OT ŚLĄSKI!

Miałem kiedyś Audi 80 B4 TDI, chyba 2.0/2.1 (nie pamiętam). 200 można było pojeździć(więcej tata nie próbował ;P).

Vezyr, szła jak burza, dwie paki bez problemu, raz(albo i więcej, ale raz na pewno) tata rozpędził ją do końca skali licznika - czyli właśnie 230 km/h.

Wiesz, to 8V, więc rządzi się trochę innymi zasadami - w praktyce ten silnik był bardziej elastyczny niż o 25 koni mocniejszy szesnastozaworowiec w Fordzie.

Brew - ok, ale które inne auto tej klasy dawało wtedy radę osiągnąć taki wynik? Jak na samochód, który dziś można mieć za 5 tysięcy, Megane I jest bardzo bezpieczny.

Ja jeżdżę na tym na co mnie stać więc polonezem. Teraz moja żona robi prawo jazdy więc będę musiał kupić jej jakiś samochód, bo Zieloną Strzałą nie da rady jeździć ze względu na brak wspomagania i rozmiary. Myślę nad jakimś sejczentem czy czymś takim. A poloneza się sprzeda, bo nie stać mnie na utrzymanie dwóch samochodów, zresztą korozja nie wybiera...

Mój tata miałm megane kiedyś potem lagune 2002 rok i sprzedał z tego co wiem, bo już sie sypała. :)

Moi rodzice maja już Octavie od ponad 10lat - zero rdzy i poważniejszych awarii a stoi cały czas pod chmurką. Przebieg to ponad 190tyś. ;]

Siema..le sie najebalemhaaa...kolo 2 w nocy mialem zgona..rzygalem I spem chyba z godzine
.potem sie obudzilem I dalej pilem I bawilem..dobra muza I fajni ludzoe. Teraz dopiero wstalem a poszedlem spac kolo 6 rano hah.. Potem kolo 10 pobudka bo ludzie szli a ja do wyra.. Omg jeszcze mnie trzymie.. Xdd

Fajna muza, tzn.? :P

O gustach sie nie dyskutuje, ziom :P

No ;D
Ale mnie brzuch boli dziwnie.. jejQ.. Czekam na pizze..
Zamulam i wgl. komp tez zamula ;D Neta juz mam i jest gyyt ;d

Ty powinieneś zupę wsunąć ciepłą a nie pizze.
Ciekawe czy ją w ogóle zjesz. Ja jak dałem ostro w palinik to męczyłem talerzyk zupy przez godzinę. :wink:

Hm.. Trudno, najwyzej nie dam rady xd
Jutro chyba nie ide do budy... omg ;D

Kisiu no właśnie jak to w Polonezie bez wspomagania jest, chyba da się tym kręcić ?? :mrgreen: Bo się nad tym zastanawiałem zawsze... A za ile Poldolota sprzedajesz?

Da sie bez wspomagania jezdzić bo jezdze swiftem ;D
Dostałem wyjebane prezenty min, kamasutra i suzuki swift ;>
92' ^^
A mi kupili wódke ze Stocka z tym dupnym kieliszkiem to cały musiałem wypić.. dałem rade. 3 łyki i nie było xD
Ale pizze juz mam bo teraz jem xD

Chłopie Swift ma taki układ, że bez wspomagania jest lekki, a Polonez ma podobno mega ciężki.Tylko na ile "mega"??? Gratuluję samochodu :)

Dobra to już wiem że jak bd jechać na południe polski to muszę wykupić wyższe ubezpieczenie xD

Też chciałbym dostać furę na urodziny, obojętnie jaką :(

Nie no nie mozliwe ;/
Jeszcze mnie troche trzyma.. :x

O marcin żyje ^^
Jutro pn ale tylko 3 dni i znów wolne :mrgreen:

http://otomoto.pl/mercedes-sl-500-C14650908.html <3

Daj spokój 3 dni a mi się tak nie chce iść ;/ Jutro 8 godzin i potem do dziadka, ale na 1 lekcji chemia i chyba kartkówka a zeszytu nie mam i nie wiem czy zgubiłem (wątpię) czy babce oddałem ;/ We wtorek na 2 lekcję i po 7 wychodzę, ale informatyka jest i muszę wbić :( A w środę 9 godzin w budzie, bo fizyka dodatkowa i klasówka z matmy, ehh nie ma okazji by nie iść :(

Cześć panowie,

br3w - Co do tego mietka, jak on ma 100k przebiegu, to ja umiem latać :-P
Tak samo z jego bezwypadkowością, coś mi nie pasuje jego spasowanie :-P

marcinwrk - Gratuluję, jeszcze dbaj o tego Swift-cika i nie kombinuj przy nim za bardzo, a powinieneś jeszcze sporo pojeździć :-]

W sumie, trzeba by sezon kończyć, bo już pomijając krzywe spojrzenia ludzi, można zamarznąć :-D Ale z drugiej strony, nie mam serca zostawiać Zuzki w garażu :-P

Jak samochód, to coś takiego: http://moto.allegro.pl/phaeton-4-2-v8-335km-pelny-serwis-okazja-i1297288591.html :-D (ew. http://moto.allegro.pl/piekny-passat-2-0tdi-navi-chrom-100-ory-i1291539032.html jeśli być rozsądnym :-D)
Nie musi być specjalnie mocny, bo 4 kółka nie są przeznaczone do mocnych wrażeń :-]

Btw. wie ktoś może, kiedy ma być próbna matura z Angielskiego? (bo wiem, że z polskiego ~28 listopada, ale z angielskiego nie wiem).

TheVill // FenixxPl

Z tego co mi wiadomo 2.0 diesel był coś nie halo w Passacie ;/ Aż se autka pooglądam na alledrogo.pl :)