Elo
Mogę z wami pisać ? ;)
Chyba każdy może:D
Siema, ale jestem rozjebany jak nalesnik @_@
Gangol grzeje jak niewiem.. :X
Ale juz jest git. Jutro na konkurs ^^ ;d
Zawsze śląski rządził się swoimi prawami, ale w sumie to inna strona...
Ja tam nie mam nic do gadania jako Warsiowiok.
Dziś było zajebiście :D Co potrafiłem bez problemu to zrobiłem, nad bardziej rozwiniętymi nie myślałem. Kumpel siedzący za mną jak skończył dyktował mi każde zadanie :D A że jest lepszy ode mnie to czemu nie skorzystać :P Powiem Wam, że jestem mile zaskoczony swoją wiedzą, w większości moje typy zgadzały się z jego odpowiedziami :P
W prawdzie test dla kretyna, ale ja i tak noga jestem z angielskiego ;/
Angol dzisiaj troche pikus, zobaczymy wyniki to sie dowiemy co i jak ;]
Ale anglik się jeszcze nie liczy co ?
Na szczęście nie, aczkolwiek, całkiem nieźle mi poszło.
Szkoda ze sie angol nie liczy xD
Jak ja za rok bedę pisał to mi się będzie liczył :/
Ja dziś musiałem 2 razy jechać do rybca, bo musiałem zawieźć wtórniki tablic, bo odbieram jutro auto;D
No to git :P Ciekawe ile przytył od szpachli :lol:
ani grama! Wszystko wymienione;D na koszt kochanego PZU;D
A idź mi z PZU :P co oglądam turbo kamere to problemy mają z PZU ludzie. Nie lepiej Warta, Alianz, ING?
br3w nigdy nie miałem z nimi problemów, ale przy sprawie golfa mnie rozczarowali! Motocykl u nich ubezpieczyłem, bo było najtaniej, a że było to 3 ni po wypadku, to jeszcze nia zabrali mi zniżek.
nerazzurri to zawsze tak jest:P
a to widzisz ^^ wszystko zależy pewnie od widzi mi się jakiegoś zenka
Gdzie się zgłasza że ktoś pali śmieci? Normalnie u mnie czasem nie idzie oddychać na podwórku pederaści palą śmieci... Najgorzej to chyba folie i tworzywa sztuczne O.o tam papier to pół biedy.
Do tego samochód cały w sadzy :evil:
Najlepiej na straż miejską albo na straż pożarną, oni też mogą dawać mandaty.
Siema :)
Straż pożarna może dawać mandaty? Od kiedy? Ja tam zawsze myślałem, że policja, straż miejska i straż leśna...
Marcin, do Bytomia na tyn konkurs jedziesz? :D Do samochodówki? :D Jak ja, to jo tys :D
Co do angola na egzaminie - nie pękajcie, przecie nie będzie to takie znowuż trudne ;] No, chyba, że ktoś leciał w c... przez całe gimnazjum. Mnie tam ten przedmiot nigdy nie sprawiał problemów - widać mam talent językowy :)
Majker, mnie to też zdziwiło, ale mówił nam to sam strażak na szkoleniu p-poż ;D
No to nie przeczę :) Ciekawa rzecz.
Majker, no do Toyoty na Frynie.. ;]
Ide na Tv.
Dobranoc ;*