OT ŚLĄSKI!

Tak wiem :D Aczkolwiek koleżanki raczej nie znam :) No mnie też wkurzają te autobusy-ostatnio 3 pod rząd ( z odstępem maks 15 sekund) linii 167 jechały, podczas gdy częstotliwość wynosi... 10 minut.Jak oni to zrobili?Dobra, lecę w kimono, trzeba wstać jutro, narcia :)

No właśnie, ja to rozkminiam i nic mi do głowy nie przychodzi... Może się jakoś umawiają? :lol:
Dobrej nocy, ja dopijam Sudeckie i też lecę spać, bo o 5:20 pobudka...

Kurna. Ten garaż przecieka i to ostro :evil: do tego woda spływa po takich hakach wbitych w sufit które są oczywiście zardzewiałe...
Cóż na razie potrzymam na dworze a jak mróz złapie to bd wstawiać.

ale chamstwo u mnie!
szedłem na poczte wysłać telefon (alcatel he1) zobaczcie sobie taki stary trup ale w dobrym stanie od dziadk dostałem iz a 5 dych sprzedałem na allegro :d no i ide i zawsze stał przy bloku taki piaggio free , łądny skuter, zadbany, kuferek, przednia szyba i taki halogen z bagaznikiem z przodu. no i ktoś wywalił chamsko :( jest silny wiatr, no ale przeciez wiatr go nie przewrocił..? no ale kto wie w sumie. :(

Kurwa, dostałem MP4, ale kabel USB nie pasuje o.O

Co to za mp4? Trochę nie czaje jak może nie pasować :mrgreen:

Taka MP4:
http://allegro.pl/4gb-nowy-mp4-lcd-1-8-fm-gratisy-silikon-i1291047706.html
Taki kabel dostałem:
http://allegro.pl/kabel-mini-usb-do-mp4-aparat-gps-kamera-itp-i1293824538.html
A wejście w odtwarzaczu mam szerokie na 2 cm o.O

Nie no bez jaj poszukaj gdzieś może pod zaślepką jest.

Nie ma nic, napisałem do ziomka i ciekawe co odpisze.

ops jednak możliwe coś zkiepścił.

No właśnie, chodzi o coś takiego.

Siemanooo dzis osiemnastka!!!!!!!!!!!! Nikt nie pamietal? Niemam netu na lapie :/ jutro impreza haa ale perwa xd jade po alkohol. Napisze wieczorem pozdro. Xd

Ooo Marcinek no to wszystkiego najjjjjjjj :twisted:

100-lat i nie zezgonuj na własnej 18-nastce :mrgreen:

No .. najlepszego Alkoholiku ;p

Najlepszego Marcin !

Co do sql to u mnie w gim . jest ok tylko z histy jest coś nie tak. Mianowicie, ja dostałem za zeszyt 2 i koleś co praktycznie nie umie pisać (tak nie umie pisać i czytać chyba też) też dostał 2... Tego nie ogarniam...

Siema pany!

Chciałem napisać, że żyje, jeśli ktoś oprócz br3wa (który się do mnie na gg odezwał) mnie jeszcze pamięta :P

Co tam słychać, ja sobie codziennie wstaje 5:30 wychodzę do szkoły ciemno, wracam ze szkoły 18:00 ciemno, no chujnia jak by nie patrzeć.

Jako, że od lipca planuje kupić słuchawki, a ostatnio rozwaliłem swoje ostatnie po lekcjach wybiłem z kumplem do arkadii, popatrzyliśmy sobie w saturnie, rtvagd ale największe cudo znalazłem w sonystyle słuchawki XB500 za 180zł są jeszcze XB300 za 130 i XB700 za 280. 700 są najzajebistrze bo największe, ale 300 mi wystarczą :P Tak wygodnych słuchawek to ja na sobie chyba nigdy nie miałem, jakość dźwięku zajebista po prostu. w poniedziałek chyba po nie pojadę bo dziś kasy nie miałem ze sobą.

Co u Was?

Typhoona kończymy z Vezyrem :wink:

Siema.
Mnie dzisiaj w domu 12 godzin nie było i mam dość o.O

Siema

A ja właśnie wróciłem z grania w piłke z kolegami :P Niemiło się grało bo deszcz napieprzał prosto w oczy :evil:

Marcin, wszystkiego najlepszego :-)