OT ŚLĄSKI!

Ufff, dzisiejszy pojedynek z rometem wygrany, nauczyłem się (no, cóż, wcześniej nie próbowałem) ruszać tym czymś pod górkę, nawet wychodziło :-]

OC dalej mnie wkurza, ale już wychodzi całkiem znośnie.
W Vitalce naprawiłem tą stopkę, wymagało użycia odrobiny siły :-D

marcin - Poczekaj tylko, już mniej niż tydzień a też sobie Golfikiem pojeżdżę :-P

Znikam spać, bo jestem wyczerpany jak jasna cholera...

TheVill // FenixxPl

Po raz kolejny dobry produkt przegrał z biurokracją :roll:
http://www.portalspozywczy.pl/inne/alkohole/wiadomosci/kompania-piwowarska-przestala-produkowac-piwo-dog-in-the-fog,29054.html

Szkoda no. Bo go ani nie szkosztowalem ; <
Planuje sobie zrobic postawnowienie!
Jak bede miał new skuter to przestaje palic ! O i tak ;]
Lece na Tv. Dobranoc ;**

Już to widzę xD

Qaz - 28 zł + 30 min + szmatka = zero rysek na tym przekroku :P.

Marcin, a jak zaś Ci się bydzie dupcyć, to zaś zacznies :P

Wiys co, zadzwoń lepi do mie, jak bydzies go kupuwać, to jak jo go zobocza, to może nie bydzie taki ciulaty ^^

Witam Panowie;D
Dziś już piątek;D jeszcze tylko kolos i weekend ;p

może ktoś mi pomorze . od czego zacząć żeby skuter mniej mi palił mam inkę strit50 z gury dziękuję za porady pozdrawiam :P

Od regulacji i wyczyszczenia gaźnika;)
Musisz też filtr powietrza sprawdzić.

no okej ale on ma przejechane dopiero 400 km kilka dni temu robiłem pierwszy przegląd i co byś mi poradził w tym przypadku kolego pozdrawiam

Elo ; D.
Udało się buchnąć z dwóch lekcji :P, może wyczyszczę filtr kymczakowi ; D i przykleję naklejkę skuterowo.

a ja mam dalej perypetie zdrowotne, dzis mi lekarka oznajmila na podstawie badania krwi ze mam cos z watroba, konkretniej czyms podniszczona czy podrazniona i dostalem ofc nastepne tabletki.. :mrgreen:

pogoda piekna, a moto musi stac w garazu i sie kurzyc bo nie moge jezdzic przez ta nerke. tyle dobrze ze mi rodzice fury pozyczaja wiec chociaz tyle skorzystam :wink:

No to gites :D Ja własnie wrócilem i jem obiadek <3
Majk, A znosz sie na tyle dobrze ? xD

Siema, zagrożenie chyba minęło od nocy piątek/sobota do wtorku, i troszkę w środę zapieprzaliśmy na wale, ale udało się uratować :P

Komp mi się jebie, chyba tylko format pomoże.
Kupiłem sobie 512mb 400mhz ram (miałem 256mb 233mhz) xD
no i komp się szybciutko włącza, ale coś się jebie z tym paskiem startu o_O

Przez pierwszą godzinę korzystania, (jeśli się nie zawiesi) nie wyświetlają, się żadne te prostokąciki, z uruchomionymi programami. "Start" nie reaguje. Nie wiem...

Da się coś zrobić, czy tylko format?
Nie mam windowsa oryginalnego na płytce, a drukarki hp mają wymagania ;/

2 lata nad tym rozmyślałem, i po akcji na wale już jestem pewien.
Zapisuje się do OSP, a przynajmniej mam takie plany. Jak coś robię społecznie to czuję się potrzebny światu xD

Jutro idę jako wolontariusz na zbiórkę darów dla powodzian.

Hey.
Byłem z kumplem na filmie "Książe Persji - Piaski Czasu". Zajebisty film jak dla mnie.

Łukasz, spróbuj reinstalkę systemu, może pomoże.

http://www.youtube.com/watch?v=5pidokakU4I&feature=player_embedded

Ja mam w planach Robin Hooda :P

Dzisiaj zrobiłem porządki w garażu :twisted: szczerze to przydała by się maseczka przeciwpyłowa i okulary. Moje ciemne czarne włosy stały się szare i piach zgrzytał mi w zębach. To była masakra 8O
Teraz wchodzi samochód 8)

Jak ktoś chce felgę od keewaya z oponą i tarczą flower to pisać no i oldschoolowe paletki do badmintona :lol:

Zrób zdjęcie nadkola a nie :P

Jak zdam z biologii to skończę. Na razie mam niezłe ognisko pod dupskiem :lol:

Nie wiem co ma biologia do nadkola ;D ale na mielochu widziałem, że się uporać ze światłem nie mozesz :(

Siema, jestem padnięty .
Odwaliłem dosyć spory kawał roboty.
Na początku wyprałem filtr powietrza , potem wziąłem się za mycie moto.
Po ostatnich deszczach łatwo nie było ( 3x wiadro 20l ) .
Wkońcu się udało - skuter nabrał wyglądu .
Mało tego - wziąłem się za polerkę, plakowanie etc .
Zajęło mi to 2,5h :P.
Na koniec zalałem do pełna świeżutką 98 z BP i zrobiłem z dziewczyną 20km ( do 6,5 tys. rpm ;pp).