OT ŚLĄSKI!

A za co mu walnąłeś???Bardzo dostałeś?Ja nie miałem solo w życiu :mrgreen:

Nie dostałem ;p , na ustawce byl remis wlasciwie.
Za to , że on mi walnął w łeb jakąś dupną papierową kulką , a jak mu zwrocilem delikatnie uwage to nic sobie z tego nie robil i wgl jakos strasznie mnie wnerwial, a nie mialem dzisiaj za dobrego dnia.
Nieraz sie cos zrobi , nie pomysli, a potem zaluje ;p.

Mnie to ciekawi kiedy u mnie w klasie jakieś solo :) Może ja wezmę udział?Nie, lepiej nie, jeszcze sprzedadzą mnie czy coś, różnie to bywa z nimi :D Kurde dziś prąd wyłączają od 22 30 do 6 rano muszę rybek pilnować bo filtr nie działa i trzeba będzie ustami pompować :evil: Ale jutro do budy chociaż nie idę :D

Nie bierz sie stary za to ;p.

Ogolnie to nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, przyznajmniej znam teraz swoja forme i wiem, ze musze pocwiczyc ;p.
Czyli koniec z preclowaniem ; D.

Ustami się nie da :evil: Powinny rybki wytrzymać całą noc, ale lepiej nie pójde spać i przypilnuję :D Nie no na razie nie planuję akcji żadnych :)

Dadzą se rade spokojnie. Jak mnie wkurzał filtr to wyłączałem na całą noc i wszystkie rano żyły :mrgreen:

Yyyy, to co Ty masz za rybki?

Ja mam gupiki i neonki, miałem glonojada i jeszcze parę gatunków się przewinęło, a filtr chodzi stosunkowo rzadko... Żyją wszystkie, nic im się nie dzieje.

Wolny u was 2 listopada?

U mnie niestety nie :(

Niet...

Ha, a ja będę cieszył się wolnym dniem.

Nie no kiedyś jak miałem przepełnione akwarium i padł filtr na kilka godzin to sie podusiły, teraz mam większe-jak to 2 lub 3 w nocy nei zdechna to napompuje pompka wode i pojde w kime ;d I tak d budy nie ide to moge sobie posiedziec.

Ja jutro mam badanie wyników z fizyki. Taki sprawdzian z 2 lat gimnazjum o.O. I będę to miał prawie ze wszystkiego. Wy też coś takiego mieliście/macie/będziecie mieli?

nera mi się wydawało że mam ale jednak nie. Jak to jest że ty masz wolne?
Arcio ja 3 mam próbną maturę z maty :mrgreen:

Niby każda szkoła ma 10 wolnych dni w roku do dyspozycji, no i zrobili nam wolne.

No ja też 2 do budy ;( Ale w maju 3 tygodnie praktyk hahah :mrgreen: Z wujkiem muszę pogadać, w sumie w sobotę wbija ale niestety ja lecę po zaopatrzenie i do kumpla na imprę :D Więc se nie pogadam z wujaszkiem :)

Arcio - ja mialem teraz badanie wynikow z gimnazjum w technikum ( matma, fiza, biologia ).
Z wszystkich tych przedmiotow dostalem po strzale .

Fizyka u mnie w szkole jest kozacka- gość ok. 55lat , pierdoli od rzeczy ... z jednego wzorów wychodzi mu 10 , przy czym myli się srednio 5x , rysuje wagoniki i ludzików ... daru tłumaczenia nie ma w ogóle, kartkówki z zeszytem, a i tak każdy gała, bo poprostu nie ogarniesz tego, co on wyprawia.

Następna sprawa Chemia - ziomek też w takim wieku , może trochę młodszy i twierdzi, że nie ma czegoś takiego jak przeznaczenie , oraz, że wszystko jest zapisane w atomach - czyli np. Ja sie rozwalisz na moto w maju, to tak czy siak było to zapisane w atomach.
Na poczatku lekcji zawsze pyta pół klasy z tego , co nie było w ogóle, a jak już każdy załapie gałe to daje wykład na 3/4 lekcji jakimi jesteśmy kretynami i debilami i jak my skończymy. Ogólnie albo total psychol, albo ćpun .

Takich sentencji z tej szkoły można by tutaj było mnożyc .
Ogólnie Panowie Logistyka dosyć ciekawy profil, ale szkoła miała być taka super, a jest jedno wielkie kurwa bagno !.
Syfu w chuj ! same ćpuny i drechy, nie wiadomo jak sie spojrzeć, żeby czasami zębów nie stracić, ale będą Ci kurwa nagany wpisywać jak będziesz miał ponad 15h godzin nieusprawiedliwionych godzin w miesiącu ... wielka kurwa katolicka szkoła !.
Szkoda gadać.!

Majker napisał:

Kisiu!
Zróbże zdjęcie tego sklepu, a głównie tego napisu, jak będziesz miał okazję :)

Dobra, zrobię ale jakoś w listopadzie, bo teraz do teściowej się na razie nie wybieram.

No to Patryś za przeproszeniem w gówno wlazłeś jeśli o szkołę chodzi :mrgreen:

No ... wielkie łajno !.
Myślałem, co by zmienić, ale chyba już za późno .