Kisiu, ten pies jest zbyt spasły, żeby ktoś mógłby mu ot tak zrobić zdjęcie i rozpowszechnić - właściciel pewnie bardzo go kocha :P
Ide na prawko.
Dzis jazda ; O
pa ;d
Może ma ktoś chęć napisać dla mnie pracę na olimpiadę z historii? Temat to "Wysiedlenia w Europie w XX wieku - zbrodnia czy historyczna konieczność?", tylko sześć stron ;d
Nienawidzę historii, a raczej facetki od histy (ona mnie też nie lubi)..
dzisiaj dostałem 2 za zeszyt :/ Ogólnie to chyba nie podoba jej się to, że mówię, że faworyzuje swoją klasę, ale mam to gdzieś. Jeszcze niecałe 2 lata i bd kto inny...
http://moto.allegro.pl/okazja-700zl-2007r-cayman-i1284520172.html jakbym mial hajs, to bym kupil za te 400zl do zajechania w zime;d.
Jaka fura :twisted: A mi od dziś wychowawcę zmienili haahah :mrgreen:
No w ferie kupić 5l beznyny i można się bawić :mrgreen:
Vezyr, moja wychowawczyni odchodzi w grudniu bo jest w ciąży :P I przejmuje nas taka pani Ela od W-f-u u której nawet jak sie spieprzy z lekcji to przypału nie ma xd
Rozumiem że wy do tego doprowadziliście? xD
Mnie dziś wkurzył koleś od W-F'u burak -.-
ja mu daje zwolnienie że mnie nie będzie na ostatniej lekcji a ten do mnie a kogo to obchodzi.
I wychowawczyni się sapie że parkujemy na rzekomym parkingu dla nauczycieli. Oczywiście znaku tam żadnego nie ma ani tabliczki.
Łaaaaaaaaaaaaaaaa ;D
Pierwsza jazda : O
OMG !
Wpierw pare rundek wogoł placu manowrewego i potem na trase: zaborze,ruda,chebzie,bielszowice. ;D Ale mi w pizde razy zgasl.. omg ale perwa byłaaaaaa i wgl.. duzo opowiadania xd
Zjechaliście do lasu w boczną dróżkę. Zgadłem? :lol:
Tak, to dzięki nam zmienili :D Po primo robiliśmy burdel i nas nieogarniała, a po drugie primo ktoś z klasy był u dyrki o zmianę o czym nie wiedziałem, a najlepsze że rzekomo to z powodów "domowych i osobistych wychowawcy" hahah ale mamy teraz taką od konstrukcji ok 25lat ma 8)
Brew, haha ;D nie nie ;D
A ja mam przesrane z wychowawczynia ... Wicedyra, taka ok pięćdziesiątki, a taka siekiera, że masakra . :roll:
Szkoda gadać ...
Właśnie sprzedałem Navigatora za tyle samo co kupiłem pare miesięcy temu ;p , a wczoraj sprzedałem ten kask od skuterowo, oczywiście za taką cenę , jaką zapłaciłem za kuriera- bez zarobku .
Chociaż nawet gdybym chciał, to nie było opcji na tym zarobić - za mało znana firma ;p.
Zobaczcie, Typek ma do sprzedania 3 nowe Bmki i wszystkie są wygrane w loterii orange, troche dziwnie nie ?.
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10471089
No zdeka dziwne albo ma wtyki w komisji która prowadzi loterie...
Raczej na pewno na legalu nie wygral 3x BMW w tej loterii :P
A może wydał na Smsy tyle ile warte jest 1 z tych aut? :lol:
Hhaha ;d Nie wiadomo ;p
Ide na tv potem buda, a o 11 kumpel mi ma zadzwonić i jade na nowy warsztat z tatą ( jego znajomy ) czy mają miejsce i czy mogą mnie przyjąc i jak to będzie z papierkami. I jak bedzie git to wydupiam po stare papiery i na nowy warsztat ! Oł jea !
Dobranoc ;**
Spadam spać ;/ przed 7 trzeba wstać ;[ Dobranoc ;]