Wiesz na czym polega lewatywa?
Tiaa ; d
a co masz też w jelitach? i dzięki czemu dochodzi do wchłaniania niektórych składników odżywczych?
Leszek zdziwiłbyś się jak długo s.net tak funkcjonują samopas.
Poślizg nie był kontrolowany :wink: jestem ciekaw jak to z zewnątrz wyglądało :twisted:
orientuje się ktoś czy jak kupie zaprawkę do lakieru metalic to muszę to jeszcze pokrywać bezbarwnym :?:
qaz masz dziwnych kolegów....
Niedługo pójdą na stacje benzynową i sobie sprężarkę w dupę wsadzą :lol:
br3w też tak sądze, że są "dziwni", ale oni twierdzą, że "półka Bolsa" na dwóch to nic, a ten sposób mają przetestowany i działa zarąbiście- nie daje łba, że to prawda, ale chyba musi w tym coś być, bo z palca raczej tego nie wyssali.
Brew, nie musisz pokrywać bezbarwnym - ja robiłem w zeszłym roku srebrnym i gitara wyszło.
Qaz, to jest autentyczne, dziadek mi opowiadał ^^ Tylko on mówił, żeby zrobić se taki czopek nasączony gorzołką ;D Jakiś z jego kolegów próbował bodajże ;P
A to różnie mówią, jedni np. twierdzą, że można wlać do gara wóde i zagotować, tzn.tak żeby parowała i nad to wystawiasz dupsko- jak dla mnie masakra!!
Ja ide w kime:)
Bede jeszcze jutro do 10.rano, a potem dopiero koło niedzieli, do KRK celowo nie zabieram kompa;p
Dobrej nocy:)
Hhahaahha xD Sie posikalem z smiechu prawie xD!
Sproboje cos tam porobic xd z tym sposobem pierwszym xD
Ide na Tv. Dobranoc ;**
xdd
http://www.skuterowo.com/bez-kasku-za-to-z-promilami/
Hahaha dobre to :D
Ja właśnie wróciłem z kłótni z tatą. Była ona na temat czy lepszy nowy romet, bądź markowa używka. Gardło sobie prawie zdarłem :D
Ej bo rejestracja by kosztowała koło 400zł a ile cło ?
http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=126565934&__lp=1&scopeId=MB&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.modelDescription=nude&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&crossBorderSearchEnabled=true&lang=pl&pageNumber=1
http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=129625255&__lp=1&scopeId=MB&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.modelDescription=nude&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&crossBorderSearchEnabled=true&lang=pl&pageNumber=1
Sorry że takie długie linki, ale nie wiedziałem jak skrócić ;p
Nie wiem czy cło byś musiał płacić- najlepiej zadzwoń do Wydziału Komunikacji albo do izby celnej, to Ci dokładnie powiedzą:)
Ja właśnie wstałem i musze się zacząć pakować:P
wysokość cła zależy od agencji celnej.....
To pewne, że od nich zależy, ale wiesz jaki procent wartości z faktury to jest??
Krucyfiks, nie masz żadnego cła, jeśli sprowadzasz z innego kraju Unii Europejskiej. Tylko przegląd(choć na auta mieli znieść, nie wiem jak na motocykle i motorowery), opłata skarbowa(jej wysokość jest uzależniona od przebiegu - do 6000 km jest pojazd nowy i wtedy jest to 70-parę zł, powyżej tej liczby - coś ponad 100), tłumaczenia(50-120 zł, zależy od tłumacza) i rejestracja+wykupienie ubezpieczenia.
Siema, wlasnie wrocilem głodny jak wilk po tygodniejowej przerwie z zarciem.. zaraz bede wpierdzielał spagetti XD
żyje tu ktoś jeszcze?
Zasadniczo tak, choć niekiedy miewam wątpliwości :-P
No właśnie czasami takie fale spamu idą że 2 strony nawalą w 2h a dzisiaj nic O.o
Ja spadam jutro o 8 wyjazd do Olsztyna >>> ASO Skody po wycieraczke tylną i zaprawkę ^^
Uprzedzam pytanie nie nie mogę kupić wycieraczki w normalnym sklepie bo ich po prostu nie mają :P się wycwanili z VAG'a
Brew, trza było kupić Fiata, by chociaż fajnie wyglądał ^^ Dobra, uszczypliwy jestem.
Co tam?
Nie lubię fiatów ;] dla mnie to nie są samochody ^^
-skrzynia do bani
-sprzęgło tak samo
-trzeszczy
-sypie się :mrgreen:
Wiadomo że grupa VAG rlz :twisted: