OT ŚLĄSKI!

Siema co tam ? xD
Wyszedłem sobie z psem z myslą zapalił bym sobie..
Otwieram drzwi i patrze jak z cebra... Pies zwątpił, ja tez, no ale musialem go pogonic zeby sie wypotrzebowal...
Tak więc pan sie nie dotlenił. xD
Jebany deszcz ! : <

http://moto.onet.pl/forum.html?hashr=1&#forum:MSwxNjQsOCw3MDAwMzE1OSwxODMyMDU1ODAsODM2NTEwMSwwLGZvcnVtMDAxLmpz

Ciekawa wypowiedź :twisted:

ty dymisz chyba jak komin Orlenu co Marciniok :P

Hhahahaha xDDD
Ta dymie :D Jak stary disel na gaz XDD

Majk, to nie chodzi tylko o nagrody. Zawsze mój Leoncin bił rekordy, często było tak, że i podstawówka i gimnazjum pierwsze miejsca.
W zeszłym roku podstawówka pierwsze a my drugie (jednym punktem) a teraz podstawówka nawet do finału nie weszła, a my znowu drugie jednym punktem jeszcze najpierw mówili, że będzie dogrywka.
Normalnie wyszło tak jakby mieli nas dość i specjalnie odjęli punkty :P

Lubie konkursy w których można coś sensownego wygrać, niestety to jedyny konkurs na którym coś wygrywałem, kończąc gimnazjum, kończę karierę ;/

kurde taka pogoda ma sie dluzej utrzymac a ja mam jutro jechac ogladac moto :x

No pogoda jak pod psem :X
Zal ;<
Zajebista wiosna @_@ xd
Bakuś, jakie moto ? xdd

No, są tacy co całą zimę jeżdżą, więc co to taki deszczyk.. ;)

Ale ja z cukru ! boje sie ze wyjade i ze mnie flaczeQ zostanie ; <
xD

A ja was zdemotywuje bo u mnie słońce świeci i jest 20 stopni :mrgreen:

Marcin narazie nic nie mowie co jade ogladac bo nie chce podobnej sytuacji co z szerszeniem z jastrzebia, ze zapesze, pojade i kupa bedzie a nie moto w garazu :P jutro wieczorem sie okaze

Jacek :!: ty studiujesz na polibudzie geologie nie ? znasz tam gostka Oskar Maronna ?

Ale sie wkurwiam nie miłosiernie, od 4 cisne z bryłami na mate z tatową pomocą.. tak do 10-11 mi zejdzie.. zrobic mam 5 a dopiero 2 koncze...... !!!!!!!!!
Zasrany stozek, uj sie go wie jak sie go robi ! :< Za uja nie wychodzi.. promien 6 wysokosc 20 cm i wez se zrob. No moze dla pr0 matematyka by se ktos poradzil, ale da mnie to czarna kurna magia !.
Jakies walce z walcami na górze. Obsram sie juz tym zaraz.. Rzygne i bedzie oo.. :<
Ale na ocene to robie.. słabe oceny mam 1 na połrocze i koniec roku to takie cuś to jak diament !. ;< Jak to zrobie to chyba ohujeje ;< Wgl niewiem jak to do szkoły zaniose ?! Takie dupne to jak titanic ! : < ZOL :<

Marcin chocby mialo CI to zajac cala noc to zrob i zalicz ta klase :mrgreen:

arcio1 jakoś nie widziałem tamtej odpowiedzi;p wybacz:)

wiem gdzie to;D

Jacek, looknij mojego posta troche wyzej o tym gostku :wink:

Nie, na bank nie jest z mojego roku. a Na rybnikiej Polibudzie?

a ja myslalem ze Ty na gliwickiej studiujesz :lol: bo on w gliwicach tez na geologii

nie, nie- ja w Rybniku:)

Jaaaaaa ! Kur, win !!!!!! skonczylem wkurwiony jak niewiem ! Po takin dniu mam chęc sie opic i wstac i znów sie opic !
Zrobiłem ! jak baba powie ze to mielismy zrobic dla jaj to mnie ROZKURWI na drobne czesci ! 5 godzin spędzilem nad tym gównem ! od 4 do 10 a o 7 do 8 przerwa na kolacje ! 5 jebanych godzin ! wiecie co to z człowiekiem robi ? Ze sie musi opic bo inaczej jest zle..
Wreszcie.. <uff> Jak dobrze ten wpisd tu wsadzic.. polecam strone www.atochuj.pl xDD Nie bede tam dzisiaj pisał bo mi sie juz nie chce. xD

Marcin, o co Ci biega??

Ta stronka to jakiś jeden zbiór bluzgów!! Kto to czyta?? OCB?