OT ŚLĄSKI!

Bakus wrote:

u mnie tyyyyzz..
kurde szukalem dla siebie f3 bo pierw chcialem plastika ale ojciec twardo za tym czy bym sobie nie poszukal czegos bez owiefkuf to znalazlem szerszenia blisko mnie i w dobrej monecie, moze w weekend pojade go obejrzec. co powiecie?

Dałbym głowę że to widziałem u siebie na wsi z dwa tygodnie temu :P

Ale u mnie lało o masakra :mrgreen: ledwo zdążyłem wleźć do domu ^^

Co ciekawe uszczelka w Fabii nie puściła jak deszcz padał prostopadle :roll: jak zacina to się wlewa :P
Może drzwi się opuściły :?: :lol:

Elo

Dzisiaj m.in na urodziny dostałem zx :)

reakcja ojca jak mu pokazalem szerszenia - "on nie wyglada tak jak powinien" .. ja nie wiem, chyba bym musial mu pokazac z750 albo 600rr zeby mu sie spodobal :mrgreen: a sam w sobie ten hornecik jest zajebisty i nie wygladem nie przypomina starej konstrukcji tak jak f3 8)

Erni masz urodziny ? xD
Bakuś, kawa super ;D Pokaz mu Kawke XD

ale ojciec mi nie dolozy az tyle zeby miec na kawe :P poza tym nie chcialbym 750 od razu po 125, bo skok na 600 to i tak bedzie duuuuuzy krok i troche czasu minie zanim porzadnie ogarne taka pojemnosc :-)

No ta ;D
Ale mysle iz bys sobie dał rade z 750 ;>

Marcin: Tak mam xD

to wyloz mi hajs :lol: zreszta wole kupic slabsze ale szybciej je ogarnac a nie ejzdzic moturem w ktorym bede sie bal odkrecic manete do konca :lol:

http://wiadomosci.onet.pl/2682,2169622,pomnik_lecha_kaczynskiego_podzielil_stolice,wydarzenie_lokalne.html

ahahaha xD leże normalnie to jest Polska :lol: paranoja debilizm i czysta głupota :roll:

Dokładnie jak pisze bakuś, nie ma nic gorszego jak jeździć sprzętem którego się boisz prowadzić :P

Erni, Najlepszego ;** I nic nie mówiles ?! :<
Bakus, no fakt XD

Witam Witam i o zdrowie Was pytam;p

O zdrowie powiadasz :D zatoki mi szwankują ostatnio :P no i wkładki trzeba jutro serwisować (wygrzać żeby były lepiej dopasowane xD)

A co tam u cb? I co tam u twojego golfiarza po wypadku? ^^

U mnie dobrze:) już sesja mam na studiach, ale looz:)

Golfiarz też się trzyma, byłem już na przeglądzie po naprawie- wszytsko gra- jeździ i hamuje prosto;D i to jest najważniejsze.
Wizulanie też jest idelanie zrobiony- wszystko wymienione i cały wóz od nowa polakierowany.

Panowie, kiedy będzie pogoda????

Aj dont nol xD
Siema co tam ? xD

+1 do kategorii w PJ
kat B - 0 : 1 - Bakus :mrgreen:

Wypasowo ^^ :D:D:D

Ostro dajecie dziś czadu, Panowie :)

Bakuś - gratulacje :)

E tam mi od 17 skuterowo nie chciało wejść O.o
Pewnie przez ten deszcz, normalnie padaka.
Jutro coś rusze ze skuterem xd