OT ŚLĄSKI!

Ta mój ojciec też gada, że nic nie umiem, a dziś od 15 godziny mnie męczy "światła zrób w skuterze" no nic o 20 wróciłem ten znowu to samo, podchodzę do skutera...wszystko działa :twisted: No nic, życie :)

dobrze że kluczyków nie zabrał :mrgreen:

Weź no nie mogę z takim podejściem jego :) Arcio, jak się nie nauczysz teraz, to nie będziesz umiał.Sory że to powiem, ale w dzisiejszym świecie to 1 na 5 chłopa umie coś naprawić, a reszta?Kiedyś każdy facet coś przy samochodzie robił, dziś robią Ci starsi (np. nasi rodzice), w mieszkaniu coś poprawiają, jakieś remonty, czy coś, a teraz? 16 czy 17 letni kumple koła w rowerze nie potrafia napompować ani nic :| Ręce opadają, załamuje mnie takie podejście-jak baba.Mam nadzieję arcio, że się nie obrazisz :)

Pamietam jeszcze jak mialem starą SR i dziewczyne ... SRka lubiala nieraz strzelic focha .. dosyc czesto , a ja ciagle przy niej grzebalem ;p .
Ciagle sie denerwowala, ze tylko przy moto robie, a dla niej nic czasu ; D.
Ale nigdy nie zapomne, jak rozbieralem srke a tu nagle pekl przewod od oleju i zaczął jej olej z dozownika kapać na buty- buhahahahahaha ; DD.

Aha .. opowiem wam opcje z dzisiejszego dnia .

Musialem wyslac kask .. za pol godziny zamykali poczte, a ja mialem kask spakowany w karton etc, ale nie mialem tasmy ;p.
Tak wiec stwierdzilismy z ziomem, ze po drodze na poczte jest papierniczy .
Kupilismy ta tasme, weszlismy na ta poczte i zaczelismy kleic , ale bardzo ta tasma ' szelescila' a na poczcie duzo ludzi, wiec stwierdzilismy, ze przypal i przeszlismy sie na osiedle kolo poczty, zeby to pokleic ;p.
Znalezlismy murek, ja dociskam karton, a kumpel klei - tasma szelesci jak glupia .. a jakas babcia sobie szla akurat z pieskiem i cos jej sie nie spodobalo - stanela tak z 10m od nas i ciagle nam sie przygladala ... a ja sie zdenerwowalem i mowie do zioma .. dawaj skleimy to , polozymy na tym murku , powiemy, ze bomba, a telefon wezmiemy jako zapalnik i odejdziemy .
Tez tak zrobilismy .. zaczynamy biec, a babka na caly glos " kur*** wracajcie tu, bierzcie to ..." z taką paniką - nie zapomniana akcja ; DD.

Dobre! Miała babcia za swoje, hehe...

A Wy też kochacie swoje żony?
http://demotywatory.pl/2217868/Bardzo-kocham-moja-zone

Sv- ile Ci dał tecnigas?

A ja właśnie wróciłem od lekarza - zwolnienie do końca tygodnia i w poniedziałek na kontrole ;/ Znowu antybiotyk ;/

Siema

Kos, Na v-maxie to jakieś 5-6km/h no i skuter lepiej mi się zbiera szczególnie przy wyższych prędkościach ;) Tak od 60km/h czuć takie odejście na nim 8) Teraz planuje kupić jakieś wario i zrobić żeby od dołu Sv-ka miała kopyto :P

Opona gotowa. Teraz trzeba koło założyć.
Vezyr, przy rowerze robię sam rzeczy typu koło, hamulec itp. (z poważniejszych rzeczy nic, bo tata tylko 'jest na gwarancji to jedź do serwisu), ale przy skuterze nie mam zamiaru. Przynajmniej nie teraz.

Wybacz-myślałem że kompletnie nic nie umiesz, a nic nie umie niestety coraz więcej osób :(

Ja bardzo chętnie bym przy nim pogrzebał, ale rodzice tak przy wszystkim. "Lepiej jedź do serwisu".

No ale koła nie mogłeś sam odkręcić?No już po fakcie wprawdzie, no ale jednak :D Ja mam tego farta, że robię skuter z KOS-em to się pobawię trochę, aczkolwiek silnika nie robimy my, tylko gdzieś się odda :mrgreen: Do jakiegoś jego kumpla, nie znam gościa.Dobra, idę coś porobić, hmm, tylko co :D ???

Dawaj do Rybnika, przykręcisz mi koło ;D

No wiesz i tak dużo zrobiliśmy, wyjęliśmy silnik z ramy, cylinder i wszytsko oprocz wału, no wału się trochę boje tykac i wolę żeby mi ktoś wyjał i włozył razem z nowymi łożyskami doświadczony bo jednak to jest różnica.

Matura próbna zgwałciła mi musk :mrgreen:
40% może będzie.
http://moto.onet.pl/1629916,1,druga-mlodosc-25-letniego-mercedesa,artykul.html?node=13

Ja dziś byłem na policji za piwko w parku :twisted:

Kos - opowiedz o tym :P

Siema, kolejna jazda eLką ;D
Tym razem o godzinie 19 do 20. Obszar - wieś( za mikołowem nie daleko orzesza, puste drogi i ciemno jak w dupie ;p )
Fajnie sie jechało ;D
Tylko raz mi zgasł ! a to juz wielki sukces ;D

Ja za rowny roczek tez bede eLke grzal , bo urodzilem sie na poczatku stycznia i mozna 3 miechy przed ;p.