OT ŚLĄSKI!

Bakuś - a mówiłem żebyś tyle nie pił :P.
P.S. Ta moja naklejka ze skuterowo troche felerna - nie klei się przy końcówkach ;/ .

A właśnie Bakuś masz żółte oczy :?:

Cześć panowie!

Jutro o 8 rano, kolejne starcie z rometem :-D

Przed chwilą z ciekawości wszedłem na stronę Akurat-ów i ku mojemu totalnemu zonkowi, w poniedziałek nową płytę wydają, na MySpace już można niektórych kawałków posłuchać :-]
Dla mnie są genialne, jeżeli ktoś lubi taką muzykę / zna ich wcześniejsze albumy, polecam :-D
Oj, chyba po raz pierwszy od 5 lat kupię oryginalną płytę z muzyką :-D

Cały czas poluję na nowe części do Vitalki, ale niestety, niewiele osób tuninguje silniki SF10, to i części prawie brak...

No nic, dobranoc!
(Btw. Br3w, jakoś ciemno widzę sprawdzanie się ostatnich obietnic Sebastiana :-D)

TheVill // FenixxPl

Witam, Panowie:)
Ja właśnie wróciłem do domu;D cały dzień śmigałem na moto- trzeba korzystać z pogody, no cały dzień, nie liczą 2 godzin na kolos z geologii;p
Widze, że wszyscy mieli równie udane piątki;p

Siemano wróciłem. Robililismy z tata od kumpla i ze mna jego apacza <3 xd
Trzeba kupic klape i rozrusznik i by było na tyle. Odpaliła jakos ;D
Ja pierdziuuuuuuu... co to za maszyna? Co tam w niej siedzi ? Start ze az na jedno wyciąga.. a z jazdy na jedno noł problem.. Az dostałem zonka @_@ Niezlee ^^

Ja właśnie skończyłem robić test na Moodlu z infy, zdałem na 5;D
a teraz wypisuje indeks;D

Niezle ^^
A ja latam po necie i ogladam apacze :D

A ja zdobyłem hełmofon, nówka nieśmigany, wersja zimowa, ciekawe czy uda mi się podłączyć komórkę jakoś pod te słuchawki i mikrofon :E Jeśli tam - będę mieć kozacką czapkę zimową ^^

Hhaha ;D No niezle niezle ;D
Jak go zdobyłes ?:D cóz to za hełmofon xD
patrzcie to jakie cacko <3 xD
http://www.racing-planet.pl/tuning-skutera-korbowy-malossi-mhrteam-392mm-minarelli-p-4031-1.html?cPath=16160_16437_16448&sessID=97070f4468649d11b4089f26695453ff
ja jebule, kto to kupi @_@ xD

Soho, ja też dostałem kiedyś hełmofon, też nóweczka, ale leży już u mnie z 10 lat;p nigdy nie przyszło mi do głowy żeby go przerobić na słuchawki, a to dlatego, że jakość głośników w nim jest dość marna!

Ide spac. bo jestem wyjebany jak bezpiecznik @_@ :<
Dobranoc ;**
xd

Ja już wstałem:) chciałem pomyć auto i skuter, ale pogoda taka nie do końca pewna, po za tym, wieczorem mam jechać do Opola.

Piona.
No pogoda taka troche nie pewna, ale ma nie padać .
U mnie miejscami nawet słońce wychodzi . Miejmy nadzieje, że będzie spoko , bo muszę dziś odwiedzić rodzinkę :P.
Co prawda 10 km , ale wczoraj dosyć dużo się napociłem przy czyszczeniu sprzęta.

Ja myłem wczoraj i był cieć z papierem :mrgreen: to se dosuszyłem cały samochód tym papierem + wymyłem szyby progi i co tylko się dało.
Samochód niby prosto z mycia a jednak syf na nim jest, papier robił się czarny. Raz na rok trzeba jednak porządnie umyć gąbką a potem twardy wosk a nie to coś woskopodobne z myjki.

Patryk widzę masz syndrom nowego sprzętu :mrgreen:

Dlaczego syndrom nowego sprzętu ? :P.
Chcę poprostu, aby moto było zadbane ( nie tak jak srka ) , oraz żeby za ten rok nie sprzedało się za 2k ..

~1 miesiąc przesadnie dba się o sprzęt :wink: dostałem prawko to picowałem samochód aż opierdziel zbierałem że ile to kasy :P
Tera to mi z deka wisi. Byle bym widział przez przednią szybę inie miał piachu pod stopami :mrgreen: No oczywiście jak jest błoto na samochodziku to umyje :P

Ponad 2 miechy mam już kymco :P.
Nie no nie dbam o niego przesadnie, ale nigdy nie jest brudny. Ot tyle ; d.

Heh, no to ja widzę, że nie dbam o skuter - czasem jest brudny, wosku to nie widział nigdy(zresztą, po co mu on), ani innego dziadostwa do picowania :)

Patryk, Ty chcesz jechać na Tarnowskie Góry na te dni otwarte Zippa?

Siema,jem obiad a co u Was ?xD
A co bedzie na tych dniach zippa ? xD

Mydlenie oczu jakie to Zippy są zajebiste :mrgreen: