OT ŚLĄSKI!

Panowie, szukam jakiegoś samochodu za ok. 10k, polecicie coś ?

Żaden pseudosportowy itp.

Trochę odbiegam od ogólnej tematyki, ale przyszedł ten czas :lol:

Właśnie mi też nie...

BTW, Majker, znajdę trochę wolnego czasu bliżej końca roku szkolnego to napiszę ten test ;)

Cholera.. Pisze posta, juz wysyłam i nagle error. odswiezam i "musisz wysłac posta" sie wkurwilem xD
Pisze po raz drugi, daje rade ;D
Co tam ? xD

Cześć panowie,

Dziś przyszła do mnie wyczekiwana paczka, od 15 się z skuterem mordowałem... (Jest 23:15)
Jakbyście chcieli się dowiedzieć co w niej było, zapraszam jutro do mojego tematu na sk.net, powinien się pojawić ładny update :-D

Co ciekawsze, jutro o 5:00 (rano) mam jazdy :-P

To ja znikam spać,

Narazie

O 5 rano jazdy ?! Ja pitole ;o ; <
Ooo Feni to zobacze..
Wnerwiam sie bardzo Sialala zaraz mnie rozjumaaaa.. Wysyłam posta i dupa sie robi blada. Bo error wyskakuje, odswiezam i co widze:
Error establishing a database connection
Odswiezam i napsiz posta od nowa. pisze znów. xD

o 5 rano to jest przegięcie:(
ja właśnie wróciłem do domu.
Dziś u mnie są mistrzowstwa polski w ratownictwie medycznym- byłem troche poczić- jaram się tym:)

Oo wypasowo ;D
O tej godzinie na hate ? :d Pózno..
PAtrzcie to Chłopaki ! :x

WTF ?!
Pewnie rozjebałem strone, ale damy rade ;>

Fak, znów moj post z tym samym bo tu nic nie widac @_@
Niestety nie wiem jak sie edytuje.. nie widze magicznego przycisku ;<
http://yfrog.com/5a43213192j
To pewno wejdzie. Gaz, mogłbys do mnie napisac na GG ? Bo gdzies mi uciekł Twoj numer ? Dziwne bo nic nie usuwałem @_@

Zauwazyłem magiczny przycisk ^^ Ale za pozno juz xD

http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1656252,0,,awaria_pradu_w_marriocie_odciela_polakom_internet,wiadomosc.html
Skuterowo.com dziś na tym też ucierpiało.

Ostro!
Jedna chłapu w WWA bez prau i pół polski nie ma neta- n/c

W sumie jak koło Jastrzębia budowali autobahne to też 3 dni nikt nie miał neta w okolicy, bo przecieli światłowód;p

Korzik Skoda Fabia 1.4 :wink:
Polecam z własnego doświadczenia ^^
Niezawodna tanie części ale nie koniecznie się każdemu podoba.
Ja miałem na początku opory ale się przełamałem, całkiem przyjemny samochodzik.

Siemano, Co tam ?:D
http://www.kciuk.pl/Kaskaderzy-z-PRL-a13639
Patrzcie jacy oni byli pr0 xD W tamtych latach to było swietne ;D A teraz jakies fotomontaze ;D

sux ! :x bylem w jastrzebiu tego szerszenia ogladac i musialem tam jeszcze czekac na tego goscia, przy czym na pierwszy rzut oka wygladal juz na jakiegos cwaniaczka, zajezdzamy pod garaz a szerszen nawet nie odpalil. postalismy 2 min i zawinelismy sie z ojcem spowrotem do domu. i 150km nastukane nadaremnie :D

Ojojo,, mógł miec zły dzien xDD

Przynajmniej wiesz że gówno. Jakby był wcześniej to by go nagrzał albo zupy walnął pod świece i by zagadał a ty byś miał problemy ;]

Mój piździk dostał nowy pasek + dzwon i sprzęgło ^^ ale będzie ogień ^^

i ucieka mi powietrze z opony ;/

Wróciłem z konkursu "Co w puszczy piszczy?" 4 raz brałem udział, niestety już ostatni.
W zeszłym roku przegraliśmy z Lasocinem jednym punktem i zajęliśmy drugie miejsce. Nagrody i tak były te same. Podstawówka z mojej wiochy zajęła pierwsze więc git.

W tym roku podstawówka nie przeszła do finału nawet a my znowu przegraliśmy jednym punktem, z tym, że najpierw ogłosili nam dogrywkę a potem stwierdzili, że jednak przegraliśmy ;/

Trochę mi się wydaje to podejrzane, tym bardziej, że w zadaniach ustnych ten cały Lasocin ciotował strasznie. Ale jebać.

W ten dziwny sposób zamiast notebooka acera dostałem jakiegoś coolpixa L22 ;(

Brałem udział cztery razy, mam dwa rowery za pierwsze miejsca i dwa aparaty za drugie miejsca.

Szkoda mi, że znowu nas ojebał ten Lasocin i podstawówka nie przeszłą, jeszcze do zeszłego roku biliśmy rekordy w ilości pierwszych miejsc.

Lece się odstresować na kosza chyba.
Cya

http://www.kciuk.pl/Karuzela-dla-dzieci-skuter-bardzo-glupi-pomysl-a13264
takie rzeczy to tylko u szwabów

Kuźwa, jadę sobie na Focusie (C.H.) i zatrzymuje się przede mną w puszce jakiś koleś. Patrzę, a on włącza wsteczny, no to ja elegancko mu się cofam, a on przyśpiesza. Już chciałem trąbnąć, ale się minąłem. Gość we mnie walnął tyłem. Dopiero teraz udało mi się trąbnąć. Gość ruszył trochę do przodu (bo siedziałem mu pod zderzakiem), wyszedł z auta i cośtam się pyta czy w porządku czy coś. Pooglądał skuter, czy coś mi uszkodził i okazało się, że przedni błotnik pękł. Pyta się ile to kosztuje, a ja nie wiem. No to dzwonię do taty, co mam robić? Tata mi mówi, żebym dzwonił do mamy, żeby tam przyjechała, a potem na policję. To dzwonie do mamy, mówię jej, a potem zadzwoniłem na policję. Opisałem sytuację, zjechaliśmy na dół i czekaliśmy na nich. Po może 5 minut przyjechali. Obejrzeli co się stało i facet mówi "Mogliście to załatwić bez policji" czy coś takiego. No ale dobra, załatwiliśmy to. Wina tego gościa oczywiście, dostał 100zł (Dolna granica, górna to 500zł) i 0pkt karnych (bo poza drogą publiczną). Spisałem sobie jego dane i w poniedziałek jadę do PZU.

Efekty wypadku:
-Pęknięty przedni błotnik

-Nie wiem jakim cudem, ale złamał się też ten plastyk, co jest dookoła stacyjki.

Arcio - No to miałeś prawie identyczną sytuację co ja :-]
Tyle, że szkody mniejsze, bo u mnie błotnik poszedł w kilka części i zacisk hamulcowy był uszkodzony...
Ale i u mnie dość mocno najechał, więc nawet się nie dziwię :-P

Jak na razie, cholera mnie łapie, bo wymieniłem sobie wczoraj część (jeszcze dzisiaj update-u tematu nie zrobię, bo net mam okropny...) a tu żadnego efektu, jeszcze jutro dyszę w gaźniku wymienię, jak to nic nie da, to stożek chyba kupować będę :-D

Co do jazd o 5 rano, ma to swoje plusy, całe bielsko jest puste, m.in nie ma problemu z znalezieniem miejsca do parkowania :-]

Z innej beczki, miałem dziś pierwszą godzinę praktyki kat.A, to jest masakra...
Nie ma to jak taniec wokół moto, już pomijając to, że praktykę mam na Romecie 150cm3, który chodzi gorzej niż mój komarek z chyba 1975r...

TheVill // FenixxPl