A ja mam ostatni dzień legalu, jutro trzeba do szkoły, bo potem nie ogarne !.
Siema wrocilem ;D
Za pare mi jade z szefem pogadac na nowy warsztat ;>
A ja wlasnie czytam jakies toturiale o matowaniu i szpachlowaniu plastików, bo nie mam o tym zielonego pojęcia, a od weekendu biorę się poważnie za Apcie.
Majker napisał:
Kisiu, ten pies jest zbyt spasły, żeby ktoś mógłby mu ot tak zrobić zdjęcie i rozpowszechnić - właściciel pewnie bardzo go kocha :P
To, że go kocha to nie wątpię, bo jedzenia na pewno mu nie żałuje :lol:
Może i fotomontaż, ja tam się nie znam na tych jutubach, fotoszopach i naszych klasach, fejsbukach oraz całej reszcie.
Majker, Ty masz coś wspólnego z tym salonem skuterowym przy drodze numer dwa w pobliżu miejscowości Gręzów (niedaleko Siedlec)? Tam jest jakiś napis Skutery-info...
Właśnie, o szczodrość mi chodziło :P Też się nie znam na tym, tak tylko podejrzewam na podstawie sytuacji, w jakiej ktoś mógł zrobić to zdjęcie :)
Z salonem niet, wątpię, żeby umieszczone tam zostało nasze logo(mnie o czymś takim nic nie wiadomo), a dlaczego pytasz? :)
Z ciekawości, bo często tamtędy przejeżdżam ale nigdy o takiej godzinie żeby było otwarte i mógłbym wpaść i pooglądać. Jest tam umieszczona Wasza strona internetowa - adres jej.
http://www.skutery.net/forumBB/viewtopic.php?f=6&t=2827&p=107449#p107449
Nie wiem, czemu już nie wchodzicie na to forum...
Toż to 4um ocieka zajebistością :P
Mam nadzieję, że na tym forum nie ma tylko dzieciaków, które bez przerwy pytaja: "ile ci leci?" Ale zobaczę co tam jest ciekawego.
Cały czas widzę tam pytania 'Ile Ci leci?'.
Qaz, jak wejdziesz, co sądzisz o tym kasku Naxa F8 (Ty takiego masz, prawda?)? Mam zamiar sobie taki kupić, ale nie wiem czy się opłaca.
patrick napisał(a):
Paru gości już ode mnie dostało strzała prosto w "twarz", za to że oni mają roxa, a ja mam simpli.
Dlaczego ja nie mieszkam w Białymstoku ?.
Dostał bym strzała prosto w twarz za to, że jeżdzę SRką ; DDD.
Mom robota na nowym warsztacie ! ;DD
Zaczynom od 3 listopada ;D
To miło, gratki :P
Dzięki ! ;*
: D
Ale raczyj nie byda miol płatnego..
A huj z tym !
Hahah ten tekst dobry tego Patricka 8) A ja dziś 300zł KOS-owi odpaliłem, zobaczymy czy odda :D A w sobotę jakiś % się poleje, urodziny kumpla :)
Grocik!
Dwa tłoki sa zajebiste, bierz który chcesz, oba są najlepsze. I te dwa cylindry to raczej porażka. ;)
Co tu taki muł?
Zrobiłem ściągę na niemca, mam nadzieje że mi pomoże inaczej uwale półrocze 8O w ogóle nie czuje tego niemca ;/
A ja jutro mam wypracowanie na polskich z Przedwiośnia i Wesela, trzeba coś sobie przypomnieć ;].
Brew, 'Pomorze' by wikipedia:
'Nazwa regionu wywodzi się od geograficznego położenia regionu ,"kraina leżąca nad morzem czyli blisko morza"'.
A niemieckiego też nie umiem.
Heh no to br3w kicha bo ja wprost przeciwnie znacznie lepiej mi idzie niemiec od angola :) Nawet w klasie sa kolejki kto siedzi ze mną-na każdym sprawdzianie kto inny, 3 osoby dzięki mnie już pozdobywały pozytywne oceny :) Tylko teraz gostek kilka lekcji siedzi, bo go babka ciągle przesadza ode mnie 8) Nie no niemiecki nie jest taki trudny :) A ja se popijam kapuczino z proszku :twisted: Ej KOS, brałeś tą jedną tarczę ścierną ze sobą?Bo za uja nie mogę znaleźć ;/
oj zdarza się pomyłka :P
ja z angola to miotę wszystkie klasówki jak chce bez nauki poza słówkami no oczywiście a niemca to ni cholera nie mogę za nic w świecie.
W ogóle u nas jest taki świetny podział na grupy językowe że nie wiem -.-
Chłopaki same 1 i 2 a 3 dziewczyny 5 i 6 a pozostałe dziewczyny też na 2 lecą.