Ernest, równie dobrze możesz wstać o 4.rano i to robić, a jak nie, to trzeba sobie jakos lepiej zarządzać czasem.
Ja zawsze wszystko robię na ostatnią chwilę. Nie lubię się uczyć (szału nie robię). Nie wiem dobre oceny mam tak jakoś, bo dużo pamiętam z lekcji, potem raz coś przeczytam przed lekcją i już :P
Maszina lata panowie. Start jest ze strasznie wysokich obrotów aż drży cały skuter. Musze zmienić sprężyny na Hebo +50% i sprężynki jakieś inne dopasować. Mam na razie niebieską dociskową i niebieskie sprężynki sprzęgła :twisted: ale kopytko jest :wink:
Coo za dzien !!! ;< Czy ja zawsze musze sie miec ciulato !
Piszczel mnie napierdala,palec mi spuchł bo zle odbiłem na wf piłke(palec który miał uraz w postaci pekniecia kosci na zgięciu.) W pon dobrze ze mam termin umowiony,bo bym musial czekac 1000000000000lat i bym sie nie doczekal..Jasna cholera.. o 4 w domu, obiad i spierdzielac na korki. W domu o 7 i spokojnie mozna zjesc kolacje i odpoczac przy komputerze. Palec boli noga boli, wszttsko mi sie pierdoli. ! jeden z hujowszych dni mojego zycia.
Ja właśnie wróciłem do domu;D co tam Panowie?
Tak jak wyzej czyli hujnia ;x
ehh dokładnie olałem funkcje homograficzną i będzie żniwo :evil:
sciagnalem szerszenia do domu ! 8) poezja poprostu, zrobilem z 30km i byl ogien, nie ma wg porownania do 125ccm :mrgreen:
Piszcie jak tam sytuacja u Was, co u fenixxa, przecież Czechowice pływają.
Do Warszawy ta największa fala ma niedługo dotrzeć. Na odcinku najbliżej mojego domu pod wałem już stoi woda,ale jeszcze miejscami widać trawę (do głównego koryta ze 100-200 metrów).
Do wału od chaty mam równo 4km, ale i tak kiedyś moja wiocha była zalana...
Zakupiłem dziś od kumpla 512mb ramu 400mhz no i trochę przyspieszyło mi tego rzęcha, ale i tak, żeby normalnie korzystać trzeba poczekać godzinkę od zalogowania;/
Muszę zdjęcia pozgrywać i format zrobić, bo pewnie jest zawirusowany nieźle...
Qaz, z jakiej przeglądarki korzystasz w telefonie? Ja leciałem na operze mobile (chyba najnowsza wersje), ale dziś kumpel na swojej tosi g810 zaprezentował mi skyfire, zainstalowałem, i na prawdę jest zajebista.
IE na telefon tak jak na kompa pozostawiam bez komentarza...
Ja byłem sobie auto umyć:P właśnie wróciłem.
tak, tak, ja mam opere, ale ona spoko ogarnia, nie narzekam;D
Z opery tez jestem zadowolony, ale dziś się przerzuciłem na tego skyfire i jestem mile zaskoczony.
Jeszcze go dobrze nie wytestowałem, a już mi się podoba.
Otwiera strony w 100% oryginalne, i nie wiem czy nie szybciej niż opera, a co najlepsze odtwarza filmy na yt o_O i wcale nie przełącza się na windowsowski odtwarzacz tak jak miało to miejsce w operze.
Ale ja tam i ta wole zostawić sobie aplikację youtube ;)
ja mam osobny programik do YT
No właśnie Feni się nie odzywa ;/
Może gdzieś wyemigrował na czas powodzi zara zagadam do niego na gg ^^
Na szczeście u mnie wody juz ustępują, dziś spadły o jakieś 2 metry.
ja to czegoś nie czaje :roll:
Co rok jest to samo dokładnie tak jak z zimą...
Powódź zaskoczyła/zima zaskoczyła...
Teraz pięknie powychodzą zaniedbania rowów, wałów i systemu ostrzegania mieszkańców, których się zalewało po cichaczu w nocy bez ostrzeżenia :evil:
A no.. Przyszlo jak znienacka xD
I jakos dobrze ze nie pada ^^ :D
Bo wielka woda zawsze przychodzi w nocy;)
Nooooo... u mnie przyszła łącznie z kolegą.. ładne imie - burza.
Zaciekawiło mnie to bardzo istotnie. bo słuchalem muzyki na sluchawkach az mi cos migło. Mówie pewnie oczy mi migły. Ale przy słuchaniu muzyki jakies grzmoty. Pewnie pociąg, bo mam blisko tory. Ale jak sie tak dopatrzyłem to widzialem jak sie błyskało.. Ptem burza i wgl deszcz i perwa mnie wzieła xd
a w Warszawie dziś piękna pogoda, słoneczko świeci - deszczu już nie chcemy!