OT ŚLĄSKI!

Ja mam sesje za pasem, a mało co się ucze;p
Jakoś na loozie do tego podchodze i coś czuje, że bede się sesjował do września takim sposobem;D

Jak się chce to wszystko można tylko trzeba mieć do tego czas i chęć. I założe się że Erni masz to w podręczniku wszystko. Znając życie lejesz na historie i nawet nie słuchasz co jest na lekcji i nie zaglądasz do podręcznika a tam na prawde wszystko jest :P
Wiem to wszystko na swoim przykładzie :wink:

Qaz - jak to można przewrócić kota ogonem :) Ratowałbym swój honor, gdyby... tak, wiem, zabrzmi to pokrętnie, ale gdybym sam nie miał nauki :)

br3w: Sytuacja jest dokładnie taka jak przedstawił br3w :P

MAjker: Czy ja się kiedyś tutaj czy na s.net pytałem się o pomoc z jakiegoś innego przedmiotu niż hista ? Tylko histy biologii nie ogarniam, bo tak jakoś, kompletnie mnie to interesuje, a jednak chcę mieć z tego 5 :P

Majker, ja broń Boże, nie chce godzić w Twój honor- poprostu próbuje Ci pokazać, że każdy kij ma 2 końce :) Ja gdybym potrafił mu pomóc, bo miałbym to w głowie, to bym mu to napisał i koniec tematu, a nie warczałbym po nim, bo to mu wcale nie pomoże...w sumie też mu nie zaszkodzi;p

a brew też ma recht, że na bank w książce to jest, bo sobie nauczyciel tego z minetą nie wyssał!

No to weź książeczkę do rączki i zrób ładnie ;)

Majker zły dzień masz?.
Przestań się czepiać tego Ernesta .
Chłopak czegoś nie ogarnia, prosi o rade , a ty po nim jedziesz.
Ogarnij sie stary, jakbyś czegoś nie umiał , to byś też prosił o pomoc. Z tym, że ty jesteś wielki uczony i wiesz wszystko ;-).
Ot tyle.

Majker - czy ta oponka to dyszka? podejdzie do Typhoona?
http://allegro.pl/item1043341069_opona_pirelli_sl_60_120_90_10.html

bo mi sie nie chce lecieć i sprawdzac rozmiar. ; D

Elegancko 3 osoba w pr0 gronie prowadzących dyskusje XD
Jeszcze mnie brakuje. Ale ja sie nie wcinam bo huja wiem XDD

Bez spiny, Panowie! Każdy ma prawo mieć własne zdanie.

Ernest nic złego nie zrobił, przecież nie był natarczywy, najpierw rzucił 3 pytania, potem tylko jedno, więc jakąś pracę też sam wykonał- był progres, a nie siedział na dupie z założonymi rękami.

Majker, jest ambitny i zawsze sam sobie radzi- no i super- doceniam takich ludzi, bo sam taki nie jestem i też jak czegoś nie wiem, to zawsze najpierw pytam się po znajomkach, a może akurat ktoś mi będzie mógł pomóc- nie uważam, żebym robił coś złego.

Już mi brat na gg napisał. Nawet kurna nie wiedziałem, że on umie histę, gdyż u mnie w rodzinie to przedmioty mat-fiz żondzą :P

Tylko moja nauczycielka, jest wymagająca i np. jak pisałem, że trzeba było coś o katyniu napisać to jak skoro my, ani tego na hiście nie mieliśmy i jak dzieci w moim wieku (nie uważam siebie za jekiegoś pro dorosłego jak co niektórzy :P) mają ogarniać ten temat co kogo to w tym wieku interesuje ?

Ja sobie nie wyobrażam pisać referatu o czymś, o czym nie usłyszałem ani jednego wykładu, ani w danych zagadnieniu nie posiadam elementarnej wiedzy.
Wiadomo: jest internet, książki- wystarczy godzinka i możesz przeczytać tyle, że móc napisac o tym 10 stron A4 dobrego tesktu- trzeba tylko mieć chęci i czas!
Katyń, w dodatku, to dość śliski temat, na którego temat powstało wiele "krawędziowych" publikacji, i łatwo wpakować się na jakąś naukową minę, ale z tego co pamiętam to chyba miałeś tam napisać test na jedną kartke, więc loozik- tyle można lekko spłodzić po przeczytaniu pierwszego akapitu w Wiki.

Ernest, zdziwiłbyś się, może akurat ktoś czuje temat i chce dostać fajną ocenę :)

Cos na rozluzienie tematu xd
http://www.youtube.com/watch?v=Wjas6imA_9U&feature=related
"to tępe kurwy co mordy drą" Jedziem !! <3 XD
Ten text mnie rozjebał xd
Mogłbym go godzinami słuchac xd

KOS, tak, ta oponka powinna podejść.

Patryk - sorry, widać miałem przypływ wkur... rzenia - zauważyłem jednak, że to nie po raz pierwszy, jak Ernest tak robi, no i mnie to zirytowało.

Nie powiedziałbym, że mam ostatnio powody do euforii, choć zawsze może być gorzej :)

Ej, To jak sie Majk wkurwi to obok niego w promieniu kilometra nie powinno byc nikogo ani znajodwac sie przedmiotów obcych(czyli takich co idzie komuś wyjebac miche i o dedzik) XD

Nie no Majker spoko :P.
Nie ma sprawy, tylko dałem Ci do zrozumienia, że nie ma co na chłopaka najeżdzać :P

Lece na Tv.
Dobranoc ;**
xdd

Ja rowniez ide .
Piona.

Patrzcie na tą fotkę zamiast się kłócić!
Naszą powódź widać nawet w kosmosie:
http://wiadomosci.wp.pl/gid,12300670,title,Sandomierz-z-kosmosu,galeria.html

Dziś poszedłem nad Odrę, na ławeczce na bulwarze siedzą sobie 2 dziadki i sobie gadają:
-Panie, ja żyje 80 lat i takiej powodzi w Polsce nie pamiętam! W 97' myślałem, że to była największa powódź, ale się myliłem
a drugi na to odpowiada:
-Panie, boś Pan jest głupi, to jest jest powódź! TO JEST POTOP! tylko żaden chuj arki nie zbudował!!

Uwierzcie mi, że byłem jak rzadko kiedy spłakany z tych dwóch dziadków:P