Hhehe ;D
Ja tez lece ;]
Dobranoc ;**
xdd
a ja już zaraz wychodze i jade do rybca, ale wracam za 1,5 godziny bo chce iść do lekarza, bo ostatnio kiepsko śpie;(
Miłego dnia;D
Co tu tak nikt nie pisze ? :D
Zaraz jade Telefon zobaczyc ;D
SE Aino <3 :D
Kumpel ma. Fajny jak to SE. Ale bez fajerwerków.
Miałem k800i, siostra ma c702 wielu znajomych ma se i wiem, że to najlepsze telefony jakie mogą być.
Ale od kiedy mam HTC to wiem, że telefony zwykłego już raczej nigdy nie kupie, nie ma to jak pocketPC na tym małym ustrojstwie mogę wszystko.
Kurde ! Ale pech ! Niemago w ofercie Ery i se nie zobaczylem ;/
Sziiiiiiit ;xx
A macie problemy ^^
Obstawiamy kiedy skutery.net zaczną funkcjonować? Ja myślę że jeszcze 2-3 tygodnie :lol:
A i na kostkę wjechałem.... piękny poślizg opanowany :twisted:
Zawsze instruktor gadał nie tak szybko bo to cholernie śliskie czy mokro czy sucho to się dzisiaj przekonałem :evil:
Co do sk.net, pisałem z Sebstianem, nie ma kontaktu z Rafałem, więc co najmniej trudno powiedzieć, wg. mnie jak wstanie w ciągu 2 tygodni, to będzie dobrze.
Oprócz tego, grałem dzisiaj w sumie ze 2 godzinki w siatkówkę i sobie spodnie rozwaliłem, przez płot przeskakując :-P
(Wolne udało mi się dzisiaj wziąć w pracy, więc zacieszam niesamowicie :-D)
br3w wrote:
A macie problemy ^^
Obstawiamy kiedy skutery.net zaczną funkcjonować? Ja myślę że jeszcze 2-3 tygodnie :lol:
A i na kostkę wjechałem.... piękny poślizg opanowany :twisted:
Zawsze instruktor gadał nie tak szybko bo to cholernie śliskie czy mokro czy sucho to się dzisiaj przekonałem :evil:
Zniknęła im baza danych. Jeśli nie mieli backupu będzie trudno.
Hue ;d
poslizg konttolowany tia ?;d Molges bardziej przy drifcic xD
;D
Baza bazą i po bazie @_@ :D
Kurde chce tego Ainooo ;<
Cześć :)
Co tam? Odnośnie s.net, ja myślę, że każda taka sytuacja, jak aktualnie, jest zbawienna dla polskiego środowiska skuterowego - słowa odważne, ale pewnie większość z Was przyzna mi rację :P
Majker wrote:
Cześć :)
Co tam? Odnośnie s.net, ja myślę, że każda taka sytuacja, jak aktualnie, jest zbawienna dla polskiego środowiska skuterowego - słowa odważne, ale pewnie większość z Was przyzna mi rację :P
Oczywiście, że tak. Nieudolne, zaniedbane serwisy powinny znikać. Jeśli ktoś sobie nie radzi z administracją platformy to powinien dać sobie spokój.
Majker święte słowa:)
Ja właśnie wróciłem od dziewczyny;p piździ jak cholera.
Owszem poniewaz iz z tego tak wynika sadzac po tym powienieem powiedziec tylko tyle : Niewiem ;x
XDDDD
Hmm. co robicie ?;d
Jutro pije @_@ zas ;x xD!!!
ty alkoholiku :roll: :roll: :mrgreen:
ja jutro jade do Krakowa na 3 dni;D odpocząć sobie;D
Ja uwielbiam symbiana <3
Tylko jak wejdzie jakiś porządny telefon Nokii z Symbianem ^3 to sprzedam N97 i go kupię :P (tzn. tata)
ja mam szajsunga i780 na Vindowsie i też śmiga;p i nie narzekam.
Tia alkoholik :< xD!
Kolega mi dal 5dych i pado.. opijemy sie za to ? xD Ta chyba na 3 dni styknie @_@ xD
Jak chcesz tanią banie to zrób sobie lewatywe z 100ml Bolsa- przez błony śluzowe szybciej się pchłania- tak twierdzą koledzy studiujący Prawo;p
W blony sluzowe ? xD Bo jakis nie ogar jestem xd Poprosze jasniej xD