no właśnie;D bo chyba nawet nie może być kopki przy wtrysku?!
No dokładnie wtryski nie mają kopa. Tak samo samochodu na wtrysku nie należy odpalać na pych :wink:
A te nasze s.net ehh... pewnie nic z tym nie robi nawet bo mu się nie chce po sądach latać. sprawa już by była dawno załatwiona gdyby mu się chciało.
Patryk: Ja miałem n73 :P Ja na twoim miejscu bym se zainstalował jakąś aplikację do oczyszczania ramu :P
Ja odpewnego czasu (jakieś pół roku) nie wyobrażam sobie telefonu bez dotyku. Toż to jest szybciej i wygodniej. System hmm... ja korzystam z symbiana i nie narzekam myślałem, by się przesiąść na maemo (dokładnie nokię N900), ale tam jest mało dodatkowego oprogramowania :/ I na razie korzystam z N97 :P
Nie ukrywam, że dziennie zaglądałem na s.net, ale tylko jako "obserwator"- czasem lecą tam tak śmieszne sceny, że głowa boli- jak jakby w ogóle modów tam już nie było!
Ernest05 też myśle o N900, ale póki co, za droga i nie sprawdzona, a po za tym ciągle czytam, że nokia leci z jakością na łeb na szyje.
Qaz - nie stosuje się, raczej nie powinno być :) Choć też przydałby się jakiś dodatkowy starter.
Ja się już wypowiedziałem na temat s.net. Ja, jako redaktor innego serwisu skuterowego, dążę wraz ze swoimi kolegami do wyprzedzenia s.net - wprawdzie z różnym skutkiem, ale się staramy, bo jesteśmy pewni, że efekt naszych działań jest nieuchronny. Tak samo być powinno, jeśli nie jest ze Skuterowem. :)
Bardzo fajna kompilacja z powodzi w racku! POLECAM!
Od razu Wam mówie, że jestem przez 2 albo 3 seki na tym filmiku, jestem ciekaw czy ktoś mnie znajdzie;p
http://vimeo.com/11850627
1;25 z siwym gosciem na moscie ?
skąd wiedziałeś? ;p
w sumie to kiedys na s.net wrzucales swoja fotke z jakiejs imprezy chyba to mi sie tak przypomnialo :mrgreen:
No tak, z mojej 8-nastki;D racja!
Masz super pamięć wzrokową!
Już nie mogę z tym s.net xD
czemu?? ;p
Co chwila jakieś jaja xD
Każdy sobie wbija kiedy chce i zmienia stronę :P
Jak się będę uczył hackingu to chyba zacznę od s.net normalnie :D
Jak byłem w s.net to wielu ludzi mówiło, że portal jest dziurawy jak ser szwajcarski- jak się okazuje- mieli racje!
Hahaha ;D
Dali czadu z s.net.
Nawet mnie te teksty rozśmieszyły.
Szpila niestety nie ma jeszcze błotnika i nie wiem ile to będzie kosztować ;/
Jak ze słyszenia znam servis Szpili to dużo;p ale ponoć bardzo solidni są.
qaz: N900 jest sprawdzonym telefonem i wypadła bardzo dobrze. Wszystko jest ok, sytem też, tylko minusem jest to, że działa tylko w trybie landscape oraz mała ilość dodatkowego oprogramowania. Telefon też posiada otwarty system :)
Sprawdzona? Ile jest na rynku? Ile egzemplarzy sprzedali?
Qaz, Majker właśnie mówił, że się nimi interesuje i oni na przeglądach nic nie robią. No ale zobaczymy. Za jakieś 980km będzie następny. Zamuliło mi go po zimie i teraz zamiast dawnego 67km/h jeździ 62km/h i dopiero po dłuższym rozkulaniu przyśpiesza. Zobaczymy czy coś się poprawi. No a Szpila rzeczywiście sobie dużo liczy.