Będziesz jeździł w dużym :)
Mój na szczęście siedzi mi idealnie;D
bez jaj, wygraliście kaski? :D
tak;p z jajami
ile tych kasków było ;p teraz widzę trzy, ciekawe czy wygram, znając moje szczescie to pewnie nie. ;] a jeżdże na jakims kasku za 5 dych ; <
Kosik, słuchaj hip-hopu dalej, to napewno będziesz w siebie wierzył ;] Taka moja refleksja.
Kosik wrote:
ile tych kasków było ;p teraz widzę trzy, ciekawe czy wygram,
znając moje szczescie to pewnie nie. ;] a jeżdże na jakims kasku za 5 dych ; <
to i tak masz sie lepiej ja jeżdże w czymś takim :)
http://moto.allegro.pl/item1039254757_kask_szczekowy_4_kolory_taniej_sie_nieda.html az strach wyjeżdżać na drogi
hehe nie ładnie. :)
Majker ciiii :P
Jak już przy kaskach jesteśmy :P Qaz Ty masz lazera lz6 o ile dobrze pamiętam ;D Nie niszczy Ci się wnętrze ? W moim cała skóra od zapięcia popękała, i szwy puściły w wyściółce. ;/
Hue, ja tez chce kaska wygrac ! : <
Cześć panowie!
Ja to mam szczęście, najprawdopodobniej urwałem dzisiaj linkę od prędkościomierza :-D
Nie pokazuje prędkości ani nie liczy nowego przebiegu, więc to chyba ona?
Do tego miałem jazdy kat. A, w końcu udało mi się tym cholerstwem ruszyć z miejsca bez szarpania :-P
OC natomiast jest przerąbane dla mnie, nie lubię wkuwać formułek :-D
W czwartek znowu slalomik a na dodatek też 8-semkę będę z tego co wiem ćwiczył.
Co do kasku, ciekawa sprawa, głównie dla tego że tutaj jest większa szansa wygrania czegoś, niż np. na sk.net :-P
TheVill // FenixxPl
Marcin, odpowiedz na pytanie :P
Kask za 18,80 zł, hahaha :lol:
Odnośnie Lazera LZ6, polecam:
http://dft-1-sharp.eduserv.org.uk/search/results/?sort=manufacturer&dir=asc&manufacturer=0&type=0&rating=0&size=0&price=0
http://www.tvp.pl/olsztyn/aktualnosci/spoleczne/gimnazjalne-zabawy/1814958 a myślałem że to kit.... :roll:
Ja mam lazera i mi nic nie pęka i nic nie puszcza ^^
Majker, nie dzieki xDDD
5.Przedstaw wyniki wojen polsko-niemieckich toczonych w XI i XII w.
Tylko to mi się zostało :p Macie jakieś pomysły ?
Nie mamy i nie będziemy mieli. Spieprzaj Ernest. Naprawdę nikogo nie interesuje, że rzekomo nie umiesz historii - to, co i mnie niedawno wysyłałeś, to banał. Rusz trochę tym Twoim mózgiem.
Matuszczyk wrote:
Jak już przy kaskach jesteśmy :P Qaz Ty masz lazera lz6 o ile dobrze pamiętam ;D Nie niszczy Ci się wnętrze ? W moim cała skóra od zapięcia popękała, i szwy puściły w wyściółce. ;/
W moim też popękała skóra, ale nic poza tym;p
Majker, bez nerwów. Jak chce niech se posyła, a jak uważasz, że to banał to mu pomóż i na bank zejdzie z tej historii :)
Jak ja chcę coś zrobić, to wpierw to analizuję, a jak widzę, że dam radę to zrobić, to nikogo nie proszę, żeby mnie wyręczył ;] Czy to z historii, czy z matematyki. Ernest nie jest chyba debilem do tego stopnia, żeby tego nie umieć.
Na bank nie jest debilem, tylko może poprostu jest bardziej leniwy od Ciebie;p ale Twoja Ego by się nie powiększyło, gdybyś tutaj mu pomógł i wykazał się super wiedzą z histy?
U mnie miałbyś szacun naukowy po całości;D
No o I jak ładnie sie toczy dyskusja. :D
A ja ni uja nie pomoge bo kapsko z histy, biore sie za siebie w tym tydniu. Bo jak bydzie zle to sie powiesze ! :x