OT ŚLĄSKI!

del

To tu też del.

Jak jósz br3w Ci otpisał to nie hciałem siem wtroncać.

Nie no od angola to ja mam babkę kiepawą :evil: Ale cóż, maturę trzeba będzie zdać, o ciekawe co dostanę z dzisiejszych 2 karkówek :) Hmmm hmmm co by tu porobić hmmmm...

Ner, bez przesady. Co w tym złego, że poprawiłem Brewa?

Ja nie wiem o co się rozchodzi :wink:
Nie kłóćta się xD

Też nie wiem 8) Poszukam czegoś w TV chyba...

Kisiu!

Zróbże zdjęcie tego sklepu, a głównie tego napisu, jak będziesz miał okazję :)

Mnie z angola idzie strasznie !.
Na razie mam 3 gały na czysto i nie zapowiada sie, żeby było ciekawie.
Ale jutro ide do szkoły, zagadam do babki ( taka młoda jędza zaraz po studiach ) i myślę, że ogarne to ... byle zdać ! ; D
Wole niemca ; d.

A to z tego, że sam popełniasz błędy, a próbujesz poprawiać innych.

Następne beemki od orange , wygrane w loterii :P http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5789347

Nick użytkownika mówi wszystko ;].

Łaha ! Chce zobaczyc jutro mine tej suki ! ^^
Jest git ;D

Ide spać. Dobranoc ;**

Siemanko wy się tutaj znacie czym najlepiej posmarować tłumik żeby przez zimę nie zardzewiał a po dało się to zmyć ? Idę spać jutro zobaczę co napisaliście bo nie mam siły już nawet siedzieć przy kompie ;/ Dobranoc do jutra ;]

Artur, kupuj, ale musisz przymierzać, bo najlepiej kupić jeden rozmiar mniejszy żeby fajnie się ułożył- ja tak zrobiłem i jest git;D

Dzięki qaz. Najwyżej inną Naxę od kumpla przymierzę (pewnie będę kupował przez neta). On ma S, ale to nie jest ten sam model.

Kapuchon, najlepiej olejem ;p

ja też mam S

Siema.
A ja mam dzisiaj stuntii dzień !.
Na lekcji mnie ziomek doprowadził do furii podszedłem do niego i poprostu przypierdoliłem swoją kwestie zapodając mu piąche w ryj .
Umówiliśmy sie po szkole, ale juz nie bylo tak kolorowo .
Troche sie przeliczylem, bo bylem tak zmeczony ( a adrenalina juz przeszla ) ze poprostu nie ogarnialem ... na lamusa nie wyszedlem za bardzo, bo w kasze sobie dmuchac nie dalem, ale nie ogarnolem, zeby wygrac .
Masakra !. kurwa co za debil .