruszyłem w sobote i pojechałem do Żyrardow i umyłem 8O wstawiłem do garażu, w czwartek przyjadę i rozbieram całego. ;)