OT ŚLĄSKI!

Marcin po co ci to LC?.
Z autopsji wiem, że w starszych skuterach LC to tylko same problemy .
Co innego w nowszych moto .

Marcin - wiem , że się rozmarzyłeś - tak jak my , ale nikt Ci nie da za to zico 2500- 3000 .

Jakis jeleń sie trafi, nie martw sie ;>
Nie musi to byc stary skuter sprzed 15lat xd Moze byc 5-10 byle zeby był great :D nie chce jakos na powietrzu skuta, chce sobie lc sprawic ;d

10 letni skuter zawsze będzie miał 10 lat.
To nie jest auto , że 10 lat, to jeszcze w miare nowe :P jak na polskę oczywiście .
10 letni skuter , to w gruncie rzeczy już troszkę przeżytek, chociaż zacnie wygląda, to pod plastikami to już jednak nie jest to .
Nie oszukujmy się SRką, Roxem etc. nikt wolno nie jeździ .
Taki skuter ma średnio min. 25-30 tys przebiegu , tak więc sam sobie reszte dopisz .
Pomijając fakt przebiegu etc . 3/4 a nawet więcej tych skuterów sprowadzanych jest z włoch, a każdy wie jak tam się traktuje skutery .
Jestem na nie .

Oj wątpie, bo to by na bank musiał być debil, a nie jeleń ;p

Marcin, a nie lepiej żebyś kupić coś do 5 lat stare?

Dokładnie Qaz.
Jeleń to by to kupił za 1800 max 2000 zł .
Za 4k będzie ciężko o zadbaną sr z 2005r .
Najlepiej coś dołożyć i poszukać krajówki - będzie droższa o ile zadbana, ale pewniejsza .

No napisalem 5-10 lat xd
Cholera jasna. niewiem co to moze byc ;<
Bd płakal xd

Ja tak czy siak bym wolał jakieś kymco , niż srkę nie wiadomo jakiego pochodzenia , z trzeciej - czwartej - piątej ręki etc.

Marcin, a Ty napisałeś, że ma byc stare od 5- 10, a ja pisze, że od 3-5- to jest różnica?

Chcesz kupić sobie skarbonkę, to spoko- Twój hajs i Twój wybór, ale wydaje mi się, że przykład Zico Cię nic nie nauczył.

No ale kymco chyba nie bedzie do 3-4k ;x

Patryk, powiedz mu za ile sprzedałem Ci z s9, jaki przebieg i rok.

Qaz- nie no , może udało by mu się znaleźć coś fajnego, ale to ze świecą szukać.
Jedynym przykładem człowieka, którego znam i który kupił coś taniego, porządnego i fajnego jest Youngcolor i jego senda .
Tyle.
Marcin , ja za Kymco Qaz'a dałem 3k , chociaż ma dosyć spory przebieg , to jest igiełka .
Zrobiłem nim przez dwa miesiące 2x więcej kilometrów , niż srką przez rok.
Do wymiany na razie będzie tylko pasek , noi może rolki - zobaczymy jak będą wyglądać po 13 tys . przebiegu .
Na razie zainwestowałem w niego 34 zł ( oprócz oleju i paliwa ) .
Jedno malutkie uszkodzenie - wężyk od oleju - 6zł.
Jak go brałem był troszkę porysowany przekrok ( wydaje mi się , że przez plecak ) - kupiłem taką ' emulsję ' do polerki czerwonego , wypolerowałem ( z dwa miesiące temu ) i wygląda jak nówka do dzisiaj.
Moto ma 3 lata , 13 tys przebiegu , a tak na prawdę jedyną jego wadą są dwie ryski (otarcie garażowe ).
Znajdź mi SR(używaną) w takim stanie jak moje kymco , a dam Ci 5l paliwa .

No powiedz ^^ xD
Nie no, teraz to ja chce kupic coś porządnego <3. Zeby oblatało pare sezonów ;D bez duuuuuuuzego wydatku ;>

Wracam za 10 min, to jeszcze Ci marcin coś powiem :P

Ok, to poczekam ^^
Fajne jogi na allegro ;d (jogurt) xd

Przejeździj tym Zico jeszcze ten sezon, a w następnym w lipcu ci to kymco sprzedam :P.
Gwarantuje Ci, ze przejedziesz nim wiecej niz jakas apka etc. ; d

W nasępnym lipcu sie moze zico rozleciec. niewiem czy zimy dotrwa xdd

Ja mysle, ze ni dotrwa :P.
Jak chcesz obejrzec Kymco, to mozemy sie zgadac jak bedzie pogoda np. w Chorzowie i sobie zobaczysz co mozna kupic za marne 3k ;p

3k ? ; o a kery rocznik ?xd
Ale czadowo ;D
A jakiż przebieg ?xd

2007 r , przebieg jak go zakupilem 11280 .