Wiem ze bedzie cięzko ;D
Dobranoc Gazik ;]
Apki są tanie na allrgro patrzyłem. ;D
qazwsxedc wrote:
Spokojnej nocy!
Nawzajem.
Ja jeszcze troszku posiedzę przed kompem :)
Ok ja juz zwijam żagle. ;D
Dobranoc ;**
xdd
Wczoraj od 12 przez 10 godzin zapieprzałem i wał uszczelniałem...
Przemięka w coraz większej ilości miejsc. Są takie punkty, że sika jak z kranu, panowie nie jest dobrze o 10 wróciłem bo nie było dojazdu z workami pod wał. Wojsko budowało drogę. wykąpałem się i przespałem, odpocząłem trochę.
Plecy mnie napieprzają ale trzeba się ratować. Jadę o 12 do kościółka, zapinam gumiaki i lecę nad Wisłę.
Jak to przerwie to wszystko spłynie do nas, bo moja wiocha jest centralnie w starym korycie rzeki, jest nisko.
Trzymajcie się panowie.
Cya
Najgorzej w Leoncinie
W wielu miejscach trwa dramatyczna walka - najgorzej jest w okolicy Leoncina k. Nowego Dworu Mazowieckiego. Woda wybija po drugiej stronie wałów. - Ludzie pracują w trudnych warunkach. Ułożono już grubo ponad 10 tys. worków - mówił wojewoda. - Wezwany na miesjce geolog oceni skalę zagrożenia - dodał.
http://www.tvnwarszawa.pl/28415,1657466,wiadomosc_druk.html
http://www.tvn24.pl/-1,1657469,0,1,ludzie-nosza-setki-workow-na-plecach,wiadomosc.html
ehhh ;/
U nas na szczęście wały wytrzymywały, bo w paru miejscach przelała się mniej nie, ale to raczej były kontrolowane i nie zagrażające wycieki, a tam gdzie wałów nie było- chyba 4 wioski- nic nie pomogło- pływają do dziś.
Przesrane takie cos ;/
U mnie jak narazie ładna pogoda ^^
Marcin - Qaz dobrze mówi. Nie pakuj się w to bagno .
Stary skuter zawsze będzie stary i nic tego nie zmieni, chyba, że kapitalka .
Nie mówię tutaj o samym silniku , lecz o zawieszeniu, oponach etc . - to wszystko kosztuje nie małe pieniądze .
Ja swoją apkę też kupiłem dosyć tanio i sprawiała wrażenie , że jest w dobrej kondycji mechanicznej , poza sprawami wizualnymi .
Zakupiłem ją , bo niby okazja .
Po paru dniach szydło wyszło z worka - walnięte ładowanie aku, uszkodził się przerywacz kierunków , sprzęgło , wario w średnim stanie , rolki kwadratowe, jak wnętrze audi 80 , walnięte koło pompy wody, uszczelniacze , w zbiorniczku płynu chłodzącego jakieś smierdzące bagno - skuter się grzał , pękła linka gazu, ssania , cylinder wraz z łożyskami ( o uszczelniaczach już mówiłem ) przydało by się wymienić ( sktuer palił za 20 kopem ) , tryby kopki do wymiany i jeszcze by się coś znalazło . O zawieszeniu to nawet nie mówię - odpowiedzcie sobie sami - masakra. Wszystko raczej do wymiany .
Opony - o ile przód był w porządku, tyle z tylną oponą byłem 3x na wulkanizacji w ciągu nie wiem ... 6 miesięcy .
Sprawa wygląda następująco - nie kupisz dobrej sr, runnera, roxa etc do powiedzmy 4- 4.5 tys . Nie ma opcji .
U mnie też póki co, pogoda spoko. koło 15 bede jechał do dziewczyny to może odpale wreszcie Kymkacza;D
Z tym, że wczoraj też tak było , a potem co ... :roll:
Ja pierdziu.. masakra :x a cos fajnego do yy.. mozliwe 4k kupie ? Skuter myśle ze za 2500-3000 pocisne, rodzice moze z tysiak dołozą.
Najbardziej rozjebał mnie ten text xd rolki kwadratowe, jak wnętrze audi 80
budasuhdash Sie kurna usmiałem xD
Ja bym cisł w kymco .
Vitalke albo s9 .
W tej cenie będą w miare nowe .
Vitalka prawie nowa , s9 tak gdzies 2008 .
Ewentualnie neos, jog w tej cenie też by były już w pytke :wink:
U mnie wczoraj od rana była taka padaka z pogodą!
W wodzisławiu ponoć gradem waliło ok. 15.
Marcin, a musisz kupować akurat SR?
W tej cenie też by był Bet&Win- duże bydle!
Albo może jakieś TGB albo SYM- na bank będą nowsze!
Qaz- jak by mnie było stać też bym kupił SR.
Tyle, że tylko i wyłącznie taką 2005+ , a taka zadbana kosztuje dosyć dużo szmalu .
Różnicę po przesiadce z sr na s9 poczułem - s9 dużo lepsze.
Różnicy w osiągach raczej nie ma ( a jak jest to max. 3-5kmh ) tak więc ... .
A s9 przynajmniej trzyma się drogi, a nie jak sr lata na wszystkie strony .
Mi się marzy Sym ...
Quadraider 600 ... mmmm... jechałem dwa razy po terenie - wrażenia przednie .
Wiadomo, że zawsze idzie o hajs ;D też chciałbym mieć drugi garaż, a nim Burgmana, Fazerka no i może Myroad'a ;p
Gazik, nie, nie musi byc SR'ka. Byle cos z dobrym silnikem na eLCeku ;D
Aleśmy się rozmarzyli!
Wracajmy do sprawy!
Marcin, pamiętasz jak Cię ostrzegaliśmy przed Zico?
Tak, pamiętam. Byłem uparty jak koza. załuje xd
Chce zmienic. Moje zadanie taki jest. xd