Pali już normalnie?
Masz jakieś fotki? :P
łukasz, wejdź sobie na mielocha, tam masz cały opis tematu Typhoona :wink:
Zalinkuj w wolnej chwili bo nie chce mi się szukać :P
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=31391&postdays=0&postorder=asc&start=0
łukasz - strona 5 tam jak jest teraz ;)
miałem jechac jutro rano coś robić z Vezyrem ale mi Plan Zdjęciowy wypadł to moze przed południem/po południu wpadne mamy zamiary szpachlowac plastiki zobaczycie co wymyśliliśmy.:D
Dziekuje bardzo kochani ;* pisze ciagle z fona. Lapek jutro do serwisu zajebisty alkohol kupilem zaraz ide spac bo jutro na prakte i impra haa.. Dobranoc kotyy xd ;**
Nara :D A ja z kuplami we 3 cytrynówę 0,5l sobie wypiliśmy i kumpla cygarkiem uraczyłem :) No i spacerek po wsi, panowie mundurowi nas spisali, na szczęście bez alkomatu :D
A co ty tworzysz z tym wiatraczkiem między nogami? Czyżby jakieś dodatkowe chłodzenie? Też kiedyś o tym myślałem, ale nie podjąłem się tego wyzwania bo to można jeszcze tylko biedy narobić jak coś się źle pomierzy :P
Ty no bo KOS zaczął napis lutownicą wycinać "TPH" ale mu tragicznie wyszło, mówiłem, że trzeba szablon zrobić, no ale jednak wymyślił dać wiatrak a na resztę siatkę :) No, zara KOS-ik do mnie wbija się porobi Piadżjo
Polecam poczytać http://djkl.webpark.pl/nx/art01.html dla mnie jak najbardziej to wszystko ma sens.
Pożyczyłem od kumpla kabel od iPoda i pasuje do mojej MP4 o.O
No i to z dziś
scalony tył, zaczęte równanie bocznego plastiku ( dużo pracy) na tył będzie szła jeszcze jedna warstwa szpachli i będzie się wszystko równało. Zamiast dozownika jest wstawione napięcie 12v zaszpachlowane na stałe w schowku.
Zacząłem też usuwanie wlotów z czachy, za tydzień kolejny up
Może kogoś zainteresuje :mrgreen:
Kombinujecie z tym tajfunem ;D
Te felgi w końcu będą czerwone, czy białe?
Kierownik KOS chce kombinować, to kombinujemy :) Co do felg, no właśnie foto na odwrót jest, 1 fotka to walnięty tylko podkład, a 2 fota to po zdarciu starego lakieru :) Więc odwrotnie :) A same felgi będą czerwone :)
Ten podkład jest czerwony?
Tak.
Witam Panowie ;D
Co tam słychać?
Telewizor słychać :D Pogoda z deka obciach, typhonek porobiony :mrgreen:
no pogoda zaczyna jechać po bandzie;p nie dość, że wieje, to u mnie już leje
No a będą 4 dni wolne, coś trzeba na tą pogodę wymyślić :) Raz albo dwa KOS wbije TPH porobić, ale i inne rzeczy trzeba porobić, tylko co??? Hmm kumpel wpadł na pomysł wyjścia do klubu jakiegoś, chodzi ktoś z Was?Bo szczerze mówiąc nie byłem i nie wiem czy warto :)