No jak tak przegląd to faktycznie trudny był ten test!
Ja poszedłem do szkoły na luzie, bo wiadomo, ścisłe to ścisłe, więc git. Pośmialiśmy się. Rozdają kartki, koduje wszystko. ZONK!
Nie spodziewałem się takich zadań, no i szok zrobił swoje;/
Spodziewam się teraz 30-40pkt ;/
Dopiero po oddaniu testu uświadomiłem sobie ile zadań byłem w stanie bezbłędnie zrobić, a porobiłem masę błędów.
Test nie był łatwy, ale można było go zrobić.
Ogólnie zawiodłem się sam na sobie :cry:
Jutro angielski, nie wilcza się. Mam to w dupie :D Idę na kosza.
Trzymajcie się panowie.
PS: Już mi z piłki nie uchodzi, jest git, samo się naprawiło jak pograłem.
Ten demot to rzeczywiście demot:P
Ja się uczę geologii- nawet ciekawe:)
wolałbym geologie od tego co mam z chemii nie pamiętam nawet jak to się nazywa 8O i z angola rozbudowana mowa zależna ;/ i jeszcze babka to olała :evil: kiedyś lepiej uczyła .....
Ja jeszcze uwale rok :F źle się dzieje :?
ja jutro też mam angla, ale go nawet nie otwieram- ta geologia jest ciekawsza, po za tym, mam z niej w piątek kolosa;D
bry wszystkim:)
to gdzie ty studziujesz qaz że masz geologie ?? na AGH??
z tą kopertą zwrotną, to chodzi o to, zeby w jednej kopercie zaadresowanej wysłać drugą zaadresowaną kopertę w środku, czy na jednej kopercie powiedzieć pani w okienku, ze chce zwrotna, czy jak?
Haha ; D.
Z mat- przyr z 13-16 pkt :P
Ja to nie dość, że byłem zaskoczony tymi zadaniami, to jeszcze koleżanka się tak ubrała...
No nie było jak się skupić na teście ;/
Musze ją opieprzyć.
Cześć panowie,
Może to dziwnie zabrzmi, ale właśnie dzisiaj, mam swoje 18 urodziny :-]
Naturalnie, zainteresowanym chętnie bym coś postawił, tyle, że kurierem na dzisiaj już nie dojdzie, a tak to szkoda smaka robić :-P
Co do testów gimnazjalnych, zawsze może być gorzej, Łukasz, z tą koleżanką, miałem podobny problem :-P
FenixxPl // TheVill
Łukasz hahaha xd
U nas sie tez ładnie ubierają.. chociaz 2..
Sie skupic nie moge za uja xd
FAken maken, jutro angol, chyba dam rade ;D
Fenix, najlepszego;D
Luban, nie na AGH, ale blisko- Politechnika Śląska wydział Górnictwa i Geologii;D
Panowie, co porabiacie?
Do Zioma od kopert: Stary, do jednej koperty zaadresowaną na warszawe do skuterowo wkładasz drugą koperte zaadresowaną na swój dom, jeszcze znaczki na nią przyklejasz. Także Lechu dostaje od Ciebie taką przesyłkę, otwiera wkłada nakletki do tej koperty ze środka i wysyła do Ciebie, kumasz????
Feni ;o
Najlepszegoooooooooooooo ;**********
Ojc, nic nie mówiles wczesniej, alez niespodzianka, no prosze ;)
Marcin, weź wyciągnij jakąś flaszke, bo nie będziemytak po suchu tu siedzieć:p a Ty zawsze coś masz!
Moment, moze cos znajde.
Szok ! Otwieram barek i patrze... 8O
:roll:
Widze, że mój imiennik zagościł między nami, Jack, znaczy się:P
a jakieś ogóreczki, sałatki??
Dzięki panowie, u mnie jedynie whiskey Ballantyne's stoi na szafce, a nią aż szkoda do takiego doborowego towarzystwa polewać :-]
Co porabiam?
Hmmm, w sumie, z roboty całkiem możliwe, że wylecę, następnie rzeczoznawca z PZU stwierdził, że błotnik to oni zrefundują, ale zacisk hamulcowy już nie więc ogólnie śmiesznie jest :-P
PZU jak dla mnie to jest jedna z najbardziej wkurwiających instytucji.
Po wypadku service VW ocenił, że auto nadaje się do szkody całkowitej i miałem dostać wartość samochodu, ale oczywiście po oględzinach PZU wszytsko się zmieniło i już auto nadawało się do naprawy- PARANOJA z nimi.
Na bank auta u nich więcej nie ubezpieczenie. Motocykl musiałem, bo mieli najtaniej.
Dobra Panowie, ja ide w kime, bo jutro o 6.pobudka!
Dobrej nocy:)