Po raz kolejny dobry produkt przegrał z biurokracją :roll: http://www.portalspozywczy.pl/inne/alkohole/wiadomosci/kompania-piwowarska-przestala-produkowac-piwo-dog-in-the-fog,29054.html
Szkoda no. Bo go ani nie szkosztowalem ; < Planuje sobie zrobic postawnowienie! Jak bede miał new skuter to przestaje palic ! O i tak ;] Lece na Tv. Dobranoc ;**
a ja mam dalej perypetie zdrowotne, dzis mi lekarka oznajmila na podstawie badania krwi ze mam cos z watroba, konkretniej czyms podniszczona czy podrazniona i dostalem ofc nastepne tabletki.. :mrgreen:
pogoda piekna, a moto musi stac w garazu i sie kurzyc bo nie moge jezdzic przez ta nerke. tyle dobrze ze mi rodzice fury pozyczaja wiec chociaz tyle skorzystam :wink:
Siema, zagrożenie chyba minęło od nocy piątek/sobota do wtorku, i troszkę w środę zapieprzaliśmy na wale, ale udało się uratować :P
Komp mi się jebie, chyba tylko format pomoże. Kupiłem sobie 512mb 400mhz ram (miałem 256mb 233mhz) xD no i komp się szybciutko włącza, ale coś się jebie z tym paskiem startu o_O
Przez pierwszą godzinę korzystania, (jeśli się nie zawiesi) nie wyświetlają, się żadne te prostokąciki, z uruchomionymi programami. "Start" nie reaguje. Nie wiem...
Da się coś zrobić, czy tylko format? Nie mam windowsa oryginalnego na płytce, a drukarki hp mają wymagania ;/
2 lata nad tym rozmyślałem, i po akcji na wale już jestem pewien. Zapisuje się do OSP, a przynajmniej mam takie plany. Jak coś robię społecznie to czuję się potrzebny światu xD
Jutro idę jako wolontariusz na zbiórkę darów dla powodzian.
Dzisiaj zrobiłem porządki w garażu :twisted: szczerze to przydała by się maseczka przeciwpyłowa i okulary. Moje ciemne czarne włosy stały się szare i piach zgrzytał mi w zębach. To była masakra 8O Teraz wchodzi samochód 8)
Jak ktoś chce felgę od keewaya z oponą i tarczą flower to pisać no i oldschoolowe paletki do badmintona :lol:
Siema, jestem padnięty . Odwaliłem dosyć spory kawał roboty. Na początku wyprałem filtr powietrza , potem wziąłem się za mycie moto. Po ostatnich deszczach łatwo nie było ( 3x wiadro 20l ) . Wkońcu się udało - skuter nabrał wyglądu . Mało tego - wziąłem się za polerkę, plakowanie etc . Zajęło mi to 2,5h :P. Na koniec zalałem do pełna świeżutką 98 z BP i zrobiłem z dziewczyną 20km ( do 6,5 tys. rpm ;pp).