no to widze, dwie zupełnie skrajne opinie o tym servisie, napewno w każdej z nich jest zarienko prawdy;p
Może nie tak zaś nic nie robią, ale cenią się niewspółmiernie drogo do zaangażowania w serwis skutera. Znam zakłady, w których robią więcej, a taniej, choć nie mam wiedzy o Rybniku :)
Siemano, co tam ?:D
Ja wlasnie jem kolacje ^^ xd
Kumpel wozi do nich motocykle- buli ostro, ale jest zawsze zadowlony, tylko czasem narzeka, że trzeba długo czekać na termin. a jak już coś robią to też nie za szybko.
http://giganteusz.wrzuta.pl/audio/1rmdetbaq7O/maluch_alegantfull
Posłuchajcie se ! buahaha xD
Zarąbiste!!!! Świeczke się odpala i jest ciepło!! miazga!!
Patryk, pojeździłeś coś? Jaka pogoda?
Siema.
No coś tam pojeździłem , pogoda hmm ... zimno, ale ulice etc. suche ;-).
P.S. O malutki włos kymco by było w częściach.
Wyjechała mi alfa na parkingu przed sklepem .
Chwała bogu, że Kymco ma dobre hamulce !.
Mówiłem, że to bezpieczny sprzęt;D
Hehe ; DD.
A co do babci , to moja miała w lipcu i teraz znowu :roll: , ale już wyszła z tego , teraz obserwacja i w pt do domu .
A robili jej coś? Baypassy, koronografie?
Baypassow na pewno nie .
Koronografia - szczerze nie wiem co to jest.
Robili jej coś takiego , że jakimś ' balonikiem ' przetykali żyły , ale nazwy tego zabiegu nie ogarniam .
No właśnie, to jest koronografia!
Mojej babci też to probowali robić, ale końcowo wylądowała w klinice w zabrzu na baypassach, czyli uproszczając- jest to operacja polegająca na "wymianie" żyły, która ma największe zmiany miażdzycowe, czyli de facto najmniejszy prześwit i tamuje prawidłowe działanie układu krążenia.
To dość poważny zabieg, tymbardziej na 70-letniej osobie, ale się udał;) i wszytsko już jest ok;D
Ludzie mam problem. Muszę na jutro napisać referat pt. "moja ocena zbrodni katyńskiej". W tym problem, że to jest na ocenę i min. musi zajmować 1str., a ja po pierwsze nigdy nie pisałem referatu, a po drugie nic nie mieliśmy na hiście o katyniu... I co ja mogę o tym napisać skoro nic o tym nie wiem ? Macie jakieś propozycję ?
No to zdrowia Twojej babci życzę :P - zresztą tak samo jak mojej :-).
Ernest05 jedna strona to nie dużo. Na wiki znajdziesz conajmniej 15 stron A4 o tym wydarzeniu w historii. Poczytaj najpierw o tym. Potem przemyślenia same Ci się nasuną i poprostu spisz je na kartke.
Patryk, no właśnie zdrowia Im!
Ja ide w kime- jutro znowu na 8. ble!!
Spokojnej nocy;)
Ja też .
Na razie .
Ja tez lece. Pozdro ;**
Jasne mam tyle czytać o prawie 23... Ja przecież usnę i potem coś napisać :/
trzeba bylo myslec o tym wczesniej :roll: