OT ŚLĄSKI!

Ja też ide spać. Dobrej nocy:)

Dzień dobry Wszystkim;D
Dziś oczywiście nie mogę iść na kolosa z geologii, bo musze pozałatwiać wszystkie sprawy związane z odbiorem auta, a przede wszystkim musze odebrać dowód rejestracyjny;p

witam :)
co tam porabiocie bo nudy, ja od rana w domu, bo jak zajechałem do budy to byłem tylko z kumplem na pierwszej lekcji i pojechałem do domu bo co tam będe siedział :)

Siema ;D
Wrocilem z konkursu..
2 miejsce z kolegą. Ale pytania fest ciulate ;x 30pytan, 10punktów zdobilismy a oni 24 xD
Srac to ;d
Dostalismy Kurtke z Toytoy taki niby kombinezor tylko ze połówka ;D szara.
i polo ciemno zielone,kalkulator,notes i plytka z pierwsza pomocą.
Xd
Ale i tak dobrze ;]

Siema :)

Ja też byłem na konkursie :P Też motoryzacyjny, ale w samochodówce w Bytomiu :) II miejsce zająłem - mogłem wybierać spośród MP4 4GB, MP3 jakiegoś i dwóch pendrive'ów - wziąłem MP4 :P A do tego jeszcze koszulka(zamiast niej mogłem też wziąć czapkę lub smycz) i wyjazd na rajd w Beskidy, bo drużynowo zajęliśmy miejsce wyższe niż 8.(bodajże 5.) :P

Nie jest źle :)

Fajne macie nagrody.. ;]

Gratuluje Panowie;D
Ja też musze się pochwalić- mam już auto wygląda jak nowe:P nie mogłem jeszcze potestowac jazdy, bo było na zimówkach, ale już zamieniłem koła:P ale jedzie prosto;D
Jade do dziewczyny;D
Miłego wieczoru:)

No to qazik super że z Golfikiem wszystko OK ;]

Jutro wyruszam samotnie do Maszewa :twisted:
Wszyscy się srają że siódemka że daleko itp itd O.o

Brew, siódemka była jednym z powodów firewalla przy niedawno planowanej przeze mnie wyprawie do Kielc ;]

Hue, Oglądalem film "komorka" na YT bo mi sie sciaga długo ;/
Kijowa jakosc na YT ale obejrzalem cały i polecam goroąco. Film trzymający w napięciu i tez idzie sie minimalnie posmiac. Niesamowita sensancja z akcją. Polecam ! ;*
XD!
Ale nudy.. hmm ;D moze se jeszcze jakis obejrze xd

Może kiedyś obejrzę na razie spadam wyjazd o 8:00 ;]
a tak nawiasem to już warszawka wbiła na mazury.... ja pierd@#!
nie na widzę tej stonki... Ani nie zrobisz zakupów a dojazd na stacje w małej mieścinie i z powrotem w jakiej ja mieszkam zajął mi GODZINE :!: :evil:

Ja juz wróciłem;D
Jutro w południe mam korki z mojej kochanej mechaniki, której nie zdałem:P, a raczej oblałem z kretesem:P

Świetnie ;D
A ja lece spac.
Dobranoc ;**
xdd

Siema;D
U mnie w południe jest otwarcie sezonu, a nie bede ukrywał, że od 6 rano leje! Szkoda, fajna impreza mogła być:(

o Panowie ja teraz wrocilem z wczorajszego ogniska ! był ogien doslownie :mrgreen:

bry :P
u mnie też leja, a przez moje lenistwo wstałem już o 6,30 bo nie zamknołem okna wieczorem, a dziś rano była burza :/

ja zaraz się zbieram i jade na korki;p

Siema, wstalem ;D
Pogoda ciulata ;/

dobra pogoda bo nie meczy na kacu :oops:

Balowaliscie ? xd
A ja nie.. ;]