Fenixx, chodzi Ci o te próbne maturki z Operonu?
Dzięki Feni ;DD
Jedynie co do roboty w nim to oponki z tyłu bo buła na lewej tyylnej oponie i drzwi od kierowcy no i błotniki oba z przodu..
A tak to git ;D
Silnik zrywny jak na 1.0 ;d
Przyjebanie to ma.. wgniata w fotel ;d
Harmonogram:
23 listopada - próbna matura z języka polskiego w zakresie podstawowym, godz. 9.00
24 listopada - próbna matura z matematyki w zakresie podstawowym, godz. 9.00
25 listopada - próbna matura z języków obcych w zakresie podstawowym (język angielski, język niemiecki, język francuski, język rosyjski), godz. 9.00
26 listopada - próbna matura z przedmiotów do wyboru (historii, wosu, biologii, chemii, geografii, fizyki i astronomii) w zakresie podstawowym i rozszerzonym oraz matematyki, języka polskiego i języków obcych (język angielski, język niemiecki, język francuski, język rosyjski) w zakresie rozszerzonym, godz. 9.00.
2.0 TDI nigdy w życiu chyba że od nowości http://vwszrot.pl/
Marcin lakiernik to se zrobi fure nie :D
U mnie w szkole to są ciule, zrobili tylko matme :evil:
Heh i dlatego wolę stare, proste autka, a obecnie te tańsze najlepiej ze starszymi silnikami :D A nie technologia: kombinują jak kobyła pod górę a gówno im wychodzi-co z tego że mniej pali, jak się produkuje tyle nowych części, a te szybko zuzyte gdzieś też trzeba składować.Noł koment.
A mnie wzielo na wypranie sobie spodni , a ze szkoda bylo wlaczac pralki na jedne jeansy, to wypralem sobie w wannie ;p.
Nigdy wiecej ; DD .. nie chce mi sie tego pol godziny wyciskac ; d.
Ja nieraz piorę ręcznie jak nie mam czasu czekać to matka zawsze się stresuje :mrgreen:
Mi sie w huj podoba ten Phanteon.. eh, piękny.. ;D
Wyposazenie zajebiste ;d tylko czemu w automacie ?: <
Brew, no pokombinuje coś ;d
W taki aucie nie wypada montować manuala.
Czemu ? : <
Taki motor.. fajnie by sie jezdziło w manualu ;d
Nowy system i juz padaka ! w pizde wirów i programy nie które nie chodzą. zawiesza sie i odpierdala szopki.. WTF !
Marcin, czy Ty wiesz co to jest DSG? :P
Brew, diesel VW na Common Railu sux ;]
Viva pompowtryski!
By the way - jakby ktoś mi jeszcze zarzucał brak podstaw do stwierdzania wsiowatości LPG:
http://dejot93.wrzuta.pl/film/7RwUF6hc1Rc/pozar_w_galerii_handlowej_focus_mall_-_piotrkow_trybunalski
Chciałem pokazać koleżance piosenkę i na takie cusie trafiłem.
Majk, tak, mniej wicej ze to skrzynia ;d
No nic ja chyba na LPG będę skazany :twisted: Tymczasem idę się pluskać i w kimę, no to do jutra, bajo :D
To je tako zajebisto skrzynia, co Ci do wiyncyj szpasu jak manual ;P
Vezyr, a diesel, SDI? :P
nerazzurri - Dzięki, tak o matury z Operonu mi chodziło, bo CKE robi tylko z matmy :-]
Co do silnika 2,0TDI w VW, wiem, ten egzemplarz z tym dieslem tak na szybko trafiłem, chodziło mi raczej o model + kolorystyka :-]
marcinwrk - Niestety, na egzemplarz z manualną skrzynią biegów przy takiej klasie samochodu naprawdę trudno trafić, bo te samochody nie są stworzone do mieszania po skrzyni, przy takiej pojemności i benzynowym silniku prawie biegów nie zmieniasz :-P
Btw. pamiętam, że podobał się wam cover "Open your eyes" by Cezik, co myślicie o tym? http://www.youtube.com/user/ascezik#p/u/5/Ctdo0vNGts8
Mi się podoba, chciałbym mieć taki głos jak on :-P
Majker - Tylko nie SDI, przecież samochodami z tym silnikiem jeździć się nie da :-P
Wiem, że bez turbo nie ma kolejnej rzeczy do zepsucia się, no ale gdzieś limit takiej zabawy trzeba znaleźć, mimo wszystko, w dieslach turbo jest bardzo dobrą rzeczą :-P
TheVill // FenixxPl
Mnie się podobało ^^
1.9SDI w Fabii moc i moment jak u mnie ale 20 sekund do 100 to jest przegięcie w HTP jest coś koło 15, nawet jak pali tylko 3.5l/100km. Swoją fabią boje się wyprzedzać a SDI to chyba bym musiał se trumnę już zamówić.
Majk, aha ;D
Feni, w sumie automat przy takim motorze to fajnie.. ale czy więcej pali ? XD
W sumie 4l silnik to z 20 moze łyknie ;x
A teraz ide spac.
Dobranoc ;* ;d
Jakiś czas temu słyszałem rozmowę między mamą a córeczką. W pewnym momencie mała mówi:
- Wiesz mamusiu, ja to jestem taka mała dziwka.
- Dlaczego?!- Spytała zszokowana mama.
Na to dziewczynka ze spokojem: - Aaa, bo ja się tak wszystkiemu dziwię...
xD
:lol:
Marcin DSG a automaty starego typu to 2 różne bajki.
DSG to jest dwusprzęgłowa skrzynia biegów?