Tam sie idzie niezle posmiac z prawdziwych histori xDD
A ide spac, bo takiego dnia to jeszcze nigdy nie mialem zeby przez 5 godzin bez przerwy robic jakies bryły @_@
Dobranoc ! Jutro sie zwalniam z 4 lekcji.
aha;p nie mój klimat historii
Dobrej nocy Marcin:)
U mnie przestało padać ;D ale chyba nie na długo:(
U mnie padało cały dzień wczoraj, całą noc i chyba teraz dalej pada.
A ja w szkole, w bibliotece :D
u mnie tez dalej pada. z tego powodu zostalem w domu dzisiaj i bedziemy z tata walczyc z woda w piwnicy :x
Bakuś powodzenia :wink:
Ja mam dzisiaj 1 lekcje na 10:55 :lol: jak ja lubię czas matur :mrgreen:
Siema, wrócilem xd
Ale leje ;/ Kanał przed garazem zalany cały i za niedługo bedzie sie wlewac do garazu woda.. Jak bedzie ladna pogoda trzeba bedzie pogłębic.. ;x
otoz woda wodą ale znalezlismy czas zeby jechac obejrzec moto i tak oto zaliczkowalem go i jak tylko zrobi sie sucho odbieram szerszenia :!: :mrgreen:
jak ta yoshirurka pieknie gada ajjjjjjjjjjjjjjjj 8)
O skubany, zajebisty ! :D Nic tylko pozazdroscic ;D <3 xD
piękny, polski, słoneczny maj poszedł na piwo ze słońcem :( prosze wróćcie choćby na kacu! :(
XDDDDD Kolezanka ma taki opis xD miazga;D
a mówili że klimat się ociepla...
Mój kumel ma demota na głównej :D
Byłem w PZU (skuterem w ten deszcz). Tata dostał wycenę na e-mail na 499zł 8gr. Tylko, że pewnie z malowaniem czachy, bo tam jest taka kropka zdarta, ale nie będziemy malować, bo to nie ma sensu.
U mnie już powoli przestaje padać :D.
Co za pogoda... do tego zagrożenie z niemca i jeszcze mnie migrena dopadła ze wszystkimi objawami...
Was też dopadła pewnie zamuła :roll:
Jaka zamuła! Mi zalewa miasto! do 23.mają być ewakuowane 3dzielnice, w tym jedna przy śródmieściu. Do przelania brakuje jednego metra. Jest źle. Zamknięte są wszystkie mosty na wylotach. o 4. ma przyjść fala
Eh jakoś to będzie, powodzie były i będą niestety. Przynajmniej są podejmowane jakieś kroki w tym kierunku a nie wszystko na ostatnią chwile.
Ja muszę się wsiąść za siebie w końcu i przestać żyć z dnia na dzień :roll:
Jak dobrze mieszkać na górce...
Ja też mieszkam na górce, ale ide na odre poczaić. Pozdro.
Qaz, Racibórz Ci zalewa? W Rybniku jest jeszcze w miarę spoko. I mam nadzieję, że tak pozostanie, bo nie chcę zapierdzielać po skuter na parking, żeby mi go nie zalało.
Ciul, kumplowi w kamienicy piwnica zalało. muslismy sie z jego skuterem i narzedziamy wynosic do garazu xD Masakra.. w gumikoach caly dzien.. z 20-30cm wody było.. ;x
Ide spac. Dobranoc ;**
xdd
No zalewa, ze stacji wypompowują już paliwa. Jest pełna ewakuacja ludzi.