Łukaszek, i tak ładna nagroda :P Ja wczoraj byłem na rozdaniu z konkursu u Bezpieczeństwie Ruchu Drogowego - drudzy byliśmy drużynowo, to żeśmy dostali paczki, a w nich pendrive 2GB Kingston, długopisy eleganckie a w miarę porządne, zszywacz i korektor :P Ja jeszcze, za to, że najlepiej napisałem test, to tasię z gadżetami "Tarnowskie Góry" od starosty.
Dzisiaj byłem z nauczycielem z geografii w Sosnowcu na Żylecie na Forum Geografów, bo zostałem finalistą konkursu pt. "Mieszkam w Województwie Śląskim" - 2 pkt. zabrakło do laureata, a w miarę porządną nagrodę, tj. jakiś tam aparat, dostał tylko gość który był pierwszy(74 pkt. miał; ja 68).
Mam nadzieję, że w przyszłym roku uda mi się bardziej kosić w tych konkursach - teraz tutaj 2 pkt. zabrakło, na 3. etapie z gegry poleciałem...
Arcio, współczucia ;] Jak masz namiary gościa to se to zrobisz przynajmniej u Szpili za kasę PZU :P
Nie wpajajcie już Arciowi poczucia winy. Nie umiesz jeździć? To płacz, i płać. Albo się naucz.
Za rok, dwa, koleś znowu będzie miał zniżki, a dzisiejsza sytuacja nauczy go, żeby nie tracić głowy w centrach handlowych i bardziej uważać przy wykonywaniu ryzykownych manewrów. Amen.
Właśnie wstałem i od razu czaje na http://www.pogodynka.pl/podest/hydro.php?s=3 jak tam wody, bo w moim powiecie jest już pogotowie przeciwpowodziowe, a cały czas leje;(
Mnie w sumie też nie zaleje, ale mam jeszcze jedno mieszkanie blisko rzeki na pierwszym piętrze, a po za tym w razie powodzi nie bede mógł dojechac na studia, bo musze przejechać przez jeden kanał i Odrę.
A no to masz wakacje albo będą studentów helikopterem transportować :mrgreen:
Palą u was? Pewnie tak bo wy w domkach przynajmniej większość u mnie przestali palić i mam zimne grzejniki a pogoda jaka jest taka jest każdy widzi. Trochę zimnem ciągnie a olejak się spalił ;/
Witam Panowie !. Co tam u Was? :P. Pogoda demotywuje coraz bardziej - w tym tygodniu zrobiłem na kymco tylko pare km we wtorek i 10km wczoraj :(. Leje, zimno , a dziś mam bierzmowanie :roll:.