Masakra nad tą Wisłą... Nie tylko w Sandomierzu, od Krakowa, po Warszawę...
Dobre dziadki :lol:
Masakra nad tą Wisłą... Nie tylko w Sandomierzu, od Krakowa, po Warszawę...
Dobre dziadki :lol:
Ale w tym Sandomierzu to masakryczne szkody będą!
Pamiętam ile racek się odbudowywał po powodzi- zawsze brakowało na coś kasy, ale dobrze, że nie oszczędzili na zabezpieczeniach przeciwpowodziowych to mogę sobie dziś tu z Wami popisać;p
Pierwsze co zrobili w 97' jak odra wylała w mieście, to wszystkich pozbawili prądu i wodu- FAIL jakich mało!
Dzień dobry :)
Wszyscy w szkole? ;p
Taaak
Ty kpij dalej;p a nie daj Bóg, znowu do szkoły pójdziesz i ciekawe czy będziesz się tak śmiał ;D
Cześć;-).
Dzięki Leszku za wstawienie mojego arta do wartalu ;-).
Panowie, Co tam u Was?
Ja jestem u dziewczyny, właśnie ją namawiam, żeby zagrała o kask;D ale już jest prawie nastawiona na białego jeta;D
Dziś testuje tego mojego nowego ze skuterewo;D narazie super!
Ta Jacek tylko skąd wziąć poprawną odp :lol:.
Ja swoją też muszę namówić :P
Ja spadam.
Muszę złożyć podanie do 'szkoły średniej ' :roll:.
P.S. Jaki biały jet? Ja tam widzę tylko czarnego do wygrania.
Piona.
Ja już jestem na hacie;D biore się za mate;)
tata się nad moją skuterynka zlitował i kupił jej oponke pirelli i klosze tylnie + światło tylnie (nie potrzebne ale za 33 zł komplet był :lol: ) + chlapacz ;D
Stary, to teraz będzie prawie jak nowy;) masz przy nim jesczze coś do zrobiebia?
Wróciłem ze szkoły właśnie ;).
Skuter od wczoraj w serwisie, Szpila już błotnik ma.
Nie mówiłem Wam, ale kumpel kupił sobie Kymco B&W Sport. Już ma rozwalony przedni błotnik. Tata mu autem walnął.
Lukasz.8, nie wiesz może jak wygląda sytuacja w Nowym Polesiu? O wodę mi chodzi.
B&W to strasznie wygodna maszynka z silnikiem z S9;D wystarczy wymienić z niej tłumik oraz vario i jeździ jak poszlała;D ale wtedy pije więcej niż 4L/100km.
Qaz- Moje s9 tez pali więcej niż 4l , a wcale go strasznie nie katuje . Powiedzialbym, ze jezdze srednio, ni to wolno, ni to szybko, a jednak to 4.5 spali
Starsznie dużo, Stary.
Ja nigdy takiego spalania nie miałem jeźdząc nawet we dwóch;p
Tyle, że ja w sumie zawsze do 6tyś. obrotów, w trasie, no i hamowanie silnikiem.
Spróbuj może wyciścić i wyregulować gaźnik, bo to spalanie mnie strasznie dziwi.
Ja do 7tysi jeżdzę 8).
Spróbuję to teraz przy przyszłych 200km ograniczyć . Jeżeli przy na maxa ekonomicznej jeździe spali coś pow. 4l to pokombinuje z gaziorem .
Ja się do takiego spalania w swoim TGB przyzwyczaiłem już ;D
Tylko raz udało mi się zejść poniżej 4l ^^
Mi teraz Tph z 6 l pali ;p
qua mam do zrobienia cylek nowy bo szpilka ujebana jest i uszczelniacze lag ;D i bedzie gitez potem jakies ''głupotki'' tylko. :)
Kosik, nigdy włocha nie miałem, ale ze słyszenia wiem, że tam zazwyczaj jakieś pierdy się sypią ;)
Panowie, ja mam prawie 4 razy większą pojemność i maksymalne spalanie jakie zrobiłem to było 3,25L/100km i wtedy jeździłem z moją matką za plecaczek, bo załatwialiśmy odbiór auta;p