OT ŚLĄSKI!

Siema :)

Korzik, trzymam za słowo :)

Łukaszek, i tak ładna nagroda :P Ja wczoraj byłem na rozdaniu z konkursu u Bezpieczeństwie Ruchu Drogowego - drudzy byliśmy drużynowo, to żeśmy dostali paczki, a w nich pendrive 2GB Kingston, długopisy eleganckie a w miarę porządne, zszywacz i korektor :P Ja jeszcze, za to, że najlepiej napisałem test, to tasię z gadżetami "Tarnowskie Góry" od starosty.

Dzisiaj byłem z nauczycielem z geografii w Sosnowcu na Żylecie na Forum Geografów, bo zostałem finalistą konkursu pt. "Mieszkam w Województwie Śląskim" - 2 pkt. zabrakło do laureata, a w miarę porządną nagrodę, tj. jakiś tam aparat, dostał tylko gość który był pierwszy(74 pkt. miał; ja 68).

Mam nadzieję, że w przyszłym roku uda mi się bardziej kosić w tych konkursach - teraz tutaj 2 pkt. zabrakło, na 3. etapie z gegry poleciałem...

Arcio, współczucia ;] Jak masz namiary gościa to se to zrobisz przynajmniej u Szpili za kasę PZU :P

Edit: Feni, poznałeś smak tuningu ^^

Ale problem... błotnik 5 dych i po kłopocie, trzeba było nie wzywać policji, facet dałby 100zł, zamiast mandatu i zostało by ci 50...

Ehh powiedziałbyś 200zł i by ci dał a tak to zapłaci 100zł i straci zniżki :roll:

Odpaliłem go ^^ ale but na nowych częściach :D

Jakie zniżki? ;D

Zapomniałem dodać, że jeszcze nas sprawdzali alkomatem. Oczywiście 0.00 ;)

Zniżki na ubezpieczenie OC. Dzięki Tobie ten koleś pewnie będzie płacił 2x więcej. Nie dało się bez suk? o.O

Mam na sprzedanie rolki LeoVince 4.3g 15x12, sprężynki żółte od Leo ZX i czerwone Tec'a jak ktoś chce to pisać 8)

Nie wpajajcie już Arciowi poczucia winy. Nie umiesz jeździć? To płacz, i płać. Albo się naucz.

Za rok, dwa, koleś znowu będzie miał zniżki, a dzisiejsza sytuacja nauczy go, żeby nie tracić głowy w centrach handlowych i bardziej uważać przy wykonywaniu ryzykownych manewrów. Amen.

Ja też bym wzywał Policje- Arcio dobrze zrobił!
Strzeżonego Pan Bóg strzeże.

Feni, daj no link do tematu akutalnegop co masz w tym Vivie ;D
A ja cisne spac. Dobranoc ;** xdd

Właśnie wstałem i od razu czaje na http://www.pogodynka.pl/podest/hydro.php?s=3 jak tam wody, bo w moim powiecie jest już pogotowie przeciwpowodziowe, a cały czas leje;(

Mnie na szczęście nie zaleje :-)
No chyba że jezioro podniesie się o 15m :lol:

Mnie w sumie też nie zaleje, ale mam jeszcze jedno mieszkanie blisko rzeki na pierwszym piętrze, a po za tym w razie powodzi nie bede mógł dojechac na studia, bo musze przejechać przez jeden kanał i Odrę.

A no to masz wakacje albo będą studentów helikopterem transportować :mrgreen:

Palą u was? Pewnie tak bo wy w domkach przynajmniej większość u mnie przestali palić i mam zimne grzejniki a pogoda jaka jest taka jest każdy widzi. Trochę zimnem ciągnie a olejak się spalił ;/

Jasne, że palą. Ja mam ciepło z OPEC'u, ale u mojej dziewczyny jeszcze cała czas palą ;p

Mnie nie zaleje, mieszkam na 9. piętrze ;)
Poza tym Rybnik jest dość wysoko.

w której części rybca mieszkasz? ;p

Na Nowinach. Zaraz koło stacji BP.

Arciu gdzie mieszkasz w Rybcu?? ;p

Przecież Ci napisałem, że na Nowinach. Zaraz obok stacji BP i rozwalonego wiaduktu ;) Jakieś 300-400m do tego nie-wiaduktu mam.

EDIT:

Ołł jeee.
Jak się wpisze w google "Sym jet sport x" 3. wynik to mój temat na s.net ;P

Witam Panowie !.
Co tam u Was? :P.
Pogoda demotywuje coraz bardziej - w tym tygodniu zrobiłem na kymco tylko pare km we wtorek i 10km wczoraj :(.
Leje, zimno , a dziś mam bierzmowanie :roll:.