Tak. A ta nazwa jest w koncernie VAG stosowana.
Idę się przekimam bo zdechnę przez tą pogodę.
Najlepsza skrzynia z automatów ;)
A ja dziś chyba założę linkę prędkościomierza :P Dziwne jest to uczucie gdy nie wiem ile jadę xd
Kurfffa jutro mam spr z fizyki i nic nie kapuje :evil: Ściągi trzeba porobić :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=fsHKnEF_xvE Ale urwała ;D
Majker SDI hmm wiesz pierwsze auto będzie tak tanie, że wybór jedynie to:
-Polonez
-Uno
-Cinquecento
-może Felicia
-Nexia
Z podanych diesel hmm cóż w Poldku rzadko jest, ale jakby był w dobrym stanie to z chęcią :D Uno nie ma co liczyć (choć były), CC nie ma diesla, w Felce jest 1.9D ale też nieczęsto i pewnie w niezadobrym stanie, w Nexii brak.Poza tym raczej taniej mieć Felkę 1.3 LPG niż diesel, w przypadku Poloneza raczej równe koszty paliwa ze względu na spalanie 10-12l wahy.Pożyjemy, zobaczymy, w każdym bądź razie u wujka stoi CC 900 więc się może kupi :) W końcu od rodzinki :D
Vezyr ja bym wziął felicje w dieslu ale zaa 2k to sobie o zadanym egzemplarzu pomarzyć raczej można :( uno lub coś z dełu najlepiej :)
Pięknie Panowie ... chyba siedze w 1 technikum . :roll:
Mam zajebista babe od angola .. nie ma co .
Robi jakies kartkowki z jakis slowek , niby prostych, ale skad je brać .. ja nie mialem angola w gimnazjum, dlatego jestem ciemny ^^ - byly dwie kartkowki , dostalem dwie galy .. bo jakby inaczej. Nie tlumaczy w sumie, tylko daje cwiczenia z ksiazki - ksiazka, to matura solutions, czyli kurs przygotowywujacy do matury, gdzie wszystko pisze po angielsku i wez sie tu polap czlowieku . Dobra dwie galy byly do dzisiaj , dalo sie przezyc.
Dzisiaj zrobila 3 kartkowke - 3 gala !. Nie mialem pracy domowej- czwarta gala, a na koncu zapytalem kumpla o cwiczenie, a ta mi piątą gałe .. no pięknie !. :roll:
O stary. To ostro masz z tym angielskim.
Jakim cudem nie miałeś angla w gimnazjum?
Normalnie .. mialem niemca.
No ostro .. :twisted:
Weź się za ten angielski, jakoś dasz radę.
Ja teraz mam i angielski, i niemiecki. Niemieckiego nie ogarniam, ale jakoś się udaje na 3 (ew.2) na koniec wyjść.
Ale uważam, że niemiecki w szkole to jest jakieś nieporozumienie. Na zachodzie się dogadam po angielsku. Powinien być ruski, bo w Rosji, to tylko po rusku.
Patryk weź se dodatkowe lekcje jakieś albo kup dobry samouczek z angola, ja polecę ci serie Grammarway wersja polska Jenny Dooley-Virginia Evans wydawnictwa egis. Miałem tą książke na dodatkowych i jakoś se radze, nawet teraz sobie z tego przypominam teraz.
Z niemca zarobiłem 2 lufki dzisiaj :evil:
Pojde do niej jakos jutro, albo w srode i popytam z czego moge poprawic , odpowiadac pisac ;p.
Do swiat sie poprawi .
Ale wiecie .. nie jestem sam. Ziom z ktorym chodzilem do gimnazjum ma tyle samo lufek co ja , wiec nie ma tragedii, ale poprawic trzeba ;dd.
Też mam książkę matura solution jest wg mnie straszna :( KOS no niestety za 2 koła felka najwyżej 1.3, a w takim wypadku wolę Nexię kupić :)
Vezyr- taka zielona? ;p.
No straszna.
Ksiazka straszna + babka straszna = same klopoty :roll:
Ja mam czerwoną "pre intermediate" drugi rok :twisted: Nic się nie da z niej wykuć niestety ;/ A co przerabiacie teraz?Jakie czasy i jakie mniej więcej słówka?
Siema, ale sie obrzałem kolacją ;d omg xdd
To daj trochę jak masz za dużo ;p
Twoj dog tak spi ?
xDD?
Heh szalony xD Hmm jutro nie idę do budy co ja będę robił??? :mrgreen:
Piękny i fajny pies. Mój też tak lubił zasypiać.
Fajnie nie iść do budy, dzisiaj nie byłem ale jutro juz musze iść, a potem od srody do soboty prakta ;/
I co kazdą sobote musze uczeszczać ;p
Cóz.. lajf is brutal ;D